Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 376122
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions públiques per la qual es designa un Òrgan de suport de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari a l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears convocades per la Resolució de 19 de desembre de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat es varen aprovar la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari a l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 165 de 20 de desembre de 2022).

2. En la base 19.4 d'aquesta Resolució, sobre òrgans de suport, es disposa que d'acord amb l'article 14 bis del Decret 27/1994, d'11 de març, quan l'elevat nombre d'aspirants o la logística del procés selectiu ho fan recomanable, es podrà nomenar un òrgan de suport del tribunal seleccionador. Els membres d'aquest òrgan queden adscrits al tribunal i han d'exercir les funcions de conformitat amb les seves instruccions

3. Atesa la concurrència en el temps de varis exercicis d'aquest procés selectiu, per tal de garantir la custòdia dels exercicis i per facilitar la presència del Tribunal corresponent en aquestes proves es fa necessari la designació d'un òrgan de suport adscrit als Tribunals d'aquest procés selectiu.

Fonaments de dret

1. L'article 10 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en relació amb l'article 6.3 c) de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Els articles 13, 14 i 14 bis del Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el reglament d'ingrés del personal al servei de la CAIB.

3. La Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual es varen aprovar la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 165 de 20 de desembre de 2022).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Designar l'Òrgan de suport de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears convocades per la Resolució de 19 de desembre de 2022, el qual està constituït pels membres que figuren en l'annex d'aquesta Resolució.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el Portal de l'Opositor i a la Seu Electrònica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 11 de juny de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

ANNEX

Òrgan de suport dels Tribunals qualificadors del procés selectiu per a l'ingrés, pel torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari a l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears convocades per la Resolució de 19 de desembre de 2022

Presidenta

  • Titular: Amparo Arnao Sáez. Del Cos superior de l'Administració de la CAIB
  • Suplent: Elora Oliver Fonseca. Del Cos superior de l'Administració de la CAIB

Vocal primer/a

  • Titular: Francisca Sampol Morell. Del Cos facultatiu superior, escala humanística i de ciències socials, especialitat tècnic/a en ocupació i mercat de treball.
  • Suplent: Gabriel Rossinyol Seguí. Del cos facultatiu superior, escala humanística i de ciències socials, especialitat assessorament lingüístic

Vocal segon/a

  • Titular. Carme Bennàssar Carratalà. Del Cos superior de l'Administració de la CAIB
  • Suplent: Catalina Llull Vallés. Del Cos superior de l'Administració de la CAIB