Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 375450
Decret de Presidència en relació a la modificació del Pla estratègic de subvencions del Consell Insular d'Eivissa per al període 2023-2025

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que per Decret de Presidència núm. 2024000423, de data 5 de juny de 2024, s'ha aprovat la proposta de la consellera executiva del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni en relació a la modificació del Pla estratègic de subvencions del Consell Insular d'Eivissa per al període 2023-2025, següent:

".../...

Primer. Aprovar la modificació del Pla estratègic de subvencions del Consell Insular d'Eivissa per al període 2023-2025 en els termes següents:

DEPARTAMENT

Departament de Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Patrimoni

Línia d'acció

Restauració a la Catedral d'Eivissa, projecte executat pel Bisbat d'Eivissa i Formentera (R0700026H), dels vitralls de l'absis i de les cobertes dels contraforts i de les capelles laterals de la nau.

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Nominativa. Procediment especial de concessió directa (conveni)

Objectius estratègics

Col·laborar amb el Bisbat d'Eivissa i Formentera segons el que preveu el punt 2 de l'article 4 de la llei 12/1998, de 21 de desembre, del patrimoni històric de les Illes Balears, que existeix constituïda la corresponent comissió mixta entre el Consell Insular d'Eivissa i el Obispado de Ibiza y Formentera, comissió on s'estableix el marc de col·laboració i de coordinació entre les dues institucions, per fer-ne el seguiment, així com consensuar les actuacions prioritàries de restauració, manteniment, millora dels immobles religiosos que s'executaran en cada exercici.

Actuacions prioritàries que posteriorment es materialitzen en els corresponents convenis de col·laboració econòmica, fonamentals per poder emprendre conjuntament la restauració, millores i altres actuacions envers el patrimoni eclesiàstic, a l'objecte de la seua preservació i també la seua accessibilitat per a visites públiques.

A la Comissió Mixta, de data i 14 d'agost de 2021, i 8 de novembre de 2022, es va consensuar la prioritat de les diverses intervencions de la Catedral Santa Maria.

Amb aquesta col·laboració s'executarà la restauració dels cinc vitralls de l'absis de la Catedral, junt amb la restauració de les cobertes dels contraforts i de les capelles laterals de la nau principal.

Destinatari

Obispado de Ibiza y Formentera (R0700026H)

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Grau de visualització del Consell Insular d'Eivissa en la reforma subvencionada

Ressò mediàtica de la col·laboració en la reforma subvencionada

Aplicació pressupostària

3360.78902

Cost previst

1.025.452,89 €

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatibla amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administració o ens públic o privat, nacional, de la Unió Europea o organismes internacionals. Tanmateix, l'import de la subvenció en cap cas no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de la reforma subvencionada.

Segon. Publicar aquesta modificació del Pla estratègic de subvencions al Butlletí oficial de les Illes Balears.

Tercer. Donar compte del decret al primer Consell Executiu que se celebri.”.

Eivissa, 11 de juny de 2024 El cap de secció del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni ​​​​​​​José V. Garibo Redolat