Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 374050
Resolució de la Presidència de l’IMAS de dia 5 de juny 2024 per la qual es modifica la Resolució de 22 d’octubre de 2020 de creació de l’Observatori de la Infància i Adolescència de Mallorca i l’aprovació de les normes de funcionament

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. L'Observatori de la Infància i Adolescència de Mallorca (OIAM) va ser creat per Resolució de la Presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) de 22 d'octubre de 2020 (BOIB núm. 186, de 29/10/2020).

2. La directora insular de Serveis Socials, Infància i Família i la directora insular de Centres i Programes d'Atenció Integral a la Infància i Adolescència, han proposat que es modifiqui la Resolució de 22 d'octubre de 2020 de creació de l'Observatori de la Infància i Adolescència de Mallorca i l'aprovació de les normes de funcionament per adequar-lo a l'estructura adminsitrativa de l'IMAS, de manera que:

- A les atribucions que fan referència a la Vicepresidència de l'OIAM s'entenguin fetes a la Direcció Insular de Centres Programes d'Atenció integral a la Infància i Adolescència.

Fonament

1. L'article 31.2 de Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, estableix que correspon al president fixar les atribucions dels diferents òrgans de cada departament.

2. L'article 28.3 del Reglament orgànic del Consell de Mallorca estableix que, amb caràcter general, les atribucions que l'article 31.2 de la Llei de consells insulars confereix a la Presidència del Consell de Mallorca que puguin ser objecte de desconcentració, les han d'exercir en aquest règim els consellers executius o les conselleres executives.

3. El conseller executiu de Benestar Social és també el president de l'IMAS tal com disposa l'article 7.1 dels Estatuts de l'IMAS. La competència per a la modificació de l'Observatori de la Infància i Adolescència de Mallorca, correspon al President de l'IMAS de conformitat amb l'article 7.2.1 dels Estatuts de l'IMAS.

4. Resolució de la Presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de 22 d'octubre de 2020 per la qual es crea l'Observatori de la Infància i Adolescència de Mallorca i n'aprova les normes de funcionament (BOIB núm. 186, de 29/10/2020).

Per tot això,

Resolc

1. MODIFICAR els articles 5, 24 i 25 de la Resolució de la Presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) de 22 d'octubre de 2020 substituint la referència a la Direcció Insular d'Infància i Família que apareix al text per Direcció Insular de Centres i Programes d'Atenció Integral a la Infància i Adolescència.

2. Ordenar la publicació d'aquesta modificació al BOIB.

3. Comunicar aquesta resolució a la Direcció Insular de Centres i Programes d'Atenció Integral a la Infància i Adolescència, al Servei de Gestió Econòmica i a Intervenció Delegada.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (10 de juny de 2024)

El conseller executiu de Benestar Social i president de l'IMAS Guillermo Sànchez Cifre