Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ENTITAT LOCAL MENOR DE PALMANYOLA

Núm. 373885
Acord de la Junta Veïnal de data 7 de juny de 2024 de l'Entitat Local Menor de Palmanyola , pel qual s'aprova inicialment l'expedient de modificació de crèdits nº 2/2024 del Pressupost en vigor, en la modalitat de transferència de crèdits, que no afecten altes i baixes de crèdit de personal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple d'aquest Ajuntament, en sessió extraordinària celebrada el dia 7 de juny de 2024, va acordar l'aprovació inicial de l'expedient de transferència de crèdits que no afecten baixes i altes de crèdits de personal.

Aprovat inicialment la modificació pressupostària, per Acord de la Junta Veïnal de data 7 de juny de 2024 en compliment del que disposa l'article 169.1 per remissió del 179.4 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, se sotmet a informació pública pel termini de quinze dies,  a comptar des de l'endemà de publicació del present anunci en aquest Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a disposició dels interessats en la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://palmanyola.sedelectronica.es].

Si transcorregut aquest termini no s' haguessin presentat al.legacions, es considerarà aprovat definitivament l' esmentat Acord.

 

(Signat electrònicament: 11 de juny de 2024

El batle Arnaldo Francisco Llinas Quintana)