Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CAMPOS

Núm. 373723
Elecció jutge de pau titular i el seu substitut

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Francisca Porquer Manresa, batlessa d'aquest Ajuntament,

FAIG SABER:

Que està previst que enguany quedin vacants els càrrecs de Jutge de Pau, titular  i substitut.

Que correspon al Ple de l'Ajuntament elegir les persones que es proposaran al Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears per al nomenament de Jutge de Pau, titular i substitut d'aquesta Vila, de conformitat amb el que disposen els articles 101 i 102 de la Llei Orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del Poder Judicial i article 4 i 5.1 del Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels jutges de pau.

Que s'obre un termini de deu dies hàbils perquè les persones que hi estiguin interessades, i reuneixin les condicions legals ho sol·licitin per escrit adreçat a aquesta batlia.

Les sol·licituds es presentaran al Registre d'entrada d'aquest Ajuntament o bé mitjançant el procediment que regula l'article 16.4 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

El model d'instància es troba a disposició dels interessats a les dependències municipals de la Corporació on podran ser presentades dins el termini establert.

Que a la Secretaria de l'Ajuntament pot ser examinat l'expedient i demanar la informació que calgui quant a requisits, durada del càrrec, etc.

Que en cas de no presentar-se sol·licituds, el Ple de la Corporació triarà lliurement, d'acord amb allò previst a l'article 101.1 de la Llei Orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del Poder Judicial i l'article 4 i 6 del Reglament 3 /1995, de 7 de juny, dels jutges de pau, comunicant l'Acord al jutjat de primera instància del partit.

El que es publica per a general coneixement

 

Campos, a la data de la firma (11 de juny de 2024)

La batlessa Francisca Porquer Manresa