Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 370695
Departament de Selecció i Provisió de Recursos Humans. Servei de Selecció. Nomenament personal eventual grup municipal PSIB-PSOE

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Regidora d'Hisenda, Funció Pública i Govern Interior, p.d. Decret de batlia núm. 2999 de 23 de maig de 2024, ha resolt el següent:

PRIMER.- Nomenar el següent personal eventual, tota vegada que el lloc de treball a ocupar es troba pressupostat a la plantilla de personal eventual, aprovada per la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Palma en sessió de dia 21 de juny de 2023:

  • Secretari del grup municipal PSIB-PSOE: Sr. Sergio Rigo Martínez.

SEGON.- Aquest nomenament tindrà efectes el dia 24 de maig de 2024, sempre i quan hagi presentat la documentació exigida. Així mateix, el cessament en el seu lloc de feina es podrà resoldre lliurement per l'òrgan que ha proposat el seu nomenament i, en tot cas, el seu cessament serà automàtic en cessar l'autoritat a la qual presta les funcions de confiança o assessorament especial.

Per altra banda, en cap cas l'ocupació d'un lloc de feina reservat a personal eventual constitueix mèrit per a l'accés a la funció pública o a la promoció interna, tot això, en aplicació del l'article 12 del RDL 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refós l'Estatut bàsic de l'empleat públic de l'estatut bàsic de l'empleat públic i l'article 20 de la llei 3/2007, de 27 de març de Funció pública de la Comunitat autónoma de les Illes Balears.

TERCER.- Notificar el present decret a la persona interessada i publicar-la al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, a la data de signatura electrónica (23 de maig de 2024)

La cap de Departament de Personal p.d. Decret de Batlia núm. 3000, de 26/02/2014 (BOIB núm. 30 de 04/03/2014)  Esperanza Vega Terrón