Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 370687
Acord del Consell Executiu del Consell Insular d’Eivissa d’aprovació de les bases i convocatòria d’ajudes per a l’adquisició/electrificació de bicicletes i vehicles elèctrics de mobilitat personal, a càrrec del pressupost del Consell de l’exercici 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, en sessió ordinària de data 7 de juny de 2024, va aprovar per unanimitat l'acord següent:

“(...)

PRIMER. Aprovar les bases que han de regir la concessió d'ajuts per a l'adquisició/electrificació de bicicletes i vehicles elèctrics de mobilitat personal, a càrrec del pressupost del Consell de l'exercici 2024, per un import de 50.000 € amb càrrec a l'aplicació pressupostària 4410.78900 del vigent pressupost de la Corporació.

SEGON. Aprovar, simultàniament, la convocatòria corresponent a l'any 2024, que es regirà per les bases a què s'ha fet referència en el punt anterior d'acord amb les condicions següents:

a) Aprovació de la despesa per l'import global màxim dels ajuts i crèdit pressupostari.

Les ajudes concedides seran ateses amb càrrec a la partida pressupostària i amb l'import màxim de 50.000,00 €, sense perjudici de que l'import màxim pugui ser ampliat d'acord amb les disponibilitats pressupostàries, i amb la possibilitat de que els imports consignats a ambdues partides es pugin variar per adaptar-se a les sol·licituds presentades sempre que conjuntament no superin l'import màxim de 50.000,00 €, o, en el seu cas, de l'import ampliat:

Partida

Quantia màxima

4410.78900

50.000,00 €

b) El termini per presentar les sol·licituds serà de 30 dies naturals, a partir l'endemà de la data de publicació de l'extracte de la convocatòria de les ajudes regulades en aquestes bases al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

c) L'import màxim per sol·licitud de la subvenció és de:

  • Per l'adquisició de bicicletes elèctriques: 400 €.
  • Per a l'adquisició de bicicletes convencionals (no elèctriques): 300 €.
  • Equips d'electrificació de bicicleta: 250 €.
  • VMP elèctrics homologats: 125 €.

TERCER. Comunicar aquesta resolució a la Base de Dades Nacional de Subvencions prèviament a la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

BASES – ANNEXOS

BASES D'AJUDES ECONÒMIQUES PER L'ADQUISICIÓ/ELECTRIFICACIÓ DE BICICLETES I VEHICLES ELÈCTRICS DE MOBILITAT PERSONAL DEL DEPARTAMENT DE TERRITORI, ORDENACIÓ TURÍSTICA, MOBILITAT, INFRAESTRUCTURES VIÀRIES I LLUITA CONTRA L'INTRUSISME

Article 1. Objecte.

1. Aquesta convocatòria té per objecte establir el règim de concessió d'ajuts per a l'adquisició/electrificació de bicicletes i vehicles elèctrics de mobilitat personal (bicicleta convencional, familiar, elèctrica, VMP homologats o equips d'electrificació), a càrrec del pressupost del Consell de l'exercici 2024.

2. Seran objecte d'ajuda els vehicles o equips d'electrificació adquirits per residents en l'illa d'Eivissa.

 

Article 2. Persones beneficiàries

1. Podran ser beneficiàries d'aquestes ajudes les persones físiques residents a l'illa d'Eivissa que adquireixin un vehicle o equip d'electrificació que compleixi els requisits d'aquesta convocatòria.

2. La regla general és que cada persona física únicament podrà sol·licitar ajuda per a un vehicle i per un dels conceptes solament. En el cas que l'ajut es sol·liciti per una mateixa persona física, però aportant documentació referida a diferents vehicles per tractar-se de membres de la mateixa unitat familiar, haurà d'aportar-se documentació acreditativa d'aquesta circumstància per poder rebre ajuts vinculat a més d'un vehicle.

3. Els vehicles subvencionats no podran ser objecte de transmissió a tercers en un termini de 2 anys, i hauran d'estar durant aquest termini a plena disposició de la persona beneficiària.

Article 3. Dotació pressupostària i l'import de l'ajuda

1. Les ajudes convocades amb aquesta resolució es finançaran a càrrec dels pressupostos del Departament de Territori, Ordenació Turística, Mobilitat, Infraestructures Viàries i Lluita contra l'Intrusisme per a l'exercici 2024, dins de la línia d'acció: ajudes per a l'adquisició/ electrificació de bicicletes i vehicles de mobilitat personal, aplicació pressupostària, 4410.78900.

2. La quantitat global màxima destinada a aquesta convocatòria és de 50.000 euros.

3. En el cas de disponibilitat pressupostària addicional es podrà ampliar el crèdit destinat al finançament d'aquestes ajudes, per atendre les sol·licituds que presentades dins del termini hagin sigut inadmeses per esgotament dels recursos inicialment dotats (bases d'execució 23).

4. L'import de les ajudes serà el següent

a. Per l'adquisició de bicicletes elèctriques: 400 €.

b. Per a l'adquisició de bicicletes convencionals (no elèctriques): 300 €.

c. Equips d'electrificació de bicicleta: 250 €.

d. VMP elèctrics homologats: 125 €.

5. En cap cas l'import de les ajudes podrà excedir el preu del vehicle/equip adquirit. En el cas que així fos, es minoraria la subvenció aquest excés.

Article 4. Requisits dels vehicles i equips d'electrificació objecte d'ajuda.

1. Podran ser objecte d'ajuda els vehicles o equips d'electrificació adquirits a partir de la finalització del termini per presentar les sol·licituds de la darrera convocatòria, és a dir, a partir del 7 d'agost de 2021 i fins la finalització del termini per presentar les sol·licituds de la present convocatòria, que tenguin les condicions següents:

a. Bicicletes convencionals no electrificades. Es podran incloure en aquesta categoria les bicicletes dotades d'elements de càrrega per a transportar infantil (bicicleta familiar).

b. Bicicletes elèctriques. Les bicicletes elèctriques subvencionables seran del tipus bicicleta urbana, amb assistència al pedaleig i equipament estàndard.

c. Equips d'electrificació de bicicletes. Els equips d'electrificació per a l'assistència al pedaleig compliran les limitacions assenyalades per a les bicicletes elèctriques.

d. Vehicles de mobilitat personal (VMP) homologats, de conformitat amb els requisits que disposa la Resolució de 12 de gener de 2022, de la Direcció General de Trànsit, per la qual s'aprova el Manual de característiques dels vehicles de mobilitat personal.

2. Els vehicles i equips d'electrificació seran identificables pel seu número de bastidor, número de sèrie de la bateria i, en el seu cas, del motor.

3. Els vehicles subvencionats portaran una etiqueta adhesiva amb el logotip de la campanya del Consell Insular d'Eivissa que es donarà als adjudicataris dels ajuts.

4. Els vehicles hauran d'estar homologats i autoritzats per a la seua circulació en vies públiques d'Espanya.

Article 5. Sol·licituds de subvenció

1. Les persones físiques que desitgen rebre aquestes ajudes hauran de sol·licitar-lo a través del model de sol·licitud d'ajudes que es trobarà disponible per a descarregar-la a la pàgina web i a la seu electrònica del Consell d'Eivissa.

2. Les sol·licituds, degudament emplenades segons el model normalitzat que figura a l'annex 1, recolliran les dades d'identitat de la persona sol·licitant, el tipus de vehicle/equip d'electrificació adquirit, i el seu preu de venda (IVA inclòs), sense deduir la subvenció, així com declaració relativa a:

a) Sol·licitud d'alta o modificació com a creditor del Consell Insular a efectes econòmics a nom de la persona sol·licitant, degudament emplenada, signada i segellada per l'entitat bancària. Aquesta sol·licitud o modificació es pot fer a través de la seu electrònica del Consell Insular d'Eivissa (https://seu.conselldeivissa.es) i es dirigirà directament a la Tresoreria d'aquest Consell. Només s'haurà de presentar si no consta al Consell o bé si s'ha produït alguna modificació en què ja consta.

b) Document d'identificació personal (DNI o NIE). En el cas que l'esmentat document no reflecteixi el domicili a illa d'Eivissa, s'haurà de presentar, a més, certificat d'empadronament emès com a màxim tres mesos abans de la data de presentació de la sol·licitud.

c) Documentació acreditativa d'estar al corrent de les obligacions tributàries amb la hisenda estatal i autonòmica i amb la Seguretat Social i no tenir deutes amb el Consell Insular d'Eivissa, si no s'autoritza al Consell Insular d'Eivissa a demanar la documentació acreditativa.

d) Factura, amb data compresa en el període subvencionat, des de 7 d'agost de 2021 fins a la data de finalització del termini per a la presentació de sol·licituds, en què hauran de constar les dades de la persona sol·licitant i l'import corresponent al vehicle subvencionat.

e) Justificant del pagament realitzat per la persona sol·licitant. A l'efecte s'haurà d'aportar un justificant de transferència bancària o de pagament amb targeta bancària; en els casos de finançament gestionat a través de l'empresa venedora, còpia del contracte de finançament vinculat. En el cas de pagament en metàl·lic s'haurà de fer constar expressament en la factura, per part del seu lliurador, el cobrament en aquesta modalitat.

f) Declaració responsable de què compleix els requisits generals establerts a l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i l'article 10 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei Balear de subvencions.

g) Declaració responsable de què si ha estat beneficiària d'una altra ajuda o subvenció per a la mateixa finalitat, de la mateixa administració o d'una altra entitat pública o privada no es supera el cost de l'activitat subvencionada establerta a l'article 3 d'aquestes bases.

h) Documentació acreditativa de la relació de parentesc familiar amb altres persones en el cas de presentar una mateixa persona física factures per a més d'un vehicle: llibre de família o certificat d'empadronament col·lectiu.

3. La tramitació de les sol·licituds serà:

a) telemàtica, la qual cosa requerirà la presentació de sol·licituds, escrits i comunicacions signats electrònicament a la seu electrònica del Consell d'Eivissa.

b) presencial, mitjançant Registre general del Consell Insular d'Eivissa (Avinguda Espanya, 49, 07800, Eivissa),

c) o en qualsevol de les formes establertes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

4. Les sol·licituds de subvenció es resoldran per ordre d'entrada de la documentació completa en aquest Consell, al Departament de Territori, Ordenació Turística, Mobilitat, Infraestructures Viàries i Lluita contra l'Intrusisme.

Article 6. Terminis de presentació

Els terminis establits en aquesta convocatòria per a la sol·licitud de subvencions per l'adquisició/electrificació de bicicletes i vehicles elèctrics de mobilitat personal, serà d'un màxim de 30 dies naturals a partir de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria al BOIB.

Article 7. Criteris de concessió

1. Les ajudes regulades en aquesta convocatòria es concediran amb subjecció als principis de publicitat, concurrència i objectivitat.

2. La concessió d'aquestes ajudes es realitzarà en règim de concurrència competitiva, i l'únic criteri d'atorgament és el del moment de presentació de les corresponents sol·licituds, fins a esgotar la dotació pressupostària disponible.

Article 8. Ordenació, instrucció i resolució.

1. L'òrgan competent per a aprovar la present convocatòria és el Consell Executiu, en virtut del que disposa l'article 28.m) de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de Consells Insulars; l'article 10.4 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions; l'article 15.1 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de Subvencions de la CAIB; així com, el Decret de Presidència núm. 2023000467, de data 28 de juny de 2023, d'estructura del govern del Consell Insular d'Eivissa i creació de departaments (BOIB núm. 88, de 29-06-2023), i el Decret de Presidència núm. 2023000472, de data 28 de juny de 2023, de nomenament de les persones membres del Consell Executiu i de les vicepresidències del Consell Insular d'Eivissa (BOIB núm. 88, de 29-06-2023).

2. L'òrgan competent per a la instrucció del procediment, serà el Departament de Territori, Ordenació Turística, Mobilitat, Infraestructures Viàries i Lluita contra l'Intrusisme, en virtut del que disposa l'article 33.2 k) de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de Consells Insulars; així com, el Decret de Presidència núm. 2023000467, de data 28 de juny de 2023, d'estructura del govern del Consell Insular d'Eivissa i creació de departaments (BOIB núm. 88, de 29-06-2023), i el Decret de Presidència núm. 2023000472, de data 28 de juny de 2023, de nomenament de les persones membres del Consell Executiu i de les vicepresidències del Consell Insular d'Eivissa (BOIB núm. 88, de 29-06-2023). Les ajudes es concediran mitjançant Resolució del conseller executiu del Departament  de Territori, Ordenació Turística, Mobilitat, Infraestructures Viàries i Lluita contra l'Intrusisme.

3. De conformitat amb el que assenyala l'article 19 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions, no resulta preceptiu la creació de una comissió avaluadora, pel que l'avaluació de les sol·licituds serà competència d'un instructor - funcionari del Departament de Territori, Ordenació Turística, Mobilitat, Infraestructures Viàries i Lluita contra l'Intrusisme de la secció de transports. En l'exercici de les seues competències l'instructor podrà disposar de l'assistència tècnica que estimi necessària.

4. Una vegada examinades les sol·licituds per l'instructor, formularà proposta de resolució provisional, la qual es publicarà a la pàgina web i al tauler d'edictes de la seu electrònica del Consell Insular d'Eivissa (https://seu.conselldeivissa.es), i es concedirà a les persones interessades un termini de deu dies per presentar-hi les al·legacions, documents i/o justificacions que estimin pertinents; es prescindirà del tràmit d'audiència quan no figurin en el procediment ni siguin tinguts en compte altres fets ni altres al·legacions i proves que les esgrimides pels interessats; en aquest cas la proposta de resolució formulada tindrà el caràcter de definitiva. Examinades les al·legacions formulades, en el seu cas, per les persones interessades, es formularà proposta de resolució definitiva, la qual expressarà la persona sol·licitant o relació de sol·licitants per als quals es proposa la concessió de la subvenció, així com la quantia, tot especificant, si és el cas, la seua avaluació i els criteris de valoració seguits per efectuar-la.

5. El termini màxim per a resoldre i notificar la resolució serà de sis mesos, comptadors des de la finalització del termini de presentació de les sol·licituds d'ajuda. Transcorregut el termini sense que s'hagués notificat resolució expressa, les persones sol·licitants entendran desestimades les seues sol·licituds per silenci administratiu, tot això sense perjudici de l'obligació de resoldre expressament que incumbeix a l'Administració.

6. La resolució motivada del procediment es notificarà mitjançant la publicació a la pàgina web i al tauler d'edictes de la seu electrònica del Consell Insular d'Eivissa (https://seu.conselldeivissa.es).

7. Contra aquesta resolució es podrà interposar recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, tot de conformitat amb l'article 66.4 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de Consells Insulars, i els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en relació amb l'article 147.2 del Reglament Orgànic del Consell Insular d'Eivissa (BOIB núm.136, de data 18/09/2010, rectificació d'errors en el BOIB núm. 148, de 14/10/2010, i modificació en el BOIB núm. 48, de data 16/04/2016). Així mateix, es podrà interposar qualsevol altre recurs que es consideri pertinent.

8. Les ajudes concedides es publicaran en la Base de Dades Nacional de Subvencions (BDNS) en compliment del que s'estableix en la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, amb expressió de la convocatòria, del programa i crèdit pressupostari al qual s'imputen, beneficiària, quantitat concedida i objectiu o finalitat de l'ajuda.

Article 9. Pagament de les ajudes

El pagament es realitzarà mitjançant un pagament únic per transferència bancària i al número de compte que consti a l'imprès presentat juntament amb la sol·licitud, una vegada sigui definitiu l'Acord del Consell Executiu que s'adoptarà a l'efecte i es publicarà a la seu electrònica del Consell Insular d'Eivissa.

D'acord amb el que s'estableix en l'article 20 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, les subvencions concedides seran comunicades a la Base de Dades Nacional de Subvencions.

En els casos d'aquelles factures que hagin rebut altres subvencions, s'hauran d'identificar a l'Annex corresponent, indicant l'import de la factura i quina és la part subvencionada per l'entitat que correspongui.

Per al pagament de la subvenció, es podrà sol·licitar qualsevol altra documentació o informes tècnics que els serveis del Consell Insular d'Eivissa considerin adients.

 

Article 10. Obligacions de les persones beneficiàries

Les persones beneficiàries de les subvencions estaran obligades a:

  • Aferrar un adhesiu a la bicicleta amb el logotip del Consell Insular i d'aquesta acció.
  • Sotmetre's a les actuacions de comprovació, seguiment i inspecció que pugui efectuar el Consell Insular d'Eivissa, i aportar tota la informació i la documentació que li sigui requerida en l'exercici d'aquestes actuacions.
  • Comunicar a aquest Consell Insular l'obtenció d'altres subvencions per a la mateixa finalitat. Aquesta comunicació ha de fer-se en el termini de deu dies hàbils a comptar a partir de la sol·licitud o l'obtenció de la subvenció concurrent.
  • Reintegrar els fons percebuts en els supòsits previstos en l'article 37 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions i en l'article 44 del text refós de la Llei de subvencions (de les Illes Balears), aprovat pel Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre.

Així mateix, també queden sotmeses a totes aquelles altres obligacions que es derivin de l'esmentat Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, i de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el seu Reglament, aprovat pel Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, en tot allò que hi siguin d'aplicació.

Article 11 . Compatibilitat amb altres ajudes

1. Aquestes ajudes seran compatibles amb qualsevol altra que amb el mateix objecte pogués rebre la persona sol·licitant, sense perjudici del que s'estableix en l'apartat següent.

2. L'import conjunt de les ajudes, subvencions o recursos públics que amb aquest objecte pogués rebre la persona sol·licitant no podrà superar el preu d'adquisició del bé objecte de l'ajuda. En el cas que així fos, es procediria a reintegrar la quantitat que excedeixi d'aquest.

3. Les persones beneficiàries hauran de comunicar a aquesta Administració, en els termes que es reflecteixin en els models de sol·licitud, la percepció d'altres subvencions o ajudes que hagin pogut percebre amb el mateix objecte, quan siguin coneixedores de la seua concessió.

Article 12. Control i reintegrament de les subvencions. Infraccions i sancions. Detecció del frau.

1. El Departament de Territori, Ordenació Turística, Mobilitat, Infraestructures Viàries i Lluita contra l'Intrusisme vetllarà pel compliment del que s'estableix en aquesta convocatòria i l'assoliment dels objectius als quals es dirigeix aquest programa d'ajudes.

2. Les persones beneficiàries de la subvenció, queden obligats a facilitar el control de la subvenció durant un termini de dos anys.

3. En el cas que es detectessin incompliments en algun dels aspectes als quals es refereix aquesta convocatòria, s'iniciarà expedient de reintegrament de la subvenció, incrementada en els corresponents interessos legals.

4. L'incompliment per part de les persones beneficiàries o dels establiments adherits dels requisits i obligacions que s'estableixen en aquesta convocatòria i en les seues bases reguladores, se sotmetrà al règim d'infraccions i sancions fixat en el títol IV de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

5. A aquest efecte s'establirà un pla de control en el desenvolupament del qual es realitzaran controls aleatoris, dirigits almenys al 10% de les ajudes concedides. Els controls seran administratius i sobre el terreny, en els quals es comprovarà el respecte de totes les condicions fixades en aquestes bases i en la convocatòria d'ajudes.

6. Qualsevol persona que tingués coneixement de fets que poguessin ser constitutius de frau o irregularitat relacionats amb les ajudes previstes en aquesta convocatòria pot posar-los en coneixement del Servei Nacional de Coordinació Antifrau de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, a través del canal habilitat a aquest efecte per aquest servei en l'adreça web:

https://www.igae.pap.hacienda.gob.es/sitios/igae/es-es/snca/paginas/inicio.aspx

Article 13. Publicitat

Els vehicles adquirits a l'empara d'aquesta convocatòria hauran de portar un adhesiu amb el logotip del Consell Insular i d'aquesta acció.

Aquest adhesiu serà entregat en el Departament  de Territori, Ordenació Turística, Mobilitat, Infraestructures Viàries i Lluita contra l'Intrusisme del Consell Insular.

Article 14. Fiscalitat

Als efectes fiscals, l'import de la subvenció és un increment patrimonial.

Article 15. Protecció de dades de caràcter personal

El tractament de dades personals derivat de la gestió i tramitació d'aquesta convocatòria es realitza conforme al Reglament (UE) 2016/679 general de protecció de dades (RGPD), de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals i de la resta de normativa vigent en la matèria.

Als annexos de les presents bases reguladores s'ofereix informació sobre la política de protecció de dades aplicada al tractament de les dades de caràcter personal.

Article 16. Pagines web amb la informació d'aquesta convocatòria

1. Seu electrònica del Consell insular d'Eivissa, tauler d'anuncis, procedència departament Transports terrestres, https://seu.conselldeivissa.es/

Article 17. Règim de recursos

L'acord del Consell Executiu pel qual s'aprova aquesta convocatòria no esgota la via administrativa, i contra aquest es podrà interposar recurs d'alçada davant el Ple del Consell Insular d'Eivissa, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, tot d'acord amb els articles 112.1, 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 66.2 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, i article 147.1 del Reglament orgànic del Consell Insular d'Eivissa.

 

Eivissa, 10 de juny de 2024

El cap de Servei de Transports Antonio Montero Guasch

 

ANNEX 1 Sol·licitud d'ajudes econòmiques per a l'adquisició/electrificació de bicicletes i vehicles elèctrics de mobilitat personal

El Sr./La Sra. .....................................................................................................................amb DNI/NIE núm. ....................................... amb domicili a efectes de notificacions a ...................................................................................., població .............................................., CP................., telèfon.............................., correu electrònic ..........................................................

EXPOSO:

Que vull acollir-me a la convocatòria d'ajudes econòmiques per a l'adquisició/electrificació de bicicletes i vehicles elèctrics de mobilitat personal del Departament de Territori, Ordenació Turística, Mobilitat, Infraestructures Viàries i Lluita contra l'Intrusisme.

Per la qual cosa formulo la declaració responsable de veracitat següent:

1. No em trop en cap dels supòsits establerts en l'article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.

2. Accepto, íntegrament, les condicions de la convocatòria, declaro que totes les dades son certes i, a més, facilitaré totes les actuacions de control possibles que es desenvolupin per comprovar la realització correcta de l'objecte d'aquests ajuts.

3. Em comprometo a no transmetre el vehicle/equip adquirit en un termini de 2 anys des de la seua compra.

4. Estic al corrent de les obligacions tributàries amb l'Estat espanyol, amb la Seguretat Social i amb la Tresoreria del Consell Insular d'Eivissa, i disposo de la documentació que així ho acredita, i que la posaré a disposició de l'Administració quan em sigui requerida, i em compromet a mantenir el compliment de les anteriors obligacions durant el període de temps inherent a aquest reconeixement.

5. Entenc que la presentació d'aquesta sol·licitud d'ajudes comporta l'autorització de la persona sol·licitant al Departament de Territori, Ordenació Turística, Mobilitat, Infraestructures Viàries i Lluita contra l'Intrusisme a demanar la documentació acreditativa d'estar al corrent de les obligacions tributàries amb l'Estat espanyol, amb la Seguretat Social i amb la Tresoreria del Consell Insular d'Eivissa.

En cas contrari, ho manifestaré expressament en aquesta sol·licitud i aportaré la documentació corresponent.

6. Per a l'actuació esmentada, el beneficiari (marqueu amb una X el vostre cas):

( ) Sí que ha sol·licitat o ha rebut un altre ajut pel mateix concepte.

( ) No ha sol·licitat ni ha rebut cap altre ajut pel mateix concepte.

 

Organisme

Data de resolució

Quantia

 

 

 

 

 

 

(En el supòsit que se'n sol·licitin en el decurs de la tramitació de l'ajut, adjunteu l'escrit que detalli les subvencions sol·licitades o rebudes).

Per tot això, declaro que son certes les dades anteriors i

( ) NO AUTORITZO al Consell Insular d'Eivissa a demanar la documentació acreditativa d'estar al corrent amb les obligacions tributàries amb l'Estat espanyol i amb la Seguretat Social, i la tresoreria del Consell Insular d'Eivissa, i per això aporto la documentació acreditativa d'estar al corrent amb les obligacions tributàries, amb l'Estat espanyol i amb la Seguretat Social, així com al propi Consell Insular.

ADJUNTO:

La documentació establerta en l'article 5 de les bases de la convocatòria (marcar amb una X):

( ) DNI / NIE / Passaport

( ) Certificat d'empadronament a l'illa d'Eivissa en el cas de no constar la residència al document d'identitat

( ) Model de sol·licitud d'alta o modificació com a creditor a efectes econòmics.

https://seu.conselldeivissa.es/sta/CarpetaPublic/doEvent?APP_CODE=STA&PAGE_CODE=CATALOGO&DETALLE=6269002705248021805043

( ) Factura oficial emesa a nom de la persona sol·licitant de l'ajut amb acreditació del seu pagament.

( ) Altra documentació acreditativa, si escau, de les característiques de l'objecte de la factura pel qual es demana la subvenció.

( ) Documentació acreditativa de la relació de parentesc familiar amb altres persones en el cas de presentar una mateixa persona física factures per a més d'un vehicle: llibre de família o certificat d'empadronament col·lectiu.

Per tot això,

SOL·LICITO:

Acollir-me a la convocatòria d'ajudes econòmiques per a l'adquisició/electrificació de Bicicletes i vehicles elèctrics de mobilitat personal del Departament de Territori, Ordenació Turística, Mobilitat, Infraestructures Viàries i Lluita contra l'Intrusisme.

Marqueu amb una X segons correspongui.

(Nota: les sol·licituds de modalitats diferents no són excloents, sempre que s'hagi acreditat el previst en l'art.5.2 h) en relació a l'existència de convivents)

  • Per l'adquisició de bicicletes elèctriques ( ) - Nombre d'unitats (...)
  • Per a l'adquisició de bicicletes convencionals ( ) - Nombre d'unitats (...)
  • Equips d'electrificació de bicicleta ( ) - Nombre d'unitats (...)
  • VMP elèctrics ( ) - Nombre d'unitats (...)
  •  

(Signatura)

 

 

 

Eivissa, ........... d .......................... de 2024

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

De conformitat amb l'establert a la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell d'Europa, de 27 d'abril de 2016, en relació amb la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (DOUE 4-5-2016), i a la resta de legislació vigent en aquesta matèria, us informem que les dades de caràcter personal que ens proporcioneu a través d'aquesta convocatòria s'incorporaran al fitxer de titularitat del Consell Insular d'Eivissa amb la finalitat de tramitar les sol·licituds d'aquestes ajudes econòmiques i la posterior publicació de les resolucions corresponents i no podran usar-se per a cap altra finalitat diferent a la mencionada.

Les persones titulars de les dades objecte de tractament podran exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació i oposició, dirigint escrit, de forma electrònica (dpd@conselldeivissa.es) o presencial, segons correspongui, al Consell Insular d'Eivissa, av. d'Espanya, 49, 07800 Eivissa. Així mateix, tenen el dret a presentar reclamació davant l'autoritat de control.

DEPARTAMENT DE TRANSPORTS