Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 369139
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, presidenta de l'EBAP, a proposta de la directora gerenta de l'EBAP, per la qual es modifica la designació dels membres de la Comissió d'Homologacions i Convalidacions de l'Escola Balear d'Administració Pública

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La directora gerenta de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP) ha formulat la proposta de resolució següent:

Antecedents

1. L'article 18 del Decret 191/1996, de 25 d'octubre, pel qual es regulen les condicions generals de les activitats formatives dirigides al personal al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma que organitza la Conselleria de la Funció pública i Interior, preveu la constitució d'una Comissió d'Homologacions i Convalidacions, que decidirà sobre les característiques i condicions (generals i específiques) d'homologació de cursos realitzats per institucions docents alienes a l'IBAP i que vulguin ser considerats per les valoracions pròpies de l'IBAP.

2. En virtut de l'article 4 de l'Ordre del conseller d'Interior, de 20 de juliol de 2001, per la qual s'estableix el procés d'homologació, a través de l'IBAP, de les accions formatives duites a terme pel personal de la CAIB, l'estudi de les peticions d'homologació i l'emissió de l'informe corresponent l'ha d'emetre la comissió que amb aquesta finalitat té creada l'IBAP en la Resolució del conseller d'Interior, de 12 de juny de 2000. En cas de petició d'homologació d'una acció formativa organitzada per la Universitat de les Illes Balears, s'incorporarà a la Comissió un funcionari de la Direcció General d'Universitat, qui serà nomenat pel director general d'aquesta.

3. El Decret 31/2012, de 13 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'EBAP, recull com a funció de l'EBAP, en l'article 5.17, l'homologació de la formació realitzada en totes les matèries de competència pròpia per qualsevol institució pública o privada externes a l'EBAP.

4. Mitjançant Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 3 de maig de 2023, publicada al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm.58, de 6 de maig de 2023, s'aprova la nova composició de la Comissió d'Homologacions i Convalidacions de l'Escola Balear d'Administració Pública.

5. Mitjançant Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, de 28 de setembre de 2023, publicada al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 138, de 10 d'octubre de 2023, es dur a terme una modificació en la designació d'alguns membres que integren la Comissió d'Homologacions i Convalidacions de l'Escola Balear d'Administració Pública.

6. Atesa la incorporació de nou personal a la plantilla orgànica de l'Escola Balear d'Administració Pública es considera convenient realitzar una nova modificació en relació al nomenament del vocal suplent 3 del Servei de Règim Jurídic de l'EBAP.

Fonaments de dret

1. El Decret 191/1996,de 25 d'octubre, pel qual es regulen les condicions generals de les activitats formatives dirigides al personal al servei de l'administració de la Comunitat Autònoma que organitza la Conselleria de la Funció Pública i Interior.

2. L'Ordre del conseller d'Interior, de 20 de juliol de 2001, per la qual s'estableix el procés d'homologació, a través de l'IBAP, de les accions formatives duites a terme pel personal de la CAIB (BOIB núm. 90, de 28 de juliol).

3. El Decret 31/2012, de 13 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'EBAP.

Proposta de resolució

Propòs a la consellera de Presidència i Administracions Públiques que dicti una resolució en els termes següents:

1. Modificar la representació del Servei de Règim Jurídic de l'EBAP inclòs en el punt 1 de la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, de 28 de setembre de 2023, publicada en el BOIB núm 138, de 10 d'octubre de 2023, en els següents termes:

En representació del Servei de Règim Jurídic de l'EBAP:

Vocal suplent 3: El/la cap de Secció XI

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Manifestar la conformitat amb la proposta de resolució i dictar-ne resolució en els mateixos termes, la qual tindrà efectes des de la seva signatura.

 

(Signat electrònicament: 6 de juny de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques presidenta de l'Escola Balear d'Administració Pública Antònia Maria Estarellas Torrens

El vicepresident de l'EBAP Antoni Mesquida Bauzá Per suplència de la directora gerenta de l'EBAP Art. 10.2 c) Decret 31/2012, de 13 d'abril (BOIB 54, de 17/04/2012)