Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 369125
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual s’aprova la llista definitiva de persones admeses i excloses, amb expressió de la causa d’exclusió, de les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari dels cossos generals a l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocades per Resolució de 19 de desembre de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 19 de desembre de 2022, s'aproven la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna vertical i pel torn de promoció interna creuada, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB número 165, de 20 de desembre de 2022).

2. Mitjançant la Resolució, de 3 de març de 2023, es va aprovar la llista provisional de persones admeses i excloses, amb expressió de la causa d'exclusió, de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna vertical i pel torn de promoció interna creuada, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocades per Resolució de 19 de desembre de 2022 (BOIB núm. 29, de 7 de març de 2023).

3. Una vegada finalitzat el termini previst en el punt 9.4 de l'annex 2 de les bases reguladores la convocatòria perquè les persones excloses o omeses esmenin les deficiències o aportin la documentació preceptiva, s'ha d'aprovar i publicar la llista definitiva de persones admeses i excloses de les proves selectives abans esmentades, amb indicació del lloc i data de realització del primer exercici del torn lliure per als cossos generals, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, en compliment del que es disposa en el punt 9.5 de les bases reguladores la convocatòria.

4. Els Tribunals Qualificadors de les proves selectives per accedir, pel torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari a l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en la sessió de data 22 de maig de 2024, ha formulat la proposta del dia, hora i lloc de realització del primer exercici de les proves selectives esmentades, en compliment de la previsió en el punt 12.3 de les bases reguladores la convocatòria.

Fonaments de dret

1. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. L'article 6.3 c) de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. El Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (modificat pel Decret 16/2023, de 20 de juliol, pel Decret 17/2023, de 23 d'agost, pel Decret 1/2024, de 4 de gener i pel Decret 4/2024, de 17 de maig).

5. La Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 19 de desembre de 2022, per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna vertical i pel torn de promoció interna creuada, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB número 165, de 20 de desembre de 2022).

Per tot l'anterior dict la següent,

 

RESOLUCIÓ

1. Aprovar la llista definitiva de persones aspirants admeses de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari dels cossos generals a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears convocades mitjançant Resolució de 19 de desembre de 2022 (BOIB número 165, de 20 de desembre de 2022), en els termes establerts en l'annex 1.

L'admissió de les persones aspirants a participar en el procediment selectiu queda condicionada al compliment dels requisits i les condicions generals que s'estableixen en les bases reguladores per participar en les proves selectives convocades, d'acord amb els requisits al·legats en la sol·licitud i en la declaració responsable. El fet de constar en la llista de persones admeses no implica el reconeixement a les persones interessades que es compleixen els requisits per participar en aquesta convocatòria.

Respecte de les persones amb discapacitat, d'acord amb l'article 10.2 del Decret 27/1994, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servi de la CAIB, la seva admissió en el procés selectiu queda condicionada a l'informe favorable de l'equip multiprofessional competent, que acrediti la possibilitat de fer les tasques pròpies de les places convocades.

2. Aprovar la llista definitiva de persones aspirants excloses de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari dels cossos generals a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears convocades mitjançant Resolució de 19 de desembre de 2022 (BOIB número 165, de 20 de desembre de 2022), en els termes establerts en l'annex 2.

3. Declarar decaiguts en el seu dret al tràmit d'esmena les persones que no hagin presentat esmena a la seva exclusió en el termini concedit per la Resolució de 3 de març de 2023, per la qual es varen aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses.

4. Aprovar, a proposta dels Tribunals Qualificadors, la data, l'hora i els llocs de realització del primer exercici de les proves selectives pel torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat i convocar les persones aspirants admeses en els termes que estableix l'annex 3.

5. Publicar la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el Portal de l'Opositor (oposicions.caib.es), i a la Seu Electrònica de la CAIB.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà que s'hagi publicat la Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 4 de juny de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

Documents adjunts