Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

AUTORITAT PORTUÀRIA DE BALEARS

Núm. 368828
Anunci de l'Autoritat Portuària de Balears pel qual es fa pública la resolució d'atorgament de l'autorització d'ocupació temporal per a la gestió d'una instal·lació nàutica en règim d'autorització administrativa per a petites i mitjanes eslores al port d'Eivissa (GSP-192 / E.M. 770.1)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 5 de maig de 2024, el President de l'Autoritat Portuària de Balears, fent ús de la facultat delegada pel Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de Balears en sessió del 18 d'abril de 2024, d'acord amb el que preveu l'apartat 2.g) de l'article 31 del Text Refós de la Llei de Ports de l'Estat i de la Marina Mercant, aprovat per Reial Decret Legislatiu 2/2011 de 5 de setembre, va autoritzar l'ocupació de domini públic a favor de PUERTOS Y LITORALES SOSTENIBLES, S.L., amb NIF B57979718, per a la gestió d'una instal·lació nàutica en règim d'autorització administrativa per a petites i mitjanes eslores al port d'Eivissa (ref.: GSP-192 / E.M. 770.1).

Objecte i superfície: és objecte d'aquesta autorització administrativa la gestió i explotació d'una instal·lació nàutic-esportiva amb l'ocupació de les superfícies i instal·lacions de la zona de domini públic portuari, ubicada al Port d'Eivissa. Les superfícies corresponents a aquesta autorització són les següents: superfície en terra de 6.713,20m2 i 22.596,10m2 de mirall d'aigua.

Termini: un (1) any, prorrogable d'any en any fins a un màxim de tres (3) anys a comptar des de la data de la notificació de l'autorització d'ocupació.

Taxes:

- Taxa d'ocupació: tres-cents trenta-quatre mil cent un euros i cinquanta-tres cèntims (334.101,53 €/any). (Aquesta quantitat no inclou l'IVA).

- Taxa d'activitat: Un 4% del volum de negoci anual.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (10 de juny de 2024)

El president José Javier Sanz Fernández.