Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 366297
Informació pública sobre l’Estudi d’impacte ambiental i el Projecte d'aparcament a l'aire lliure a ca n'Obrador, avinguda del Doctor Fleming, núm. 39, polígon 8 parcel·la 304 del terme municipal de Sant Antoni de Portmany (Expedient núm. 2023/00004948P)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb la Llei 6/1997, de 8 de juliol, de sòl rústic de les Illes Balears, en relació amb la Llei 9/2018, de 5 de desembre, per la qual es modifica la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d'avaluació ambiental, i el Decret legislatiu 1/2020, de 28 d'agost, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'avaluació ambiental de les Illes Balears, se sotmet a informació pública l'expedient de declaració d'interès general a sòl rústic, així com el seu Estudi d'impacte ambiental, del projecte subjecte a avaluació d'impacte ambiental ordinària, per espai de trenta dies hàbils. A continuació se n'assenyalen les característiques principals:

Expedient: 2023/00004948P.

Promogut per: Marie Leon Desager Guillaume en representació de l'entitat Inversiones Sostenibles Portmany SL.

Tipus d'activitat: aparcament a l'aire lliure.

Situació: ca n'Obrador, avinguda del Doctor Fleming, núm. 39, polígon 8 parcel·la 304 del terme municipal de Sant Antoni de Portmany.

Illa: Eivissa.

Tramitació ambiental: avaluació d'impacte ambiental ordinària. Pot ser-hi aplicable el que preveu el capítol III del títol II de la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d'avaluació ambiental en matèria de consultes transfrontereres.

Dades tècniques: L'aparcament ocuparà 3.879,43 m² de superfície i tindrà una capacitat de 194 places per a vehicles tipus turisme, de les quals 6 són places adaptades. L'accés s'hi realitzarà pel carrer de Picasso, on s'hi instal·larà una caseta de control, màquines de cobrament i barreres automàtiques per controlar l'entrada i sortida de vehicles. Comptarà amb 400 m² de pèrgoles fotovoltaiques i carregadors per a 8 vehicles elèctrics. La part no ocupada de la parcel·la quedarà com a zona verda, amb una superfície de 4.255,03 m².

Se'n pot obtenir la informació pertinent en l'òrgan substantiu, en aquest cas, el Consell Insular d'Eivissa. L'òrgan competent per autoritzar el projecte és la Comissió Insular d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Historicoartístic (CIOTUPHA), davant la qual es podran presentar les al·legacions que es considerin pertinents dins el termini de trenta dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

La documentació que correspon al Projecte i a l'Estudi d'impacte ambiental es pot examinar, durant el mateix termini, a les dependències administratives del Departament de Territori, Ordenació Turística, Mobilitat, Infraestructures Viàries i Lluita contra l´Intrusisme del Consell Insular d'Eivissa -servei de Territori-, situades a l'avinguda d'Espanya, 49 d'Eivissa.

 

Eivissa, 7 de juny de 2024

La cap de servei de Territori Maite Torres Torres