Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 365449
Informació pública aprovació inicial del Reglament municipal del servei públic de transport col·lectiu urbà amb mini-tren turístic en el municipi de Santa Margalida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Santa Margalida, en data 30 de maig de 2024, ha acordat:

«PRIMER. Aprovar inicialment el:

REGLAMENT MUNICIPAL DEL SERVEI PÚBLIC DE TRANSPORT COL·LECTIU URBÀ EN MINI-TREN EN EL MUNICIPI DE SANTA MARGALIDA

SEGON. Sotmetre el text del Reglament a un període d'informació pública, pel termini de 30 dies, mitjançant anunci publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis de la Corporació, a fi de què els veïns i les persones legítimament interessades puguin examinar l' expedient i formular reclamacions, objeccions o observacions.

De no presentar-se reclamacions o suggerències en l'esmentat termini, es considerarà aprovada definitivament sense necessitat d'Acord exprés pel Ple.

Simultàniament, publicar el text del Reglament en el portal web de l'Ajuntament amb l'objecte de donar audiència als ciutadans afectats i recavar quantes aportacions addicionals puguin fer-se per altres persones o entitats.

TERCER. Facultar al Sr. Batle-President per subscriure i dignar tot tipus de documents relacionats amb aquest assumpte.”

 

Santa Margalida, en la data de la signatura electrònica (6 de juny de 2024)

El batle Joan Monjo Estelrich