Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 369355
Resolució de concessió de les subvencions de l'Ajuntament de Calvià, relativa a la convocatòria d'ajudes per a Associacions i Altres Entitats sense ànim de lucre que desenvolupen programes de control i esterilització de colònies de felins en el terme municipal de Calvià per l’any 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Referència Base de Dades Nacional de Subvencions: 760673

La Junta de Govern Local, en sessió celebrada el dia 20 de març de 2024 va aprovar la convocatòria per concedir subvencions per a Associacions i Altres Entitats sense ànim de lucre que desenvolupin programes de control i esterilització de colònies felines ubicades al terme municipal de Calvià.

Aquest acord i les bases reguladores de la convocatòria de subvencions, es va publicar al Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears núm núm. 45 de 4 d'abril del 2024.

Transcorregut el termini de presentació de sol·licituds, el 9 de maig de 2024 es reuneix la Comissió de Valoració per deliberar i proposar la resolució d'aquesta convocatòria d'acord amb les bases reguladores.

La Junta de Govern Local, en sessió celebrada el dia 3 de juny de 2024, va aprovar la proposta de la Comissió de valoració per a la concessió de subvencions de la convocatòria esmentada, i es procedeix a la seva publicació al Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears l'Acord adoptat, per a la difusió i el coneixement públic.

ACORD

Primera. CONCEDIR l'ajuda econòmica de 29.500,00€ a l'entitat BALDEA pel desenvolupament de programes de control i esterilització de colònies felines al municipi de Calvià.

Segona. Requerir al beneficiari perquè executi i justifiqui la subvenció rebuda una vegada executat les actuacions subvencionades d'acord amb la base dotzena de la convocatòria

Contra el present acord, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos, a comptar des del dia de la publicació del present edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb el que estableix els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Calvià, (signat electrònicament: 7 de juny de 2024)

El tinent de batle delegat de Manteniment, Serveis Urbans, Cultura, Món rural i Benestar Animal (Per delegació de Batlia del 21 de novembre de 2023) Manuel Mas Sánchez