Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TURISME, CULTURA I ESPORTS

Núm. 368849
Resolució del conseller de Turisme, Cultura i Esports de no concessió de subvencions a l’empara de la Resolució del conseller de Turisme, cultura i Esports per la qual es convoquen ajuts als clubs esportius de les Illes Balears amb equips d’esports individuals i col·lectius per les despeses de competició per participar en competicions de categoria nacional (BOIB, núm. 25, 20 de febrer de 2024)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Les entitats que figuren en l'annex 1 d'aquesta resolució han presentat a la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports una sol·licitud de subvenció per les despeses de competició per participar en competicions de categoria nacional.

2. En data 13 de maig de 2024, la Comissió Avaluadora es va reunir per examinar les sol·licituds presentades d'acord amb els criteris establerts en el punt 10 de la convocatòria i emetre l'informe que va servir de base per elaborar la proposta de resolució que ha de formular la Direcció General d'Esports.

3. El 14 de maig es va dictar la proposta de resolució del director general d'Esports de no concessió de subvencions a l'empara de la Resolució del conseller de Turisme, Cultura i Esports per la qual es convoquen ajuts als clubs esportius de les Illes Balears amb equips d'esports individuals i col·lectius per les despeses de competició per participar en competicions de categoria nacional, que constaven en l'Annex 1, pels motius que es varen especificar. La proposta de resolució es va publicar a la pàgina web de la Direcció General d'Esports dia 14 de maig de 2024. (https://www.caib.es/seucaib/ca/tramites/tramite/6062797/)

4. Els beneficiaris han disposat de 10 dies hàbils per presentar al·legacions i per comunicar a l'òrgan instructor l'acceptació o renúncia de la proposta, amb la indicació de que el beneficiari desisteix de la proposta si no manifesta l'acceptació en el termini atorgat.

5. Revisades les al·legacions presentades dins el termini establert a l'efecte per part del Centre de Ball Mallorca Sl (Exp. DC/2024/49) a la Proposta de resolució de denegació de l'ajuda, la Comissió Avaluadora estableix desestimar les al·legacions presentades pels motius exposats en l'annex 1.

Fonaments de dret

1. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005).

2. L'Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de 12 de febrer de 2021 per la qual s'estableixen les bases reguladores de la concessió de subvencions en matèria d'esports (BOIB núm. 23 de 16 de febrer de 2021).

3. Resolució del conseller de Turisme, Cultura i Esports per la qual es convoquen ajuts als clubs esportius de les Illes Balears amb equips d'esports individuals i col·lectius per les despeses de competició per participar en competicions de categoria nacional (BOIB, núm. 25, 20 de febrer de 2024).

4. El Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, BOIB núm. 94 de 10 de juliol de 2023, (modificat pel Decret 16/2023, de 20 de juliol i Decret 17/2023 de 23 d'agost).

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. No concedir una subvenció per als clubs esportius de les Illes Balears amb equips d'esports individuals i col·lectius per les despeses de competició per participar en competicions de categoria nacional, que figuren en l'annex 1 d'aquesta Resolució pels motius que s'especifiquen

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Turisme, Cultura i Esports en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, a data de la signatura digital (7 de juny de 2024)

El director general d'Esports Joan Antoni Ramonell Miralles Resolució del conseller de Turisme, Cultura i Esports de delegació de competències i signatura (BOIB núm. 107, d'1 d'agost de 2023)

 

ANNEX 1 Sol·licituds denegades

EXPEDIENT

ENTITAT

MOTIU DENEGACIÓ

DC/2024/49

CENTRE DE BALL MALLORCA SL

La categoria esportiva no és objecte de la subvenció.

No compleix punt 1.1 de la convocatòria, atès que no presenta relació de cap equip que hagi participat a una competició Nacional.

No compleix el punt 1.2 de la convocatòria.

Sol·licituds que es consideren desistides

EXPEDIENT

ENTITAT

MOTIU DESISTIMENT

DC/2024/43

SPORTY +

(Equip masculi èlit/sub23)

No presentar documentació requerida en el termini de 10 dies hàbils. Article 68.1 de la Llei 39/2025, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

DC/2024/44

SPORTY +

(Equip femení)

No presentar documentació requerida en el termini de 10 dies hàbils. Article 68.1 de la Llei 39/2025, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Sol·licituds presentades fora de termini

EXPEDIENT

ENTITAT

DATA LÍMIT PRESENTACIÓ SOL·LICITUDS

DATA REGISTRE D'ENTRADA SOL·LICITUD

DC/2024/54

CLUB GASIFRED ATLÉTICO

20/03/2024

26/03/2024