Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'ESPORLES

Núm. 367774
Aprovació definitiva de l’Ordenança fiscal reguladora de la tarifa del servei de piscina municipal de l'Ajuntament d'Esporles

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se publicat al BOIB 48 de dia 11 d'abril de 2024 l'Ordenança fiscal reguladora de la tarifa del servei de piscina municipal, aprovat pel Ple de l'Ajuntament d'Esporles en sessió ordinària celebrada el dia 26 de març de 2024, expedient 379/2024 i que es la següent:

“ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE LA TARIFA  DEL SERVEI DE PISCINA

Article 1er. Concepte.

De conformitat amb el previst a l'article núm. 127, en relació amb l'article 41 i següents, ambdós del Real Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel que s'aprova el Text Refós de la Llei  Reguladora de les Hisendes Locals, aquest Ajuntament estableix la tarifa per a la prestació dels servei de piscina municipal.

Article 2n. Fet imposable.

Constitueix el fet imposable de la tarifa l'aprofitament especial d'instal·lacions i la prestació del servei de piscina que s'especifica en aquesta ordenança.

Article 3r. Subjectes passius.

Són subjectes passius d'acord amb l'art. 43 del RDL 2/2004, de 5 de març, els que utilitzin les esmentades instal·lacions i facin ús del servei de piscina.

Article 4t. Quantia.

La quantia de la tarifa regulada en aquesta Ordenança serà  la següent:

Entrades residents de 4 a 12 anys: 1,50 €/dia

Entrades residents majors de 12 anys: 2,00 €/dia

Entrades no residents de 4 a 12 anys: 5,00 €/dia

Entrades no residents majors de 12 anys: 10,00 €/dia

Abonament mensual per residents de 4 a 12 anys: 19,50 €/mes

Abonament mensual per residents majors de 12 anys: 26,00 €/mes

Abonament mensual per no residents de 4 a 12 anys: 65,00 €/mes

Abonament mensual per no residents majors de 12 anys: 130,00 €/mes

Per abonaments de mesos no complets, es calcularà la part proporcional del mes, en funció dels dies del mes que interessa.

Article 5è. Bonificacions

En compliment de la Llei 40/2003, de 18 de novembre, de Protecció a las Famílies Nombroses, aquestes gaudiran de les següents bonificacions respecte de la tarifa regulada en aquesta Ordenança:

Famílies nombroses de categoria general:

10% dels preus establerts com a abonaments mensuals a l'article 4 de la present ordenança

Famílies nombroses de categoria especial:

15% dels preus establerts com a abonaments mensuals a l'article 4 de la present ordenança

Article 6è. Obligació i lloc de pagament

L'obligació de contribuir neix per l'entrada a las instal·lacions de propietat municipal per fer ús del servei de piscina municipal.

Estan obligats a pagar aquesta tarifa regulada en aquesta ordenança qui es beneficiï de l'entrada i ús del servei a què es refereix l'article anterior.

El pagament de la tarifa s'efectuarà en el moment d'entrar al recinte i abans de fer ús del servei que es refereix l'apartat 2 de l'article anterior.

El pagament es farà a les instal·lacions de la piscina, al personal designat a l'efecte o a l'empresa concessionària del servei.

Disposició derogatòria

Queda derogat el text referent a la piscina municipal de l'Ordenança Fiscal Reguladora del preu públic per a la prestació dels serveis de la piscina, pistes poliesportives cobertes, pistes poliesportives descobertes, pista de tenis, camp de futbol i refugi Hort de Son Trias, publicada al BOIB número 105 del 9 d'agost de 2022.

Disposició Final

La present ordenança entrarà en vigor el dia de la seva publicació en el Bolletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, romanent en vigor fins la seva modificació o derogació expressa

I havent transcorregut el termini d'exposició al públic de trenta (30) dies de duració a comptar des de l'esmentat anunci sense que s'hagi presentat cap reclamació o suggerència, s'entén de conformitat amb el que disposa l'art. 17 del RDL 2/2004 de 5 de març pel que s'aprova el text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, definitivament aprovada.

La qual cosa es fa pública per a general coneixement i als efectes pertinents d'acord amb l'art. 17 de l'esmentat text legal.

 

 (Signat electrònicament: 4 de juny de 2024

El batle Josep María Ferrà terrassa)