Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 363242
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de modificació de la composició del Tribunal qualificador de les proves selectives per a l’ingrés pel torn lliure, al cos d’intervenció i auditoria de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, publicada en el BOIB núm. 47, de 9 d'abril de 2024, es var designar el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure, al cos d'intervenció i auditoria de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. La senyora Catalina Crespí Socias designada vocal primera titular, ha al·legat causa d'abstenció legal, la qual es considera procedent, per la qual cosa es fa necessari designar un nou membre i modificar la composició del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure, al cos d'intervenció i auditoria, per tal de completar-lo i continuar amb la tramitació del procés.

Resolució

1. Modificar la composició del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure, al cos d'intervenció i auditoria de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establert en la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure, al cos d'intervenció i auditoria de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Designar una nova persona com a membre del Tribunal, en substitució de la que ha presentat la causa legal d'abstenció del Tribunal Qualificador esmentat, en els termes establerts en l'annex d'aquesta Resoluci

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 10 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 3 de juny de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

 

ANNEX Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure, al cos d'intervenció i auditoria de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • President/a: Del Cos superior de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Titular: Catalina Llull Vallés

Suplent: Elora Oliver Fonseca

Vocals:

  • Primer/a. Del Cos d'intervenció de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Titular: Miquel Cardell Colom. Interventor Adjunt CAIBSuplent: Bartolomé Matas Martorell. Interventor Adjunt CAIB

  • Segon/a. Del Cos d'intervenció d'administracions locals.

Titular: Francisca Martorell Pujadas. Interventora Adjunta del Consell Insular de Mallorca

Suplent: Beatriz Fernández Cano. Viceinterventora de l'Ajuntament de Palma