Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 363726
Registre de Personal. Modificar el lloc de personal eventual assessor/a xarxes socials

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant acord de la Junta de Govern de 28/02/2024, prèvia ratificació de la urgència per unanimitat, es va aprovar el següent:

“PRIMER.- Modificar el lloc d'Assessor de Xarxes Socials que passa a denominar-se Assessor/a de Premsa.

SEGON.- Publicar el present acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb allò establert a l'article 104 de la Llei 7/85, de 2 d'abril de les Bases de Règim Local, a la intranet municipal i donar compte al Ple a la primera sessió ordinària que se celebri.”

Contra la present resolució, que exhaureix la via administrativa, es podrà interposar per part de les persones interessades recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes davant el mateix òrgan que l'hagi aprovat, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. En cas de no interposar el recurs potestatiu de reposició es podrà interposar directament recurs contenciós administratiu, segons l'article abans esmentat i 45 i següents de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació al BOIB.

 

Palma, a 3 de juny de 2024

La cap de secció del Registre de Personal Francisca M. Matas Escobar p.d. Decret de Batlia núm. 3000, de 26/02/2014  (BOIB núm. 30 de 04/03/2014)