Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 361878
Aprovaciò provisional Ordenança general reguladora dels preus públics de l'Ajuntament de Maó

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del que disposa l'article 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, anunciam que l'Ajuntament de Maó, en sessió ordinària del Ple municipal de data 30 de maig de 2024, amb el quòrum legalment exigible, entre d'altres, ha aprovat provisionalment, per a l'exercici de 2024 i següents, l'Ordenança general reguladora dels preus públics de l'Ajuntament de Maó.

Exposam al públic aquest acord, al tauler d'anuncis digital de l'Ajuntament, http://ajmao.org/tauler/edictes.aspx?TIPO=01, així com el text complet de la citada Ordenança, durant un període de trenta dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci d'exposició al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Durant el període d'exposició pública, les persones interessades podran presentar les reclamacions i suggeriments que estimin oportuns.

Transcorregut el període d'exposició pública sense haver-se presentat reclamacions, restaran definitivament aprovats els acords adoptats.

 

Maó, en la data de la signatura electrònica (6 de juny de 2024)

L'alcalde (Héctor Pons Riudavets)