Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

PORTS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 361490
Resolució per la qual s’aprova la llista d’aspirants que han superat el procés de selecció pel sistema de concurs oposició corresponent a l’oferta d’ocupació pública ordinària per a l’any 2022 del GRUP D i se’ls adjudica un lloc de feina

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 68, de 26 de maig de 2022, es va publicar l'Acord del Consell d'Administració de 12 de maig de 2022, d'aprovació de l'oferta d'ocupació pública ordinària per a l'any 2022 corresponent al personal laboral de Ports de les Illes Balears.

2. En el BOIB núm. 151, de 7 de novembre de 2023, es va publicar l'Acord del Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears pel qual s'aprova la convocatòria i les bases que han de regir el procés de selecció pel sistema de concurs oposició corresponent a l'oferta d'ocupació pública ordinària per a l'any 2022 per a la cobertura de les places de personal laboral de Ports de les Illes Balears per la  provisió, entre altres, d'una plaça del Grup D, categoria guardamolls auxiliar.

3. Tramitat el procediment conforme les esmentades bases, el 28 de maig de 2024 l'Òrgan de Selecció va acordar:

  1. Aprovar la llista definitiva de puntuacions de les persones aspirants al procés de selecció pel sistema de concurs oposició corresponent a l'oferta d'ocupació pública ordinària per a l'any 2022 del Grup D, categoria guardamolls auxiliar, la qual s'adjunta com annex 1.
  2. Excloure del procés de selecció pel sistema de concurs oposició corresponent a l'oferta d'ocupació pública ordinària per a l'any 2022 del Grup D, categoria guardamolls auxiliar, les persones aspirants que no han presentat la documentació requerida, de conformitat amb la base 12.3.2 de la convocatòria.
  3. Elevar al director gerent la proposta de persones aspirants que han superat el procés de selecció pel sistema de concurs oposició corresponent a l'oferta d'ocupació pública ordinària per a l'any 2022 del Grup D, categoria guardamolls auxiliar, de conformitat amb la llista definitiva de puntuacions.
  4. Publicar l'acta i les llistes esmentades en el web www.portsib.es/ca/paginas/inici/recursos-humans/oferta-publica.

Fonaments de dret

1. L'Acord del Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears, per la qual s'aprova la convocatòria del procés de selecció pel sistema de concurs oposició corresponent a l'oferta d'ocupació pública ordinària per a l'any 2022 per cobrir places de personal laboral (BOIB núm. 151, de 7 de novembre de 2023).

2. D'acord amb el punt 14 de les bases de la convocatòria aprovada per l'Acord esmentat, el Tribunal ha d'elevar al director gerent de Ports de les Illes Balears la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu del concurs oposició. D'acord amb aquesta proposta, el director gerent ha de dictar una resolució per la qual s'aprova la llista definitiva de persones aspirants que han superat el concurs oposició per a les diferents categories i especialitats. Aquesta resolució ha de contenir l'adjudicació del lloc de feina.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1.Aprovar la llista de les persones que han superat el de selecció pel sistema de concurs oposició corresponent a l'oferta d'ocupació pública ordinària per a l'any 2022 del GRUP D, categoria guardamolls auxiliar Mallorca, i adjudicar-los el lloc de treball, conforme la proposta de l'Òrgan de Selecció, tal com s'indica a continuació:

Codi lloc

Denominació del lloc

Destinació

Persones que han superat el procés selectiu

L03230020

GUARDAMOLLS AUXILIAR

SON SERVERA

43198011D

2.Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la web de Ports de les Illes Balears

(www.portsib.es/ca/paginas/inici/recursos-humans/oferta-publica.)

3.La firma del contracte i presa de possessió s'ha d'efectuar en el termini de tres dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, previ compliment de les formalitats preceptives i presentació de documentació corresponent.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant el Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 5 dels Estatuts de Ports de les Illes Balears aprovats pel Decret 134/2005, de 28 de desembre.

 

Palma, (signat electrònicament: 31 de maig de 2024)

El director gerent Francisco José Villalonga Cañellas