Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 357321
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual es constitueix la borsa de treball ordinària de personal funcionari interí del cos d’advocacia de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, corresponent a les proves selectives convocades per la Resolució de 7 de març de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 7 de març de 2023, es varen aprovar la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits, i es va designar el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos d'advocacia de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 31, d'11 de març).

2. Han finalitzat les proves selectives esmentades per a l'ingrés al cos d'advocacia de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Fonaments de dret

1. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma.

4. El Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

5. Decret 74/2016, de 23 de desembre, pel qual es regula l'Advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

6. La Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits, i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos d'advocacia de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

7. El Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

8. El Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

9. El Decret 9/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears.

10. El Decret 31/2012, de 13 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Escola Balear d'Administració Pública.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la constitució de la borsa de treball ordinària de personal funcionari interí del cos d'advocacia de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, integrades pels aspirants que han participat en les proves selectives per a l'ingrés en el cos esmentat i que han aprovat com a mínim un dels exercicis obligatoris del procés selectiu i no han obtingut plaça.

2. La composició de la borsa de treball, amb l'ordre de prelació final, després d'aplicar els criteris de desempat, s'adjunta com a annex d'aquesta Resolució.

La comprovació dels requisits es realitzarà abans del nomenament com a funcionari interí.

La no presentació davant l'Administració competent de la documentació que, si escau, es requereixi per acreditar el compliment dels requisits establerts en la convocatòria, determina la impossibilitat de prendre possessió del lloc i l'exclusió de la borsa.

3. D'acord amb l'article 35.4 del Decret 74/2016, aquesta borsa serà preferent a les anteriors. Les borses es gestionen d'acord amb la normativa general establerta per a les borses de personal funcionari interí de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, tenint en compte les especificitats que s'estableixen en aquest Decret, excepte pel que fa al termini de vigència, que serà indefinit.

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, al Portal de l'opositor i a la seu electrònica de la CAIB.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques en el termini d'un mes, comptador a partir del següent a la seva publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver rebut la notificació de la resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 3 de juny de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

ANNEX Borsa de treball ordinària de personal funcionari interí del cos d'advocacia de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

PROCES SELECTIU 2023. COS ADVOCACIA

Illa: MALLORCA

DNI

LLINATGES, NOM

EXERCICIS SUPERATS

PUNTUACIÓ

ORDRE

DISCAPACITAT

***0761*

DELFONT CABRERO, MARÍA

3

23,33

1

N

***0979*

FORTUNY ISERN, MARIA FRANCINA

3

20,2

2

N

***8813*

GARCIA CANALS, NURIA

3

19,75

3

N

***0233*

DOLS HINOJOSA, ROSARIO

2

17,03

4

N

***3062*

PONS GUTIERREZ, MARIA DEL CARMEN

2

13,9

5

N

***1646*

FUSTER COLL, SOFIA

2

12,97

6

N