Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 355695
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions per al foment d’instal·lacions d’autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d’energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d’Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (PITEIB PF)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 26 de desembre de 2023 es va publicar la convocatòria pública de subvencions per al foment d'instal·lacions d'autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d'energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d'Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (NextGenerationEU) (BOIB núm. 174, de 26 de desembre de 2023).

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients,  la qual es detalla a la taula següent,  i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat desè de la resolució de la convocatòria de referència.

3. Cal indicar que, en el cas de l'esmena de deficiències, la data de presentació de la documentació de l'esmena és la que estableix l'ordre per resoldre l'expedient, i, en el cas de la presentació de l'aclariment, és la data de registre de la sol·licitud la que determina l'ordre de prelació.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies i/o aclariment

Observacions

PF_PITEIB-1094/2024

JOSE FRANCISCO DIAZ GAYUBO

***0290**

- Document 1: Sol·licitud:  En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida

 

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 3 de juny de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez