Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 355068
Delegació puntual de competències del batle a favor dels regidors

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que es disposa en els articles 44, 46 i 52 del Reglament d'Organització Funcionament i Règim jurídic de les Corporacions Locals vigent, es publica el decret de l'Alcaldia sobre Delegació de competències de les àrees de Comunicació i Urbanisme, que a continuació es transcriu:

“Decret de Batlia Delegació de competències àrea Comunicació i Urbanisme

Atès els articles 9 i 12 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim jurídic del sector públic així com l'article 43 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

Atès que en data 14-05-2024 es va dictar un nou Decret de delegació de competències a favor dels regidors en el qual el Batle es reserva i no delega les àrees de Comunicació i Urbanisme.

Atès que el Batle per motius personals necessita delegar de forma puntual i per temps determinat a partir del dia 20 de maig de 2024 les funcions inherents a les àrees de Comunicació i Urbanisme. Aquesta regidoria, de conformitat amb el Decret de Batlia de data 14 de maig de 2024 de delegació de firma a diversos regidors de l'Ajuntament, així com de les competències que es reserva el batle, té a bé dictar el següent:

1. Delegar a favor de la Regidora, senyora Rosa Odette Torres Fernández l'àrea de Comunicació.

2. Delegar a favor del Regidor, senyor Francisco José Ferrà Pizà, l'àrea d'Urbanisme.

Aquestes delegacions comprenen totes les facultats referides a la matèria delegada que corresponen originàriament al Batle, excepte les que segons la Llei no siguin delegables i lesque expressament s'indiquin en aquest Decret.

Així, comprenen tant la facultat de dirigir els serveis corresponents com la de gestionar-los en general, inclosa la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afectin a tercers (decrets).

S'exceptuen d'aquesta delegació l'aprovació i signatura dels Convenis, que queden reservats a Batlia, així com l'atorgament de subvencions que es regirà pel que disposin les Bases d'Execució del Pressupost.

3. Aquestes delegacions tindran efectes des del dia 20 de maig de 2024 fins que es dicti nou decret de revocació de les esmentades delegacions.

4. Que es doni compte d'aquesta Resolució a la primera sessió de l'Ajuntament Ple que es celebri, així com que es comuniqui a la resta d'àrees municipals i interessats per a que en preguin coneixement.

5. La present resolució haurà de ser publicada al BOIB i a la seu electrònica municipal. Ho mana i signa el Batle de l'Ajuntament de Marratxí. Dono fe.”

 

Marratxí, 27 de maig de 2024

El batle Jaime Llompart Caldés