Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 354162
Proposta de resolució provisional del director general d’Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic per la qual es concedeixen les subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu finançat per la Unió Europea-NextGenerationEU

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 3 de juliol de 2021 es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021, modificada per la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 3 d'agost de 2022 (BOIB núm. 103, de 6 d'agost de 2022).

2. Les persones o entitats que figuren en l'annex d'aquesta Proposta varen presentar una sol·licitud de subvenció en el marc de la convocatòria.

3. Els tècnics de la Direcció General d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han emès un informe favorable dels aspectes següents:

- Les persones o entitats sol·licitants, per la seva naturalesa, poden ser beneficiàries de subvencions.

- Les persones o entitats han adjuntat la documentació prevista en la convocatòria.

- Les persones o entitats sol·licitants estan al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i amb l'Administració tributària, tant l'estatal com l'autonòmica.

4. Els tècnics de la Direcció General d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic, en aplicació del procediment de concessió que estableix l'apartat vuitè de la Resolució esmentada, han informat favorablement sobre la concessió de les subvencions descrites en l'annex, les quals s'han calculat d'acord amb la Resolució de convocatòria d'aquests ajuts.

5. Atesa la modificació del Reial decret 266/2021, de 13 d'abril, pel qual s'aprova la concessió directa d'ajuts a les comunitats autònomes i a les ciutats de Ceuta i Melilla per a l'execució de programes d'incentius lligats a la mobilitat elèctrica (MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu, el 26 de desembre de 2023 es va publicar al BOIB núm.174, la Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia per la qual es modifica la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Aquesta modificació afecta diverses disposicions de la convocatòria. En concret, es modifica el següent: el punt 1 de l'apartat quart relatiu als requisits generals de les actuacions subvencionables; el punt 3 de l'apartat quart relatiu als requisits per a la implantació d'infraestructura de recàrrega de vehicles elèctrics; el punt 2 de l'apartat sisè relatiu a la quantia dels ajuts del programa d'incentius 2 sobre la implantació d'infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric; el punt 2 de l'apartat setè relatiu a la documentació que s'ha de presentar en la sol·licitud de la subvenció; el punt 1 de l'apartat vuitè relatiu al termini per a la presentació de les sol·licituds; el punt 3.2 de l'apartat onzè relatiu a la documentació a presentar per a la justificació, i l'apartat divuitè relatiu a la documentació normalitzada.

Fonaments de dret

1. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005).

2. El Decret 75/2004, de 27 d'agost, pel qual es despleguen determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 2 de setembre de 2004).

3. L'Ordre de la consellera de Comerç, Indústria i Energia de 15 de maig de 2008 per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria d'energia (BOIB núm. 72, de 24 de maig de 2008).

4. El Reial Decret 266/2021, de 13 d'abril, pel qual s'aprova la concessió directa d'ajuts a les comunitats autònomes i a les ciutats de Ceuta i Melilla per a l'execució de programes d'incentius lligats a la mobilitat elèctrica (MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu. (BOE núm. 89, de 14 d'abril de 2021).

5. La Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu —BOIB núm. 88, de 3 de juliol de 2021.

6. L'Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, així com per l'Ordre HFP/1031/2021, de 29 de setembre, per la qual s'estableix el procediment i format de la informació a proporcionar per les entitats del sector públic per al seguiment del compliment de les fites i objectius i d'execució pressupostària i comptable de les mesures dels components del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

7. La Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 3 d'agost de 2022 per la qual es modifica i amplia el crèdit de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU —BOIB núm. 103, de 6 d'agost de 2022.

8. La Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia per la qual es modifica la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU (BOIB núm.174, de 26 de desembre de 2023).

Proposta de resolució

Propòs al conseller d'Empresa, Ocupació i Energia que dicti una resolució en els termes següents:

1. Aprovar la concessió d'una subvenció per actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVESIII) per un import total de 467.939,22 euros i 128 beneficiaris. En l'annex d'aquesta proposta figuren les dades de cada beneficiari sobre la concessió de la subvenció.

2. Autoritzar i disposar la despesa de 467.939,22 euros als 128 beneficiaris que figuren en l'annex i pels imports que es detallen per cadascun d'ells, amb càrrec a la partida pressupostària indicada en l'annex dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Els fons per a la concessió de l'ajut procedeixen del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i el Mecanisme de Recuperació i Resiliència Fons NextGenerationUE.

3. Disposar que les inversions objecte de la sol·licitud s'han d'executar, pagar i justificar des del dia de la presentació de la sol·licitud fins al termini de dotze mesos des de la data des de la publicació en el BOIB de la resolució de concessió en el cas dels beneficiaris indicats en les lletres d), e) i g) de l'apartat 2.1 de la resolució de la convocatòria, i des del 10 d'abril de 2021 fins al termini de dotze mesos des de la data de la publicació en el BOIB de la resolució de concessió en el cas dels beneficiaris indicats en les lletres a), b), c) i f) de l'apartat 2.1 de la resolució esmentada.

4. Establir que les petites i mitjanes empreses que hagin presentat la sol·licitud de la subvenció abans de l'1 de gener de 2024 que vulguin acollir al règim de minimis la sol·licitud d'ajut del programa d'incentius 2 han de presentar el document normalitzat 9 en el termini màxim de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta Proposta en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

5. Establir que el pagament i la justificació s'han de fer d'acord amb el que disposa l'apartat onzè de la convocatòria de subvencions.

6. Establir que els beneficiaris estan obligats a complir el que disposa l'apartat catorzè de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021.

7. Disposar que tota alteració de les condicions establertes per a la concessió de la subvenció, com també l'obtenció concurrent de subvencions o ajuts atorgats per altres administracions públiques o ens públics, nacionals o internacionals, dona lloc a la revisió parcial o total de la subvenció i, per tant, al reintegrament de la quantitat corresponent més els interessos de demora.

8. D'acord amb l'article 9.3.d de l'Ordre HFP/1030/2021, el beneficiari té l'obligació de reconèixer l'origen i garantir la visibilitat del finançament de la Unió.

9. Sobre la compatibilitat d'ajuts amb el mercat interior (ajudes d'Estat)  s'aplica el següent:

a) Els ajuts a beneficiaris que siguin persones físiques que realitzin alguna activitat econòmica, per la qual ofereixin productes i serveis en el mercat, estan sotmesos als requisits i límits establerts en el Reglament (UE) nº 1407/2013 de la Comissió, de 18 de desembre de 2013, relatiu als articles 107 i 108 del Tractat de Funcionament de la Unió Europea a les ajudes mínimis.

b) Els ajuts a beneficiaris que siguin persones jurídiques que realitzin alguna activitat econòmica i/o mercantil, per la qual ofereixin productes i serveis en el mercat,  estan sotmesos al Reglament 651/2014 de la Comissió, de 177 de juny de 2014 (DOUE 187/1, de 26 de juny de 2014), per la qual es declaren determinades categories, d'ajuts compatibles amb el mercat interior en aplicació dels articles del Tractat, en la secció 7 sobre ajuts per a la protecció del medi ambient.

c) Els ajuts a la resta de beneficiaris que no realitzin alguna activitat econòmica, per la qual ofereixin productes i serveis en el mercat, no estan sotmesos al Reglament 651/2014 ni al Reglament (UE) nº 1407/2013 i per tant queden fora de les ajudes d'Estat.

Contra aquesta Proposta de resolució podeu al·legar el que considereu convenient en el termini màxim de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. En cas contrari, s'entendrà que estau conforme amb el contingut de la Proposta.

 

Palma, 30 de maig de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez

 

 

ANNEX Llista de beneficiaris proposats per atorgar-los  la subvenció per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III)

Núm.

Expedient

Data registre entrada

Sol·licitant

NIF

Partida pressupostària

Tipus d'inversió

Import inversió (€)

Import subvenció (€)

1.

MOVESIII-2008/2021

30/06/2022

BALEAR DE MAQUINARIA E IMPLEMENTOS

***5466**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE SKODA ENYAQ 80 Bateria 77,1 kWh Electromotor 150 KW (204 CV) Automatico 1 vel.

41.322,31

2.900,00

2.

MOVESIII-2039/2021

05/07/2022

ESCOLAR RIERA, ISABEL CLARA

***1977**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VHE Kia XCEED 1.6 PHEV eDrive

25.506,62

2.500,00

3.

MOVESIII-2204/2021

02/08/2022

LLOVET MORELL, CRISTINA

***8420**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Hyundai KONA EV FL 100KW MAXX amb desballestament

30.368,43

7.000,00

4.

MOVESIII-2226/2021

04/08/2022

LLAMBIAS CORTES, NURIA MERCEDES

***3316**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Hyundai KONA EV FL 100KW MAXX amb desballestament

27.561,98

7.000,00

5.

MOVESIII-2423/2021

09/09/2022

ORPI BUBENZER, LUCIA

***1994**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Dacia Spring Electric 45 (33 kW)

15.549,59

4.500,00

6.

MOVESIII-2426/2021

12/09/2022

GARI KENNES, LUCIA YOLANDA

***1249**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7,3 kW

1.925,11

1.347,58

7.

MOVESIII-2474/2021

19/09/2022

BABYLON HOSPITALITY SLU

***6269**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE MINI COOPER SE

27.378,51

2.900,00

8.

MOVESIII-2610/2021

11/10/2022

GRAND BOATS SL

***7510**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Renault Megane E-TECH 100% eléctrico EV60 220 cv

41.725,73

2.900,00

9.

MOVESIII-2637/2021

17/10/2022

BIBILONI DE OLEZA, JORGE ANDRES

***1472**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Hyundai KONA EV FL 100KW MAXX

27.629,51

4.500,00

10.

MOVESIII-2974/2021

07/12/2022

MUÑIZ RUIZ, OTILIO MANUEL

***6240**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE L3e EFUN PUMA 9KW

6.161,78

1.100,00

11.

MOVESIII-3079/2021

23/12/2022

EL KADAOUI, NABIL

****5653*

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE MG4 Electric 170 CV (125 kW) STD

23.372,00

4.500,00

12.

MOVESIII-3111/2021

29/12/2022

AIRES DE XALOC SLU

***5052**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE MINI COOPER SE

27.015,82

2.900,00

13.

MOVESIII-3121/2021

30/12/2022

SANCHEZ BERNARDO, CRISTINA

***5937**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MINI 3 puertas COOPER SE

29.265,00

4.500,00

14.

MOVESIII-3123/2021

30/12/2022

VICENTE MARTORELL, JOSE MARIA

***7634**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE CUPRA BORN 77kWh 170kW (231CV) e-Boost Pack+Battery Pack (4 plazas)

36.475,74

4.500,00

15.

MOVESIII-3194/2021

11/01/2023

FORTEZA OLIVER, MARIA ROSA

***6367**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

2.838,75

1.987,12

16.

MOVESIII-3263/2021

23/01/2023

BRUNET LLINAS, BERNAT

***1831**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE TESLA Model Y

39.644,63

4.500,00

17.

MOVESIII-3353/2021

06/02/2023

PASCUAL SAMPOL, ANTONIA

***1640**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Dacia Spring Electric 45 (33 kW) amb desballestament

16.157,17

7.000,00

18.

MOVESIII-3371/2021

07/02/2023

GARCÍA SERVERA, MARIA DEL CARMEN

***5494**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Renault Megane E-TECH 100% eléctrico EV40

30.330,73

4.500,00

19.

MOVESIII-3538/2021

27/02/2023

MARTI ORDINAS, FRANCISCA

***0960**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Peugeot Nuevo 208 5P GT Eléctrico Gen2 115KW amb desballestament

32.201,62

7.000,00

20.

MOVESIII-3582/2021

10/03/2023

VIVO YUBERO, ALVARO

***8261**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE TESLA Model Y Gran autonomía

43.942,15

4.500,00

21.

MOVESIII-3587/2021

13/03/2023

MAYA MAYA, FERNANDO

***2791**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Hyundai KONA EV FL 100KW MAXX amb desballestament

29.867,77

7.000,00

22.

MOVESIII-3807/2021

24/04/2023

ADROVER MONSERRAT, MICAELA

***3626**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Hyundai IONIQ 5 125kW 58kWh RWD LIGHT amb desballestament

39.347,10

7.000,00

23.

MOVESIII-3960/2021

17/05/2023

ELECTRICA MORAGUES SL

***8244**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Opel Combo -e Life XL Elegance Plus 100kw / 136 CV

31.082,04

2.900,00

24.

MOVESIII-3972/2021

19/05/2023

CABANELLAS TORROBA, CARLOS TOMAS

***3922**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE L3e Ray Electric Motors RAY 7.7

5.909,31

1.100,00

25.

MOVESIII-3986/2021

23/05/2023

MULET CLADERA, JUAN

***5278**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.36kW

1.840,32

1.288,22

26.

MOVESIII-4044/2021

02/06/2023

VIVER SERRA, PEDRO GASPAR

***2677**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

1.999,60

1.399,72

27.

MOVESIII-4046/2021

02/06/2023

DAMELI POGGI, ESTEBAN ANDRES

***7226**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Citroën ë-Berlingo 50 kWh

30.570,25

4.500,00

28.

MOVESIII-4057/2021

05/06/2023

RIPOLL GUASH, FRANCISCO JAVIER

***5118**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VHE Jeep Compass Limited 1.3 PHEV 190hp

38.347,11

2.500,00

29.

MOVESIII-4077/2021

08/06/2023

BENNASER GOMILA, CATALINA

***6758**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE Hyundai TUCSON PHEV TGDI 1.6 265CV 4X4 AT TECNO SKY amb desballestament

37.892,57

5.000,00

30.

MOVESIII-4142/2021

20/06/2023

CUINART FEL S.L

***2381**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE TESLA Model Y

38.231,40

2.900,00

31.

MOVESIII-4155/2021

20/06/2023

MESQUIDA SUREDA, RUBEN

***9612**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE TESLA Model Y Tracción trasera

37.818,19

4.500,00

32.

MOVESIII-4162/2021

21/06/2023

PRATS BONED, JOSE

***4018**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Toyota BZ4X 4x2 Style plus amb desballestament

43.718,18

7.000,00

33.

MOVESIII-4167/2021

21/06/2023

GIRAL MIR, JOSE LUIS

***6325**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE Citroën SUV C5 Aircross Hybrid 225 ë-EAT8

37.387,51

2.500,00

34.

MOVESIII-4168/2021

22/06/2023

SANTACRUZ FERNANDEZ, SARA

***0716**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Volvo XC40 Recharge Twin Eléctrico Plus

44.418,38

4.500,00

35.

MOVESIII-4188/2021

27/06/2023

BARTH, JURGEN

****1079*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.3kW

2.153,60

1.507,52

36.

MOVESIII-4213/2021

30/06/2023

RAMIS GARAU S.A.

***4539**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 22 kW i 2x7.4kW

12.228,27

3.668,48

37.

MOVESIII-4221/2021

03/07/2023

MIR QUETGLAS, BARTOLOME

***6396**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Volvo XC40 Recharge Eléctrico Puro Plus

37.946,69

4.500,00

38.

MOVESIII-4227/2021

04/07/2023

MONTEMAYOR PALOMAR, CARLOS JAVIER

***9707**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE BMW i4 eDrive40

43.795,34

4.500,00

39.

MOVESIII-4236/2021

04/07/2023

PASTOR MAS, MIGUEL ANGEL

***2999**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE Jeep Compass Limited 1.3 PHEV 190hp

37.396,69

5.000,00

40.

MOVESIII-4285/2021

07/07/2023

GARSTECKA, DOROTA ELZBIETA

****1116*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE Kia NUEVO SPORTAGE 1.6 T-GDi PHEV Drive 4X4 Pack Design amb desballestament

34.099,17

5.000,00

41.

MOVESIII-4290/2021

07/07/2023

RUIZ HERNANDEZ, ANTONIO

***4105**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG4 Electric 203 CV (150 kW) LUX amb desballestament

29.198,35

7.000,00

42.

MOVESIII-4299/2021

10/07/2023

BLANCO MIGUEL, MARIA DEL ROSARIO

***4197**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE Peugeot 3008 GT Pack HYBRID 225 e-EAT8

36.198,35

2.500,00

43.

MOVESIII-4300/2021

10/07/2023

SAN MIGUEL RUIBAL, MAXIMINO

***0998**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Opel Corsa-e Elegance-e BEV 50kWh 136 CV (100kW)

23.057,85

4.500,00

44.

MOVESIII-5414/2021

11/12/2023

AMIRI, ALEXANDRA

****7497*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE AUDI Q4 SPORTBACK ADVANCED 40 E-TRON 150 kW amb desballestament

43.259,60

7.000,00

45.

MOVESIII-5527/2021

19/12/2023

SARAH MASKELL, SIOBHAN THERESE

****7404*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7,4 kW amb repte demogràfic

4.526,84

3.621,47

46.

MOVESIII-5550/2021

20/12/2023

TORRES RIBAS, SUSANA

***4656**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4 kW

2.018,10

1.412,67

47.

MOVESIII-5676/2021

29/12/2023

CILIMINGRAS CASASNOVAS, LUIS SALVADOR

***9720**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE L3e CAKE Ösa + amb repte demogràfic

6.353,55

1.210,00

48.

MOVESIII-5714/2021

03/01/2024

BONNIN ROBLES, RAQUEL

***1561**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE Peugeot 3008 PLUG-IN HYBRID

25.243,00

2.500,00

49.

MOVESIII-5715/2021

03/01/2024

AMENGUAL RAMON, MIQUEL

***9875**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Volkswagen ID.4 GTX 220 kW (299 CV) Automatico 1 vel.

44.396,25

4.500,00

50.

MOVESIII-5718/2021

03/01/2024

ARTIGUES PONS, MARIA

***3980**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG4 EV EDV 64kWH

27.132,22

4.500,00

51.

MOVESIII-5721/2021

04/01/2024

ABRAHAM HOMOBONO, FRANCESC XAVIER

***5186**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE L3e Silence S02 amb desballestament

3.553,73

1.300,00

52.

MOVESIII-5722/2021

04/01/2024

PUJAZON MARTINEZ, ANDRES

***9053**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE Audi Q3 Sportback 45 TFSI e 180 kW (245 CV) S tronic Black line

44.897,90

2.500,00

53.

MOVESIII-5728/2021

04/01/2024

VERDU PASTOR, VICENTE

***5424**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG4 Electric 203 CV (150 kW) LUX

28.371,91

4.500,00

54.

MOVESIII-5737/2021

08/01/2024

GONZALEZ ENSEÑAT, PEDRO

***7940**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4 kW

2.150,90

1.505,63

55.

MOVESIII-5740/2021

08/01/2024

ARTIGUES PONS, MARIA

***3980**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4 kW

1.280,99

896,69

56.

MOVESIII-5743/2021

09/01/2024

VASCO ROMERA, FRANCISCO JAVIER

***5435**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4 kW

1.637,19

1.146,03

57.

MOVESIII-5747/2021

09/01/2024

MENA AMADOR, PEDRO

***2197**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.5kW

1.685,95

1.348,76

58.

MOVESIII-5749/2021

09/01/2024

FORTUNY CLARES, EMILIANO

***9590**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

1.280,99

896,69

59.

MOVESIII-5750/2021

09/01/2024

FORTUNY CLARES, EMILIANO

***9590**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Volvo XC40 Recharge  Electric Plus

37.723,14

4.500,00

60.

MOVESIII-5754/2021

09/01/2024

LLABRES FERRER, FELIPE

***3671**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.2kW

1.434,00

1.003,80

61.

MOVESIII-5757/2021

10/01/2024

MARTINEZ ROSSELLO, MARIA JESUS

***5055**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

1.540,99

1.078,69

62.

MOVESIII-5759/2021

10/01/2024

RIGO CLADERA, ONOFRE

***3895**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE AUDI Q4

42.400,29

4.500,00

63.

MOVESIII-5768/2021

11/01/2024

REUS MENDEZ, MIGUEL

***9598**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE TESLA Model Y Tracción trasera

34.181,82

4.500,00

64.

MOVESIII-5770/2021

11/01/2024

CABOT NICOLAU, GABRIEL

***4762**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Volvo EX30 Single Motor Plus amb desballestament

32.188,43

7.000,00

65.

MOVESIII-5772/2021

11/01/2024

ALVAREZ, PABLO GUSTAVO

****9744*

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Renault Megane E-TECH 100% eléctrico EV40 130 cv

19.665,29

4.500,00

66.

MOVESIII-5773/2021

11/01/2024

JIMENEZ JOFRE, DAVID

***0479**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG4 Electric 170 CV (125 kW) STD amb desballestament

23.826,45

7.000,00

67.

MOVESIII-5775/2021

12/01/2024

RIOSALIDO VILLAR, MARA

***1919**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MINI COOPER SE

33.192,50

4.500,00

68.

MOVESIII-5776/2021

12/01/2024

BARCELÓ VIDAL, FRANCISCA

***7277**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Renault Megane E-TECH 100% eléctrico EV60 130 cv super charge

34.309,87

4.500,00

69.

MOVESIII-5777/2021

12/01/2024

FERNANDEZ PEREZ, FELICIDAD

***0379**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE VOLVO EX30 ELECTRIC PLUS

29.738,43

4.500,00

70.

MOVESIII-5779/2021

12/01/2024

PLANAS SERRA, ANTONIA

***2845**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VHE. VOLKSWAGEN TIGUAN EHYBRID R-line 1.4 TSI110kW (150cv) amb desballestament i repte demogràfic

39.262,05

5.500,00

71.

MOVESIII-5781/2021

12/01/2024

PUENTEDURA ROMAN, RAQUEL

***3836**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE PEUGEOT 3008 ALLURE PACK HYBRID

30.148,49

2.500,00

72.

MOVESIII-5783/2021

12/01/2024

BESTARD ARAGON, ALEJANDRO

***9993**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE TESLA MODEL 3

39.760,00

4.500,00

73.

MOVESIII-5786/2021

15/01/2024

BIBILONI CIFRE, JOAN

***0626**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 22kW

1.843,01

1.290,11

74.

MOVESIII-5787/2021

15/01/2024

BINIMELIS MARTIN, VERONICA

***6718**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE MG EHS Plug-in Hybrid 1.5T

31.189,99

2.500,00

75.

MOVESIII-5789/2021

15/01/2024

ELECTRO INDUSTRIAL PALMA GESTION SL

***1132**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE RENAULT TWINGO ELECTRIC

24.295,00

2.900,00

76.

MOVESIII-5790/2021

15/01/2024

OLIVER SEGUI, JAIME

***5039**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE VOLKSWAGEN GOLF GTE

32.781,18

2.500,00

77.

MOVESIII-5792/2021

15/01/2024

GINARD VIDAL, JUAN

***9723**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE KIA XCEED 1.6 PHEV emotion

30.237,07

2.500,00

78.

MOVESIII-5795/2021

15/01/2024

URREA LOK, DAVID GINES

***8389**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE PEUGEOT N308 Allure plug in Hybrid 180

30.979,34

5.000,00

79.

MOVESIII-5801/2021

16/01/2024

MUÑOZ RIVAS, MARCOS

***4262**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE TESLA Model 3 Tracción trasera

32.859,51

4.500,00

80.

MOVESIII-5802/2021

16/01/2024

MAS VALLESPIR, MARTIN

***2459**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE TESLA Model Y Tracción trasera

34.181,82

4.500,00

81.

MOVESIII-5805/2021

16/01/2024

CROS GALAN, TOMAS

***9251**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7,3 kW amb repte demogràfic

1.701,22

1.360,98

82.

MOVESIII-5811/2021

17/01/2024

ORTEGA VALLEJO, AGUSTIN

***2770**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE Audi A3 SPORTBACK 45 TFSIe Black line competición amb desballestament

39.971,04

5.000,00

83.

MOVESIII-5812/2021

17/01/2024

OLIVER ESCALAS, ANTONIA MARIA

***0696**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE Audi Q3 45 TFSI e 180 kW (245 CV) S tronic S line amb desballestament

41.988,77

5.000,00

84.

MOVESIII-5816/2021

17/01/2024

DEL TESO MATEOS, JUAN JOSE

***0099**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE PEUGEOT N408 GT 225 e-EAT8

36.776,86

2.500,00

85.

MOVESIII-5818/2021

17/01/2024

PUIGGROS REBASSA, ANTONIA PEPA

***1035**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE VOLVO XC40 T4

30.351,05

2.750,00

86.

MOVESIII-5819/2021

18/01/2024

AGLIATA FABER, CHAI

***8674**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE DACIA SPRING EXTREME 65 (48kW) amb desballestament

18.801,39

7.000,00

87.

MOVESIII-5827/2021

18/01/2024

MAJORICA HOME SL

***9798**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 11kW

1.624,28

487,28

88.

MOVESIII-5828/2021

19/01/2024

ZHANG LIU, C.B.

***0044**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE TESLA MODEL Y GRAN AUTONOMIA

41.123,97

2.900,00

89.

MOVESIII-5829/2021

19/01/2024

NADAL BERGAS, MAGDALENA

***2096**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4 KW

1.651,50

1.156,05

90.

MOVESIII-5830/2021

19/01/2024

PABLOS MUÑOZ, FERNANDO

***0076**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE FORD MUSTANG MACH-E

39.888,16

4.500,00

91.

MOVESIII-5831/2021

19/01/2024

BERNAD MARTORELL, MARÍA DEL MAR

***7060**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

1.213,22

849,25

92.

MOVESIII-5832/2021

19/01/2024

MASSANET ANDREU, GABRIEL

***2171**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE HYUNDAI KONA

28.181,99

4.500,00

93.

MOVESIII-5833/2021

19/01/2024

CAMPILLEJO MESQUIDA, SILVIA

***1726**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE VOLVO C40

43.060,27

4.500,00

94.

MOVESIII-5836/2021

19/01/2024

LLADO FERRER, BARTOLOME

***7460**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE VOLVO EX30

32.738,43

4.500,00

95.

MOVESIII-5837/2021

19/01/2024

PROMORENT, SA

***2185**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE PEUGEOT N2008 GT

29.806,71

2.900,00

96.

MOVESIII-5838/2021

19/01/2024

PERELLO JAUME, BARTOLOME

***4167**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW amb repte demogràfic

1.280,99

1.024,79

97.

MOVESIII-5839/2021

19/01/2024

PERELLO JAUME, BARTOLOME

***4167**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG MG4 EV EDU 51KWH EDU 2WD STD

23.826,45

7.700,00

98.

MOVESIII-5845/2021

22/01/2024

REYNES ESTEVA, JUAN

***7605**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Volvo XC40 Single Motor Plus amb repte demogràfic

42.641,69

4.950,00

99.

MOVESIII-5848/2021

22/01/2024

TAULER LLULL, ANTONI

***1643**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE TESLA Model Y Tracción trasera

34.388,43

4.500,00

100.

MOVESIII-5849/2021

22/01/2024

TORRES GALVEZ, ANTONIO

***5005**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

1.327,00

928,90

101.

MOVESIII-5853/2021

23/01/2024

BIBILONI ESTRADES, MIGUEL

***5642**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE TESLA Model 3 Tracción trasera

32.859,51

4.500,00

102.

MOVESIII-5860/2021

23/01/2024

BOWEN, DAVIN ALUN

****5630*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE SEAT CUPRA BORN EBOOST

34.871,75

7.000,00

103.

MOVESIII-5861/2021

24/01/2024

VALLORI COLOM, JORGE

***7755**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7,4 kW

2.514,39

1.760,07

104.

MOVESIII-5862/2021

24/01/2024

DECONGESTION, SL

***8504**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE VOLVO EX30 TWIN MOTOR

43.183,43

2.900,00

105.

MOVESIII-5867/2021

24/01/2024

PRATS CARDONA, MARIA DEL PILAR

***4185**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE VOLVO EX30

30.288,43

7.000,00

106.

MOVESIII-5872/2021

24/01/2024

JAUME MARTÍN, CATALINA

***5955**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Tesla Model Y

44.310,00

4.500,00

107.

MOVESIII-5874/2021

25/01/2024

ALUROM 2021 SL

***7934**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 7.4KW

1.642,33

492,70

108.

MOVESIII-5875/2021

25/01/2024

CASTRO BERNAL, RAFAEL

***4248**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

1.540,41

1.078,29

109.

MOVESIII-5876/2021

25/01/2024

ARROM MIRANDA, DAVID

***1813**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MEGANE E-TECH

26.363,64

4.500,00

110.

MOVESIII-5877/2021

25/01/2024

ALUROM 2021 SL

***7934**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 11KW

1.768,18

530,45

111.

MOVESIII-5880/2021

26/01/2024

CASTEJON SANCHEZ, SILVIA

***6930**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE KIA SPORTAGE

41.322,31

2.500,00

112.

MOVESIII-5881/2021

26/01/2024

GARCES PALOU, LLORENÇ

***4944**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

2.066,12

1.446,28

113.

MOVESIII-5882/2021

26/01/2024

COMAS NADAL, JAUME

***8612**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE MG4 AT LUX

27.049,59

4.500,00

114.

MOVESIII-5883/2021

26/01/2024

VANRELL TRUYOLS, MARIA

***7267**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

1.404,96

983,47

115.

MOVESIII-5885/2021

26/01/2024

JODAR VILLALONGA, JAVIER

***2164**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE TESLA Model Y Performance

43.768,61

4.500,00

116.

MOVESIII-5886/2021

26/01/2024

FERRER LOPEZ, IVAN

***3416**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE TESLA Model Y Performance amb desballestament

39.966,95

7.000,00

117.

MOVESIII-5887/2021

26/01/2024

AGUILÓ JIMENEZ, ALBERTO

***4093**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE L3e Segway-Ninebot E300SE

3.966,12

1.100,00

118.

MOVESIII-5891/2021

29/01/2024

BIBILONI PONS, LORENZO

***5810**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Audi Q4 Sportback 35 e-tron Advanced

40.632,27

4.500,00

119.

MOVESIII-5892/2021

29/01/2024

CAMPINS CAMPINS, JUAN

***2698**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE TESLA MODEL Y

41.123,97

4.950,00

120.

MOVESIII-5894/2021

29/01/2024

GIUSTIZIERI, ALESSANDRO

****2620*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE JEEP AVENGER

32.644,63

4.500,00

121.

MOVESIII-5896/2021

29/01/2024

RODRIGUEZ RINCÓN, DANIEL

***2367**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE AUDI Q3

43.390,26

4.500,00

122.

MOVESIII-5897/2021

29/01/2024

EXCAVACIONES Y DEMOLICIONES MEDINA SL

***6275**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE MERCEDES ECITAN amb desballestament

37.640,04

4.000,00

123.

MOVESIII-5898/2021

29/01/2024

GALAGODA SL

***4547**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE VOLVO EX30

38.848,08

2.900,00

124.

MOVESIII-5899/2021

29/01/2024

RAMIREZ NAVARRO, ANTONIO

***3856**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

1.280,99

896,69

125.

MOVESIII-5900/2021

29/01/2024

AVIS ALQUILE UN COCHE, S.A.

****5276*

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 44kW

21.924,20

4.384,84

126.

MOVESIII-5905/2021

30/01/2024

MATAMALAS MATEU, FRANCISCO

***4453**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG ZS EV (130 kW)

28.041,31

4.500,00

127.

MOVESIII-5909/2021

30/01/2024

LLITERAS PERELLO, BARTOLOME

***5474**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Honda e Advance BEV

30.206,61

4.500,00

128.

MOVESIII-5912/2021

30/01/2024

ONE MARINE ELECTRIC SL

***5041**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE N1 VOLKSWAGEN ID. BUZZ CARGO

44.023,02

3.600,00

IMPORT TOTAL

 

 

 

 

 

 

 

467.939,22