Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ARTÀ

Núm. 352610
Proposta de caducitat de l’Oferta d’Ocupació Pública de 2021 relativa a dues places vacants de cuiner/a (exp. núm. 2024/900)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local en sessió ordinària celebrada en data 30 de maig de 2024, va aprovar declarar la caducitat de  l'Oferta d'Ocupació Pública de 2021 de l'Ajuntament d'Artà relativa a les dues (2) places vacants de cuiner/a, equivalent al subgrup C2, de personal laboral, al haver acabat el termini improrrogable de tres anys que estableix l'article 70.1 del Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic per desenvolupar l'oferta d'ocupació pública.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que l'ha dictada en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la recepció de la notificació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Alternativament, es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. Si s'opta per interposar el recurs potestatiu de reposició, no es pot interposar el recurs contenciós administratiu fins que s'hagi resolt expressament el de reposició o se n'hagi produït la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, es pot interposar, si escau, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent, de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i l'article 40 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Artà, data de la signatura electrònica (31 de maig de 2024)

El batle Manuel Galán Massanet