Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE VALLDEMOSSA

Núm. 336606
Aprovació complements especials i modificació denominació plus per a treballar en dia no laboral

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

FETS I FONAMENTS DE DRET

ANTECEDENTS DE FET

Vist que en data 18 de gener de 2024 la Mesa general de nogociació es va reunir i acordar, entre d'altres assumptes, els següents:

1. Aprovació dels següents complements especials:

Complement de conducció de camió: 3.600€ anuals total, és a dir, 1.800€ anuals per persona     (actualment tenen atribuïda aquesta tasca dues persones).

Complement de jutjat de pau: 4.211,52€ anuals.

Aquests complements es troben vinculats a aquestes tasques especials atribuïdes, i es percebran fins que tenguin atribuïda aquesta tasca. En el moment que es deixin de realitzar per deixar de tenir-les atribuïdes, no es percebran.

2. Modificació de la denominació del plus que es perceb per treballar en dissabtes, diumens i festius, al portar a interpretacions erròneas amb la RLLT de l'actual denominació ‘'plus per turnicitat''. I es desglossarà de la següent forma, segons l'establert al pacte o conveni:

- dissabtes

- diumenges

- festius

Aquests conceptes, que són variables mensualment, s'haurà d'incloure per percebre a la nòmina amb el pertinents informe del/de la cap de l'àrea i/o regidor corresponent, segons els dies de feina efectivament realitzats, i amb la conseqüent resolució d'aprovació per poder-se incorporar.

LEGISLACIÓ APLICABLE

Article 38.6 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic dels empleats públics.

Vista la proposta de resolució PR/2024/53 de 26 / de gener / 2024 fiscalitzada favorablement amb data de 26 / de gener / 2024.

RESOLUCIÓ

Se sotmet a votació la inclusió de la urgència d'aquest punt. S'aprova per majoria dels membres de grup independent de Valldemossa, i amb l'abstenció dels membres dels grups del PP i PSIB

PRIMER. Aprovar els següents complements especials:

- Complement de conducció de camió: 3.600€ anuals total, és a dir, 1.800€ anuals per persona (actualment tenen atribuïda aquesta tasca dues persones).

- Complement de jutjat de pau: 4.211,52€ anuals.

Aquests complements seran anuals i es troben vinculats a aquestes tasques especials atribuïdes, i la persona o persones que els duguin a terme les percebran fins que tenguin atribuïda aquesta tasca. En el moment que es deixin de realitzar per deixar de tenir-les atribuïdes, no es percebran.

SEGON.  Modificació de la denominació del plus que es perceb per treballar en dissabtes, diumens i festius, al portar a interpretacions erròneas amb la RLLT de l'actual denominació ‘'plus per turnicitat''. I es desglossarà de la següent forma, segons l'establert al pacte o conveni:

- dissabtes

- diumenges

- festius

Aquests conceptes, que són variables mensualment, s'haurà d'incloure per percebre a la nòmina amb el pertinents informe del/de la cap de l'àrea i/o regidor corresponent, segons els dies de feina efectivament realitzats, i amb la conseqüent resolució d'aprovació per poder-se incorporar.

TERCER. Procedir a la comunicació de la citada modificació als representants dels treballadors, als departaments que pertoqui de l'Ajuntament així com a la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

RECURSOS / AL.LEGACIONS

Contra la present Resolució que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant d'aquest òrgan, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu d'aquesta

Província, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que pugui interposar bé, qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

I perquè així hi consti als efectes de l'expedient, emet el present certificat per ordre i amb el vist i plau del Sr. Batle, amb l'excepció prevista en l'article 206 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28de novembre, s'expedeix la present

 

(Signat electrònicamnet: 29 de gener de 2024

La secretaria-interventora Patricia Moreno Romero)