Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 348310
Acord del Consell de Govern de 31 de maig de 2024 pel qual es nomenen el president i el vicepresident del Consell Escolar Insular de Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Dia 23 de maig de 2024 va tenir entrada al Registre de la Conselleria d'Educació i Universitats l'escrit del conseller d'Educació, Cultura, Patrimoni i Seguretat Ciutadana del Consell Insular de Formentera en què adjunta el certificat de proposta dels nomenaments del nou president i vicepresident del Consell Escolar Insular de Formentera.

D'acord amb l'article 2.2 del Decret 10/2003, de 14 de febrer, de regulació dels consells escolars insulars i dels consells escolars municipals de les Illes Balears, el president i el vicepresident han de ser nomenats entre els membres d'aquests consells pel Govern de les Illes Balears, a proposta del consell insular corresponent.

Mitjançant l'Acord del Ple del Consell Insular de Formentera celebrat dia 25 d'abril de 2024, es proposen els nous membres que formen part del Consell Escolar Insular de Formentera.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta del conseller d'Educació i Universitats, en la sessió de dia 31 de maig de 2024 adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Nomenar el senyor Jaume Ferrer Font president del Consell Escolar Insular de Formentera.

Segon. Nomenar el senyor Santiago Ramírez Arnau vicepresident del Consell Escolar Insular de Formentera.

Tercer. Ordenar la publicació d'aquests acords en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i notificar-los al Consell Insular de Formentera.

 

Palma, 31 de maig de 2024

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torre