Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 348198
Decret del president del Consell Insular de Menorca núm. 74/2024, de 29 de maig, relatiu al nomenament de membres de la Comissió Tècnica Assessora en matèria de Patrimoni Històric (exp. 2108-2023-000021)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Vist l'establert a l'article 2 del Reglament de funcionament de les comissions tècniques assessores en matèria d'Urbanisme i Ordenació del Territori i Patrimoni Històric del Consell Insular de Menorca, en relació amb la composició i procediment de nomenament dels seus membres.

Atès que el Ple, en sessió extraordinària de dia 31 de juliol de 2023, acordà que la Comissió Tècnica Assessora en matèria de Patrimoni Històric estaria integrada per un/a president/a, un/a vicepresident/a i divuit vocals;

Un cop consultats els alcaldes i les alcaldesses dels municipis de l'illa; els col·legis professionals següents: d'Arquitectes de les Illes Balears, d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Menorca i de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de les Illes Balears; i les diferents entitats, associacions o institucions vinculades amb la conservació, defensa i promoció del patrimoni històric;

Atesa la proposta del conseller executiu cap del Departament de Cultura, Educació, Joventut I Esports de 20 de maig de 2024.

RESOLC

Primer. Designar i nomenar com a membres de la Comissió Tècnica Assessora de Patrimoni Històric del Consell Insular de Menorca les persones següents:

President:

Sr. Juan Domingo Pons Torres, conseller executiu de Cultura, Educació, Joventut i Esports

Vicepresident:

Sr. Jaime Reurer Morlá, directora insular d'Educació, Cultura i Patrimoni

Vocals:

1.- Sr. José Simón Gornés Hachero (titular) i Sra. Carmen Reynés Calvache (suplent), en representació del Grup Popular.

2.- Sra. Susana Irene Mora Humbert (titular) i Sr. Eduardo Arturo Robsy Petrus (suplent), en representació del Grup Socialista.

3.- Sra. Noemí García García (titular) i Sr. Josep Juaneda Mercadal (suplent) en representació del Grup Més per Menorca.

4.- Sra. Maria Teresa de Medrano de Olives (titular) en representació del Grup VOX.

5.- Sra. Esther Cladera Preto (titular) i Xavier Tolós Petrus (suplent), tècnics representant dels municipis de Menorca.

6.- Sra. Margarita Orfila Pons (titular) i Sra. Carmen Lara Astiz (suplent), en representació de l'Institut Menorquí d'Estudis.

7.- Sr. Enric Taltavull Femenias (titular) i Sra. Cristina Moll Taltavull (suplent) en representació del Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Illes Balears.

8.- Sra. Mercé Vidal Crespo (titular) i Sr. Iván Vidal Cavero (suplent), en representació del Col·legi Oficial d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Menorca.

9.- Sra. Montserrat Anglada Fontestad (titular) i Sr. Ismael Moll Pelegrí (suplent), en representació del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i en Ciències de les Illes Balears.

10.- Sra. Elisenda Boet Domènech (titular) i Sr. Daniel Mesquida Mercadal (suplent) funcionaris representants del Departament d'Ordenació Territorial i Turística del CIM.

11.- Sr. Miquel Àngel Casasnovas Camps (titular) i Sr. Josep Gornès Gomis (suplent), en representació de l'Església catòlica.

12.- Sra. Carolina Desel González (titular) i Sra. Alicia Ciudad Pérez de León (suplent), en representació del Museu de Menorca.

13- Sr. José Marqués Coll (titular) i Sra. Mª José León Moll (suplent), en representació del Museu Municipal de Ciutadella.

14.- Sra. Cristina Melià Petschen (titular) i Sra. Sandra Pons Pons (suplent), funcionàries del Departament de Serveis Generals del CIM.

15.- Sra Joana M. Gual Cerdó, funcionària cap del Servei de Patrimoni Històric del CIM, que exercirà les funcions de secretària.

16.- Sra. Victòria Cantarellas Sancho, tècnica del Servei de Patrimoni Històric del CIM.

17.- Sra. Anna Bagur López (titular) i Sra. Laetitia Sauleau (suplent), en representació de les distintes entitats, associacions o institucions vinculades amb la conservació, defensa i promoció del patrimoni natural o històric.

18.- Sr. José Maria Cardona Natta (titular) i Sr. Antonio Cendán Melis (suplent), en representació de les distintes entitats, associacions o institucions vinculades amb la conservació, defensa i promoció del patrimoni natural o històric.

Segon. Que es notifiqui aquesta resolució a les persones interessades i se'n publiqui el seu contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), sense perjudici que aquesta resolució produeixi efectes des de la data de la seva signatura.

Tercer. Que se'n doni compte al Ple, en la primera sessió que tengui lloc.

 

Maó, 31 de maig de 2024

Per delegació del president La secretària Rosa Salord Olèo (DP 129/2023, de 27 de juliol) (Boib núm. 106, de 29 de juliol de 2023)