Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 346806
Resolució per la qual s’aprova la correcció d’errades de la resolució del director general de l’EPRTVIB per la qual s'aprova la llista de persones aspirants seleccionades per formar part d'un llistat parcial derivat de la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per a la cobertura de llocs de treball del Grup A de l’EPRTVIB

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El dia 18 de maig de 2024 es va publicar al BOIB núm. 4665 i al Convoca la Resolució del director general de l'EPRTVIB, de 15 de maig de 2024, per la qual s'aprova el llistat de persones aspirants seleccionades per formar part d'un llistat parcial derivat de la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per a la cobertura de llocs de treball del Grup A.

2. S'han advertit errors en les Bases del llistat parcial derivat de la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que «les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o disposició.

Per tot això, dict la resolució següent

Resolució

1. Rectificar l'error material detectat a la clàusula segona i quarta de les bases del llistat parcial derivat de la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a Convoca.

 

Calvià, (signat electrònicament: 30 de maig de 2024)

El director general de l'EPRTVIB Albert Salas Domínguez

Documents adjunts