Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 344088
Resolució de citació a les persones interessades en el recurs contenciós administratiu que es segueix pels tràmits del procediment abreujat 298/2024 que es substància davant el Jutjat Contenciós Administratiu nº 1 de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es publica la resolució del conseller d'Hisenda i Funció Pública, per delegació del Consell Executiu, segons l'Acord de 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022, de conformitat amb el que disposa l'article 45.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques:

"Fets 

La Sra. Noelia Melis Fuentes ha interposat en nom propi el recurs contenciós-administratiu, que es segueix pel procediment abreujat núm. 298/2024 davant el jutjat contenciós administratiu núm. 1 de Palma, contra la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública relativa a la sol·licitud de suspensió del procés d'estabilització de la Resolució de correcció d'errades observades a la Resolució de la consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública per la qual s'exclouen les persones aspirants del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de les subescales de l'escala d'administració especial del subgrup C1, derivada de l'oferta d'ocupació pública extraordinària del Consell de Mallorca i de l'Agència de Defensa del Territori per a l'any 2022 i acumulades de 2017 i de 2019.

Fonaments de dret

1. L'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciós administrativa. 

2. L'apartat 4.6 de l'Annex II, Bases específiques, de la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de 27 d'octubre de 2022, impugnada, en relació amb l'article 45.1.b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. 

Per això, dict la següent  

Resolució

1.    Citar les persones interessades en el recurs contenciós-administratiu que es segueix pel procediment abreujat núm. 298/2024 davant el jutjat contenciós administratiu núm. 1 de Palma, per tal que puguin comparèixer com a demandades davant aquest Jutjat en el termini de nou dies des de la data de publicació d'aquesta Resolució.  

Palma, a data de la signatura electrònica 

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública

Rafael Ángel Bosch Sans

 

Palma, (signat electrònicament: 30 de maig de 2024)

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública Rafael Ángel Bosch Sans