Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 342075
Correcció d'errates advertides en la publicació de la versió catalana de l'Acord del Consell de Govern de 24 de maig de 2024 pel qual es dona per assabentant del nomenament del director assistencial i de gestió de la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears(Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 69, de 25 de maig de 2024)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 69, de 25 de maig de 2024, ha publicat l'Acord del Consell de Govern de 24 de maig de 2024 pel qual es dona per assabentant del nomenament del director assistencial i de gestió de la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears.

Durant la preparació de les publicacions dels acords i decrets adoptats pel Consell de Govern de dia 24 de maig de 2024, que es trameten al Butlletí Oficial de les Illes Balears, es va cometre una errata a l'hora de generar el format publicació. De tal manera que, davall el títol de la publicació apareix una fórmula errònia que atribueix l'acord a la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports quan el correcte és la Conselleria de Famílies i Afers Socials.

Atès tot això, i d'acord amb els articles 19.2 i 19.4 del Decret 68/2012, de 27 de juliol, pel qual es regula el Butlletí Oficial de les Illes Balears, dict la següent

Resolució

Primer. Corregir l'errata advertida en la versió catalana de l'Acord del Consell de Govern de 24 de maig de 2024 pel qual es dona per assabentant del nomenament del director assistencial i de gestió de la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears, de la manera següent:

— Pàgina 23611 del Butlletí Oficial de les Illes Balears:

On hi diu:

Que, el Consell de Govern, a proposta del conseller de Turisme, Cultura i Esports, en la sessió de dia 24 de maig de 2024 adoptà l'Acord següent:

Hi ha de dir:

Que, el Consell de Govern, a proposta de la consellera de Famílies i Afers Socials, en la sessió de dia 24 de maig de 2024 adoptà l'Acord següent:

Segon. Publicar aquesta correcció d'errates en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 29 de maig de 2024

La secretària general María José Bauzá Alonso