Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR DE LA NATURA (IBANAT)

Núm. 339161
Resolució del director gerent de l’Institut Balear de la Natura per la qual s'adjudiquen els llocs de treball de les llistes del concurs extraordinari de mèrits del Procés d’Estabilització per cobrir places laborals del Grup A

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 29 de desembre de 2022 al BOIB número 169 es publica la Resolució del director gerent de l'Institut Balear de la Natura número 11606 de dia 21 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'IBANAT.

2. En data 18 de gener de 2024, s'emet Resolució del director gerent de l'Institut Balear de la Natura, que es publica a la pàgina web de l'IBANAT, per la qual s'aproven les llistes definitives de mèrits de persones admeses de les categories/especialitats del grup A.

A la mateixa, es requereix que en el termini de 10 dies hàbils acreditin els mèrits i els requisits al·legats en la declaració responsable, segons l'ordre de prelació de puntuacions aprovat. Així com, es publica la llista de llocs de les categories/ especialitats del grup A perquè les persones admeses puguin fer l'escrit d'elecció de llocs de treball oferts, per ordre de preferència, així com s'estableix a les bases 10.2 i 11.1 lletra e.

I s'adverteix que les persones admeses que no hagin obtingut el mínim de puntuació establert a la base 19.2 de la present convocatòria, és a dir, un mínim de 10 punts, no podran formar part del borsí que es constitueixi de la present convocatòria.

3. En data 7 de maig de 2024, s'emet Resolució del director gerent de l'Institut de la Natura, que es publica a la pàgina web de l'IBANAT, en la què s'aproven les llistes definitives de mèrits de persones admeses de les categories/especialitats del grup A que engloba les categories/ especialitats següents:

  • Cap de Delegació, a l'illa d'Eivissa.
  • Cap de departament de gestió econòmica i adjunt/a, a l'illa de Mallorca.
  • Cap de departament jurídic i contractació i adjunt/a, a l'illa de Mallorca.
  • Cap de departament de gestió forestal, a l'illa de Mallorca.
  • Facultatiu/iva superior forestal, a l'illa de Mallorca.
  • Facultatiu/iva superior sensibilització forestal, a l'illa de Mallorca.

Al mateix temps s'aproven les llistes d'elecció de lloc de treball per ordre de preferència assenyalada per les persones admeses de les categories/especialitats del grup A. Així com, les llistes d'acord de crida de les diferents categories/ especialitats del grup A.

4. Un cop realitzades les comprovacions del compliment dels requisits per ser contractats com a personal laboral fix, seguint l'ordre obtingut en les puntuacions de les llistes definitives de les categories/especialitats del grup A, i un cop rebudes les acceptacions i renúncies pertinents de les places.

Fonaments de dret

1. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

4. Conveni Col·lectiu per al personal laboral al servei de l'Institut de la Natura publicat al BOIB número 54, de 16 d'abril de 2015 per Resolució del conseller d'Economia i Competitivitat per la qual es disposa la inscripció i dipòsit en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears, i la publicació del Conveni col·lectiu de l'Institut Balear de la Natura (exp.: CC_TA_15/058, codi de conveni 07001922011997) aprovat el dia 14 de novembre de 2014.

5. El Decret 24/2013, de 24 de maig, d'aprovació dels Estatuts de l'Institut Balear de la Natura (IBANAT) publicat al BOIB, número 74 de 25 de maig de 2013.

D'acord amb tot l'anterior i com a òrgan convocant, en virtut de les funcions establertes a l'article 17 del decret 24/2013, de 24 de maig , d'aprovació dels Estatuts d'IBANAT, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Adjudicar els llocs de treball d'acord amb el que s'indica en l'Annex I de la present Resolució, a les persones aspirants que ha superat el concurs extraordinari de mèrits del Grup A que engloba les categories/ especialitats següents:

  • Cap de Delegació, a l'illa d'Eivissa.
  • Cap de departament de gestió econòmica i adjunt/a, a l'illa de Mallorca.
  • Cap de departament jurídic i contractació i adjunt/a, a l'illa de Mallorca.
  • Cap de departament de gestió forestal, a l'illa de Mallorca.
  • Facultatiu/iva superior forestal, a l'illa de Mallorca.
  • Facultatiu/iva superior sensibilització forestal, a l'illa de Mallorca.

2. Contractar com a personal laboral fix del Grup A, de les categories/especialitats mencionades a l'apartat 1 de la present resolució a les persones que s'indiquen a l'annex I de la present resolució.

3. La signatura del contracte del lloc adjudicat s'ha d'efectuar a les dependències de recursos humans de l'IBANAT al C/ del Gremi de Corredors, 10 pels següents llocs de treball adjudicats:

  • Cap de departament de gestió econòmica i adjunt/a, a l'illa de Mallorca.
  • Cap de departament jurídic i contractació i adjunt/a, a l'illa de Mallorca.
  • Cap de departament de gestió forestal, a l'illa de Mallorca.
  • Facultatiu/iva superior forestal, a l'illa de Mallorca.
  • Facultatiu/iva superior sensibilització forestal, a l'illa de Mallorca.

En el cas del lloc de treball de Cap de Delegació, a l'illa d'Eivissa, s'ha d'efectuar a les dependències de l'IBANAT a l'antic aquarterament Sa Coma. Ctra. Eivissa – Sant Antoni, km.3,4

La signatura del contracte s'ha d'efectuar en el termini de tres dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

4. Recordar, que segons l'establert a les Bases específiques de la convocatòria, concretament a la base 15.3 de l'annex 2 s'estableix, que abans de la signatura del contracte del lloc adjudicat, la persona interessada haurà de fer constar que no ocupa cap lloc de treball ni que fa cap activitat en el sector públic de les que es comprenen en l'article 1 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitat del personal al servei de les administracions públiques. Si du a terme cap activitat privada, incloses les de caràcter professional, ho ha de declarar en el termini de deu dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la presa de possessió, perquè l'òrgan competent acordi la declaració de compatibilitat o incompatibilitat.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el Consell d'Administració de l'IBANAT en el termini d'un mes, comptador a partir del següent a la seva publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar demanda davant la jurisdicció social de Palma, en el termini de dos mesos des de la publicació, d'acord amb els articles 10.4 a) i 69 concordants de la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social.

 

Palma, document signat electrònicament (27 de maig de 2024)

El director gerent Bartolomé Llabrés Salom

Documents adjunts