Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 338709
Resolució del conseller d’Educació i Universitats per la qual es nomenen membres de la Comissió de Selecció Interna de la convocatòria d’ajudes de formació de professorat universitari (FPU) per a àrees amb dèficit estructural de personal acreditat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 30 de desembre de 2023 (BOIB núm. 176) es va publicar la Resolució del conseller d'Educació i Universitats per la qual es convoquen ajudes de formació de professorat universitari per a àrees amb dèficit estructural de personal acreditat, així com les corresponents subvencions per a taxes acadèmiques (FPU-CAIB 2024).

2. En data 23 de maig de 2024 el director general d'Universitats, Recerca i Ensenyaments Artístics Superiors va fer la proposta de designació de quatre experts per formar part de la Comissió de Selecció Interna, de conformitat amb allò que preveu el subapartat c) del punt 5 de l'apartat tretzè de la Resolució de convocatòria.

Fonaments de dret

1. La Resolució del conseller d'Educació i Universitats per la qual es convoquen ajudes de formació de professorat universitari (FPU-CAIB 2024) per a àrees amb dèficit estructural de personal acreditat, així com les corresponents subvencions per a taxes acadèmiques (BOIB núm. 176 de 30 de desembre de 2023).

2. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Nomenar membres de la Comissió de Selecció Interna de la convocatòria d'ajudes de formació de professorat universitari (FPU-CAIB 2024) per a àrees amb dèficit estructural de personal acreditat al Dr. Miquel Àngel Roca Bennasar (Catedràtic d'Universitat), al Dr. Ramon Pujol Nadal (Professor Titular d'Universitat), a la Dra. Paloma Fresno Calleja (Professora Titular d'Universitat) i al Dr. Miquel Francesc Oliver Trobat (Professor Titular d'Universitat) .

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, (en data de la signatura electrònica: 27 de maig de 2024)

El conseller d'Educació i Universitats Antoni Vera Alemany