Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 338396
Resolució de Batlia de l'Ajuntament des Mercadal sobre l'ampliació de l'horari de les terrasses

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Des de la Batlia de l'Ajuntament des Mercadal, dia 28 de maig de 2024, s'ha dictat la Resolució núm. 497, que diu:

“Atès que l'Associació de comerciants des Mercadal el dia 8 de maig de 2024 amb registre d'entrada número 2490 ens sol·licita autorització per a que les terrasses dels establiments puguin estar obertes fins les 2'00h

Atès que l'Ordenança municipal que regula els horaris d'establiments de restauració, espectacles públics i activitats recreatives estableix en l'article 3 que l'horari de les terrasses o espais oberts a l'aire lliure vinculats a qualsevol tipus d'activitat han de tancar i recollir a les 24.00 hores, encara que durant els mesos d'1 de maig i 31 d'octubre pugui autoritzar-se expressament perquè puguin perllongar la seva activitat fins a les 02.00 hores.

Atès que aquest és un municipi imminentment turístic per la qual cosa resulta convenient autoritzar una ampliació de l'horari nocturn, i a partir del mes de juny comença el mercat d'estiu on es preveu que hi assisteixi una gran afluència de gent.

Atès que aquest és un municipi imminentment turístic per la qual cosa resulta convenient autoritzar una ampliació de l'horari nocturn.

Fent ús de les atribucions que m'han estat conferides aquesta Batlia,

RESOL

1. Autoritzar que les terrasses del municipi puguin perllongar la seva activitat fins a les 02.00 hores des del dia 1 de juny fins al 30 de setembre de 2024.

2. Publicar aquesta Resolució al BOIB.

3. Comunicar aquesta Resolució a la Policia local als efectes oportuns.”

 

Es Mercadal, en la data de la signatura electrònica (28 de maig de 2024)

El batle Joan Palliser Riudavets