Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

SINDICATURA DE COMPTES

Núm. 337431
Resolució del síndic major per la qual s’adjudica el lloc de treball de cap de secció II de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Dia 23 de desembre de 2023, es va publicar en el BOIB núm. 173 l'Acord del Consell de la Sindicatura pel qual s'aprova la convocatòria per a la provisió, pel procediment de concurs, del lloc de treball de cap de la Secció II de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.

2. Dia 23 de maig de 2024, es va publicar en el BOIB núm. 68 la proposta definitiva d'adjudicació del lloc de treball esmentat.

Fonaments de dret

1. La base 8.6 de la convocatòria esmentada estableix que, després d'haver vist la proposta definitiva, i d'acord amb l'article 24.e de la Llei 4/2004, correspon al síndic major resoldre aquesta convocatòria, i també adjudicar el lloc de treball.

2. La base novena de la dita convocatòria disposa que el termini per prendre possessió de la nova destinació obtinguda és de tres dies hàbils, si és a la mateixa localitat a la qual ja estava destinada la persona, o d'un mes, si la nova destinació és en una localitat distinta. El termini de presa de possessió comença a comptar l'endemà del cessament, el qual s'ha d'efectuar durant els tres dies hàbils següents a la publicació de l'adjudicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això,

RESOLC

1. Adjudicar el lloc de treball de cap de la Secció II de l'SCIB al senyor Luis Arcas García-Delgado, amb DNI núm. ***75483*.

El termini per prendre possessió de la nova destinació obtinguda és de tres dies hàbils, si és a la mateixa localitat a la qual ja estava destinada la persona, o d'un mes, si la nova destinació és en una localitat distinta.

El termini de presa de possessió comença a comptar l'endemà del cessament, el qual s'ha d'efectuar durant els tres dies hàbils següents a la publicació de l'adjudicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra aquesta Resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar un recurs d'alçada davant el Consell de la Sindicatura en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de publicar-se, d'acord amb els articles 121 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, tot de conformitat amb la disposició addicional primera de la Llei 4/2004, de 2 d'abril, i la disposició addicional primera del Reglament de règim interior de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.

 

A la data de la signatura electrònica (28 de maig de 2024)

El síndic major Joan Rosselló Villalonga