Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 336649
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions per al foment d’instal·lacions d’autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d’energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d’Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (PITEIB PF)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 26 de desembre de 2023 es va publicar la convocatòria pública de subvencions per al foment d'instal·lacions d'autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d'energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d'Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (NextGenerationEU) (BOIB núm. 174, de 26 de desembre de 2023).

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients,  la qual es detalla a la taula següent,  i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat desè de la resolució de la convocatòria de referència.

3. Cal indicar que, en el cas de l'esmena de deficiències, la data de presentació de la documentació de l'esmena és la que estableix l'ordre per resoldre l'expedient, i, en el cas de la presentació de l'aclariment, és la data de registre de la sol·licitud la que determina l'ordre de prelació.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies i/o aclariment

Observacions

PF_PITEIB-840/2024

MIGUEL ANGEL GARCIA ALONSO

***7604**

- Document 1: Sol·licitud: Falta la seva presentació

- Document 4: memòria resum de l'actuació: No es pot comparar amb el document 1.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document presentat no és el model de sol·licitud que correspon a aquesta convocatòria.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document presentat no és el model de sol·licitud que correspon a aquesta convocatòria.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document presentat no és el model de sol·licitud que correspon a aquesta convocatòria.

 

PF_PITEIB-936/2024

CARMEN MARTIN VADILLO

***5545**

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document no està signat pel sol·licitant.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document no està signat pel sol·licitant

 

PF_PITEIB-940/2024

CARLOS GUSTAVO MOLINET ESCUDERO

***4869**

- Document 1: Sol·licitud: El document 1, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Falta presentar aquest document.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document 5 presentat no està signat pel sol·licitant.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document 6 presentat no està signat pel sol·licitant.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document 7 presentat no està signat pel sol·licitant.

 

PF_PITEIB-1001/2024

LLORENÇ VIVES SANSO

***8100**

- Document 1: Sol·licitud: Les dades econòmiques sobre la subvenció sol·licitada estan mal emplenades.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: La memòria tècnica no indica el núm. RII.

 

PF_PITEIB-1003/2024

LI JUAN ZHU ZHU

***0672**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: No està signat digitalment per l'empresa instal·ladora o pel tècnic

 

PF_PITEIB-1009/2024

GUILLEM FULLANA VANRELL

***8289**

- Document 1: Sol·licitud: En el document falta emplenar el punt 4 y 8 de la declaració responsable del sol·licitant de la subvenció

 

PF_PITEIB-1014/2024

GABRIEL FRONTERA GALMES

***8814**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: L'apartat de les dades del programa d'incentius 1 no està emplenat amb les dades del pressupost de l'actuació fotovoltaica i del sistema d'emmagatzematge

 

PF_PITEIB-1020/2024

EULALIA ACOSTA LORENTE

***8252**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: A les dades del programa d'incentius 1 falta la descripció del sistema de monitorització detallada. L'import desglossat del pressupost de l' actuació fotovoltaica no coincideix amb l' import declarat al document 1.

 

PF_PITEIB-1026/2024

KLAUS HEINEMANN

****8414*

- Pressuposts, en cas que superi els 40.000 euros: Manca la seva presentació.

- Document 3: Quan el pressupost sigui superior a 40.000€: Manca la seva presentació.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: No està signat digitalment per l'empresa instal·ladora o del tècnic

 

PF_PITEIB-1038/2024

Mª MAGDALENA CABALLERO DE SEGOVIA CASTELLA

***3179**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Falta el núm. RII de l'empresa instal·ladora habilitada. No s' ha marcat si es una ampliació d'una instal·lació ja existent.

 

PF_PITEIB-1040/2024

JUAN JOSE TUR MARTINEZ

***0691**

- Document 1: Sol·licitud: Les dades econòmiques sobre la subvenció sol·licitada estan mal emplenades/estan incompletes.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: No està emplenat amb les dades del pressupost de l'actuació fotovoltaica i del sistema d'emmagatzematge

 

PF_PITEIB-1042/2024

FRANCISCO JAVIER SASTRE PARPAL

***3493**

- Document 1: Sol·licitud: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida. La potència total sol·licitada no correspon amb la declarada en el document 4.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El document presentat no està signat digitalment per l'empresa instal·ladora o el tècnic. Falta la descripció del sistema de monitorització detallada. La potència total sol·licitada no correspon amb la declarada en el document 1.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida

 

PF_PITEIB-1045/2024

CHRISTIAN OSWALDO AYALA GUTIERREZ

***6103**

- Document 1: Sol·licitud: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Falta la signatura digital de l'empresa instal·ladora o tècnic competent.

- Per instal·lacions aïllades acreditació de la legalitat de l'edificació: Manca la seva presentació.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida

 

PF_PITEIB-1049/2024

REBECA GONZALEZ JIMENEZ

***9604**

- Document 1: Sol·licitud: En el document falta emplenar els punt 4 i 9 de la declaració responsable del sol·licitant de la subvenció. El document presentat no està signat pel sol·licitant.

 

PF_PITEIB-1050/2024

FRANCISCA ELIZABETH ELLWOOD

****5696*

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Les dades del pressupost de l'actuació fotovoltaica no corresponen amb les declarades en el document 1

 

PF_PITEIB-1051/2024

JOSE ANTONIO ALCON CATALA

***9783**

- Document 1: Sol·licitud: Falta emplenar els punts 4 i 9 de la declaració responsable del sol·licitant de la subvenció.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: La memòria tècnica no indica el núm. RII.

 

PF_PITEIB-1052/2024

SERGIO REBOLLO SUERO

***5004**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: No inclou les coordenades UTM. Les potències (kWp) no estan emplenades correctament. No inclou el consum anual consumidor/producció anual fotovoltaic. Falta la descripció del sistema de monitorització detallada

 

PF_PITEIB-1053/2024

MIGUEL ANGEL COLOMAR SERRA

***5860**

- Document 1: Sol·licitud: ACLARIR. En el document 1 manca emplenar el punt 9 de la declaració responsable del sol·licitant de la subvenció

aclariment

PF_PITEIB-1058/2024

EULOGIO MUÑOZ PINTO

***3436**

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: Manca la seva presentació

 

PF_PITEIB-1064/2024

FRANCISCO GAYA SANCHEZ

***3529**

- Per instal·lacions aïllades acreditació de la legalitat de l'edificació: Manca la seva presentació

 

PF_PITEIB-1073/2024

GASPAR MIRALLES SASTRE

***7430**

- Certificats d'obligacions tributàries/Seguretat Social/CAIB: Manca la seva presentació.

- Document 3: Quan el pressupost sigui superior a 40.000€: Manca la seva presentació

 

PF_PITEIB-1077/2024

BARTOMEU MARC OBRADOR ADROVER

***9458**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Falta descripció del sistema de monitorització

 

PF_PITEIB-1078/2024

MARIA RAMIS VIDAL

***0409**

- Document 1: Sol·licitud: Falta emplenar el punt 4 de la declaració responsable del sol·licitant de la subvenció.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: La memòria tècnica presentada no indica si es tracta d'una ampliació ni si demana emmagatzematge. Falta la descripció del sistema de monitorització detallada.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document presentat no està signat pel sol·licitant

 

PF_PITEIB-1080/2024

TIMOTHY JAMES YOUNGER WOODWARD

****1372*

- Pressuposts, en cas que superi els 40.000 euros: Falta justificar la elecció del pressupost seleccionat.

- Document 3: Quan el pressupost sigui superior a 40.000€: Per imports superiors a 40.000,01€, és necessari la presentació del document 3 emplenat

 

PF_PITEIB-1082/2024

DAVID ALIQUE BONET

***2371**

- Document 1: Sol·licitud: El document 1 té mal emplenades les potències que corresponguin (kWp, kWh i kWt).

- Document 4: memòria resum de l'actuació: En el document 4 les potències (kW / kWp/ kWt) no estan emplenats correctament. A les dades del programa d'incentius 2 falta la descripció del sistema de monitorització. No s'indica el nombre consum que dona subministrament, ni les emissions CO2 estalviades (KgCO2/any)

 

PF_PITEIB-1085/2024

MIQUEL MIRALLES FONTIRROIG

***6328**

- Per instal·lacions aïllades acreditació de la legalitat de l'edificació: En el cas d'instal·lacions aïllades, s'ha de acreditar la legalitat del lloc d'emplaçament de la instal·lació amb un dels documents següents: un certificat de l'ajuntament que acrediti la legalitat, la cèdula d'habitabilitat, una còpia de la llicència d'obres en vigor o el certificat de final d'obra

 

PF_PITEIB-1086/2024

ROBERT FOSTER

****6760*

- Per instal·lacions aïllades acreditació de la legalitat de l'edificació: En el cas d'instal·lacions aïllades, s'ha de acreditar la legalitat del lloc d'emplaçament de la instal·lació amb un dels documents següents: un certificat de l'ajuntament que acrediti la legalitat, la cèdula d'habitabilitat, una còpia de la llicència d'obres en vigor o el certificat de final d'obra

 

PF_PITEIB-1089/2024

Mª NEUS JUNCOSA ALVAREZ DE SOTOMAYOR

***6269**

- Pressuposts, en cas que superi els 40.000 euros: Manca la seva presentació.

- Document 3: Quan el pressupost sigui superior a 40.000€: Manca la seva presentació

 

PF_PITEIB-1092/2024

MANUEL LOMBARDO VEGA

***9162**

- Document 1: Sol·licitud: El document 1 presentat no està ben emplenat ni signat, no inclou les dades bancàries, manca emplenar el punt 4/8/9 de la declaració responsable del sol·licitant de la subvenció.

- DNI, NIF: Manca la seva presentació.

- Certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal, expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària: No indica tipus beneficiari.

- Certificats d'obligacions tributàries/Seguretat Social/CAIB: Manca la seva presentació.

- Document 2: declaració de minimis (persones amb activitat econòmica): Manca la seva presentació.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document 5 presentat no està signat pel sol·licitant.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document 6 presentat no està signat pel sol·licitant.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document 7 presentat no està signat pel sol·licitant

 

PF_PITEIB-1097/2024

MARGARITA RIUTORT CALVO

***4399**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El document 4 presentat no està signat digitalment per l'empresa instal·ladora o del tècnic.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document 6 presentat no està signat pel sol·licitant

 

PF_PITEIB-1098/2024

CRHISTIAN JAMES PIERRE SELTMANN

****6346*

- Pressuposts, en cas que superi els 40.000 euros: Manca la seva presentació.

- Document 3: Quan el pressupost sigui superior a 40.000€: Manca la seva presentació.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: A les dades del programa d'incentius 1 i 2 falta la descripció del sistema de monitorització detallada. A les dades del programa d'incentius 1 no està emplenat amb les dades del pressupost del sistema d'emmagatzematge

 

PF_PITEIB-1099/2024

MARIA DEL CARMEN IGLESIAS MANJON

***0112**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Les potències (kWp) no estan emplenats correctament. El consum anual consumidor/producció anual fotovoltaica no està emplenat correctament. No està emplenat amb les dades del pressupost de l'actuació fotovoltaica, ni del sistema d'emmagatzematge, preu unitari

 

PF_PITEIB-1103/2024

MIQUEL SOCIAS TORRENS

***0532**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Falta la descripció de l'actuació detallada. Falta la descripció del sistema de monitorització detallada

 

PF_PITEIB-1107/2024

JUANA MARIA BIBILONI VIDAL

***1017**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: En comptes d'estar signat digitalment, té una imatge inserida

 

PF_PITEIB-1109/2024

ANTONIA REUS GARCÍA

***1325**

- Document 1: Sol·licitud: El document 1, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida. En el document 1 s'ha indicat que no s'ha sol·licitat ni rebut cap ajut pel mateix concepte i sí s'ha sol·licitat en una altra convocatòria. Ha marcat el punt 9, aclarir vinculació.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document 5, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document 6, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document 7, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida

 

PF_PITEIB-1115/2024

PATRICK SCHMIDTKE

****2966*

- Document 4: memòria resum de l'actuació: No s'indica la tecnologia de generació ni la potència instal·lació generació (kW)

 

PF_PITEIB-1116/2024

OLIVIA MERCEDES CORTES JONES

***5261**

- Document 1: Sol·licitud: Manca la seva presentació.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Manca la seva presentació.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: Manca la seva presentació.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: Manca la seva presentació.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: Manca la seva presentació

 

PF_PITEIB-1119/2024

ANDRES FERNANDEZ QUESADA

***2559**

- Document 1: Sol·licitud: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida

 

PF_PITEIB-1120/2024

VOLKER PETER

****6418*

- Pressuposts, en cas que superi els 40.000 euros: Manca la seva presentació.

- Document 3: Quan el pressupost sigui superior a 40.000€: Manca la seva presentació

 

PF_PITEIB-1124/2024

PEDRO ANDRES DARDER JANER

***1897**

  - Document 4: memòria resum de l'actuació: Falta la descripció del sistema de monitorització detallada

 

PF_PITEIB-1126/2024

FRANCISCA MARIA MAS JULIA

***4903**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Falta la descripció del sistema de monitorització detallada.

 - Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: Manca la seva presentació

 

PF_PITEIB-1138/2024

MARIA ROSA MARINO VIDAL

***3910**

  - Document 1: Sol·licitud: alta la descripció del sistema de monitorització detallada.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Falta la descripció del sistema de monitorització detallada.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida

 

PF_PITEIB-1146/2024

MARGALIDA MARIA CIFRE CALAFAT

***3772**

- Certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal, expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària: En cas de persona física amb activitat econòmica ha de presentar l'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal, expedit per l' AEAT.

 

PF_PITEIB-1151/2024

MARGARITA MUNAR BASSA

***9670**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Falta la descripció del sistema de monitorització detallada. El document en comptes d'estar signat digitalment, té una imatge inserida.

 

PF_PITEIB-1152/2024

ALEJANDRO CORTE ALSINA

***6812**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El document 4 presentat no està signat digitalment per l'empresa instal·ladora o el tècnic

 

PF_PITEIB-1153/2024

MIGUEL LLITERAS RUBI

***8613**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Falta la descripció del sistema de monitorització detallada

 

PF_PITEIB-1154/2024

BARTOLOME REUS LLOBERA

***8607**

- Document 1: Sol·licitud: Falta la presentació del document 1 i aporta documentació que no es d'aquesta convocatòria.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: La memòria tècnica no està emplenada ni signada digitalment per un tècnic o empresa instal·ladora.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document 5, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document 6, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document 7, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida

 

PF_PITEIB-1155/2024

STEFANIE KOCH

****5986*

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Falta la signatura digital de l'empresa instal·ladora o tècnic competent

 

PF_PITEIB-1156/2024

JUAN JOSE FERNANDEZ AGUILAR

***4399**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: No indica si la ubicació de la instal·lació és a terra o coberta. No indica si es tracta d'una instal·lació aïllada. No indica si es tracta d'una ampliació o no

 

PF_PITEIB-1159/2024

JUAN JOSE MIRO BAUZA

***1710**

- Document 1: Sol·licitud: Falta emplenar el punt 4, 8 i 9 de la declaració responsable del sol·licitant de la subvenció. El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida

 

PF_PITEIB-1160/2024

LUIS ALBERTO MATAS URREA

***7691**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El document 4 presentat no està signat digitalment per l'empresa instal·ladora o del tècnic

 

PF_PITEIB-1161/2024

JUAN RAFAEL GIMENO COLL

***7110**

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida

 

PF_PITEIB-1165/2024

SOFIA AFONSO RIBEIRO

****4077*

- Certificats d'obligacions tributàries/Seguretat Social/CAIB: Manca la seva presentació

 

PF_PITEIB-1166/2024

MARIA ANGELES FERNANDEZ ALBELDA

***4659**

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: Falta la presentació de la pàgina 2 del document 7

 

PF_PITEIB-1167/2024

ISABEL MARIA SOCIES SERRA

***2438**

- Document 1: Sol·licitud: L'autorització del sol·licitant a la tramitació telemàtica de la sol·licitud està incompleta o no emplenada.

- Certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal, expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària: En cas de persona física amb activitat econòmica ha de presentar l'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal, expedit per l'AEAT

- Document 4: memòria resum de l'actuació: En el document 4 no s'indica la potència total instal·lació generació (kW)

 

PF_PITEIB-1168/2024

FRANCISCO JOSÉ RIBAS ESCALERA

***5013**

- Document 1: Sol·licitud: El document 1, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document 5, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document 6, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document 7, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida

 

PF_PITEIB-1169/2024

ANTONIA BELTRAN RAMIS

***8127**

- Document 1: Sol·licitud: La potència fotovoltaica total sol·licitada no coincideix amb la indicada en el document 4, ajustar l'ajuda sol·licitada si fos el cas. Confirmar si existeix vinculació amb l'instal·lador com s'indica en el punt 9

 

PF_PITEIB-1170/2024

DOMINGO MOLL GOMEZ DE LA TIA

***8561**

- Document 1: Sol·licitud: El document presentat no està signat.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: La identitat de la signatura no és vàlida perquè ha estat revocada.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: La identitat de la signatura no és vàlida perquè ha estat revocada.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: La identitat de la signatura no és vàlida perquè ha estat revocada

 

PF_PITEIB-1171/2024

HERBERT MAIER

****4993*

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Les potències (kW i kWp) no coincideixen amb la potència instal·lació generació (kW)

 

PF_PITEIB-1172/2024

MARIANO FERNANDO MIRANDA ZUMBO

***9826**

- Document 1: Sol·licitud: El document 1 en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document 5 en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document 6 en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document 7 en comptes d'estar signat, té una imatge inserida

 

PF_PITEIB-1174/2024

THOMAS IAN ALESSIE

****4026*

- Document 1: Sol·licitud: En el document 1 manca emplenar el punt 8 de la declaració responsable del sol·licitant de la subvenció.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El document 4 presentat no està signat digitalment per l'empresa instal·ladora o del tècnic

 

PF_PITEIB-1179/2024

MARIA DEL PILAR GASO SALA

***9124**

- Document 1: Sol·licitud: Falta la presentació del document 1

 

PF_PITEIB-1183/2024

CARMEN DIAZ VON DER FECHT

***3453**

- Document 1: Sol·licitud: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida

 

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 27 de maig de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez