Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 335783
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de modificació de la composició dels membres del Tribunal qualificador establert en l’annex de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual es designen els membres del Tribunal Qualificador de la convocatòria del procés excepcional d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l’Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 27 de març de 2023, es varen designar els membres del Tribunal Qualificador de la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 40, de 30 de març).

2. Atès l'elevat nombre d'expedients de persones aspirants que cal revisar per tal de poder conformar les borses preferents derivades d'aquest procés selectiu es fa necessari modificar la composició dels Tribunals Qualificador dels Grups C i D del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per poder finalitzar la constitució d'aquestes borses.

Fonaments de dret

1. La Llei 3/2003, de 26 de marc, de regim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. La Llei 3/2007, de 27 de marc, de la funció publica de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació publica de les Illes Balears.

4. V Conveni col·lectiu del personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Modificar la composició del Tribunal establert en l'annex de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 27 de març de 2023 es varen designar els membres del Tribunal Qualificador de la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 40, de 30 de març de 2023).

2. Designar els nous membres dels Tribunals dels grup C i D d'aquest procés selectiu, el quals estan constituïts pels membres que figuren en l'annex d'aquesta Resolució.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en la seu electrònica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i en la pàgina web http://oposicions.caib.es.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

​​​​​​​També  es  pot  interposar  un  demanda  davant  el  Jutjat del Social en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació d'acord amb l'article 69 de la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la Jurisdicció Social.

 

(Signat electrònicament: 24 de maig de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

ANNEX

Tribunal de Grup C, nivell 4

President/a: Contell Santillan, Carlos

Suplent/a: Sureda Mora, Marta

 

Vocal 1 titular: Aceituno Gómez, Pedro Pablo

Suplent/a: Gallástegui Alemany, Felipe José

 

Vocal 2 titular: Adrover Vidal, Margarita María

Suplent/a: García Roig, Maria Eugènia

Tribunal del Grup D, nivell 5 i del grup D, nivell 6

President/a: Contell Santillán, Carlos

​​​​​​​Suplent/a: Sureda Mora, Marta

 

Vocal 1 titular: Rojo Viver, Antonia

Suplent: Alarcon Mestre, Antonia Beatriz

 

 

Vocal 2 titular: Carrasco Gil, Julián

Suplent: Alorda Mulet, Matias