Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 335689
Aprovació definitiva del “Manual d'Identitat Corporativa per a l'Ajuntament d'Eivissa”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 26 de març de 2024 el Ple de l'Excm. Ajuntament d'Eivissa, va acordar aprovar inicialment el Manual d'Identitat Corporativa de l'Ajuntament d'Eivissa. 

Una vegada conclòs el termini d'informació pública, el citat Manual va quedar aprovat  definitivament de forma automàtica, per transcórrer el termini d'informació pública sense la presentació d'al·legacions contra el contingut aprovat inicialment. 

El contingut íntegre del Manual d'Identitat Corporativa de l'Ajuntament d'Eivissa aprovat definitivament, està disponible a la seu electrònica de l'Ajuntament d'Eivissa, a través del següent enllaç (https://www.eivissa.es/portal/images/form/MIC_Ajuntament%20dEivissa.pdf), per al general coneixement.

Contra aquest acord, que esgota la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el terme de dos mesos, a comptar des de l'endemà a la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, de conformitat amb el que estableixen els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Eivissa, 27 de maig de 2024

El secretari acctal (Joaquim Roca Mata)