Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 335083
Convocatòria pública per cobrir la vacant de Jutge de Pau titular del municipi de Sóller

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que el dia 22 de gener de 2024, va finalitzar el termini de quatre anys pel qual va ser nomenat el jutge de pau titular de Sóller.

Atès que correspon al Ple de l'Ajuntament l'elecció de persona idònia per ser nomenada Jutge/a de Pau titular d'aquest Municipi, de conformitat amb l'establert als articles 101 i 102 de la Llei orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del poder judicial i article 4 i 5.1 del Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels jutges de Pau.

RESOLC

Primer.- Aprovar la convocatòria pública per cobrir la vacant de Jutge de Pau titular del municipi de Sóller. D'acord amb la normativa aplicable els requisits són els següents:

  • Ser espanyol.

  • Ser major d'edat.

  • No estar incurs en cap de les causes d'incapacitat que estableix l'article 303 de la Llei orgànica del poder judicial, que literalment diu: «estan incapacitats per a l'ingrés a la carrera judicial els impedits físicament o psíquicament per a la funció judicial; els condemnats per delicte dolós mentre no hagin obtingut la rehabilitació; els processats o inculpats per delicte dolós mentre no siguin absolts o es dicti una interlocutòria de sobreseïment, i els qui no estiguin en el ple exercici dels drets civils.»

  • No incorre en cap de les incompatibilitats i prohibicions regulades als articles 389 a 397 de la Llei orgànica del poder judicial.

Els interessats que reuneixin els esmentats requisits, presentaran en aquest Ajuntament la corresponent sol·licitud, per escrit, d'acord amb el model establert en l'Annex 1, en el termini de deu dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació del corresponent Anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

La sol·licitud s'haurà de presentar acompanyada de la següent documentació:

a) Fotocòpia DNI.

b) «Currículum vitae» on es consignaran els detalls més significatius del perfil personal, acadèmic i professional.

A la pàgina web de l'Ajuntament es podrà descarregar el model d'instància.

Segon.- Publicar la present convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el taulell d'anuncis de la seu electrònica i a la pàgina web de l'Ajuntament; en el taulell d'anuncis del Jutjat degà del Partit Judicial i del Jutjat de Pau de Sóller, així com en els setmanaris locals.

Tercer.- Sotmetre a la consideració del Ple de l'Ajuntament, les sol·licituds presentades dins del termini establert, perquè elegeixi, amb el quòrum de majoria absoluta, a la persona idònia d'entre les interessades.

 

(Signat electrònicament: 27 de maig de 2024

El batle  Miquel Nadal Vaquer)

 

 

ANNEX I SOL·LICITUD PER OPTAR AL PROCÉS SELECTIU PER AL NOMENAMENT DE JUTGE/JUTGESSA DE PAU DE SÓLLER

 

Nom i llinatges:

DNI:

Domicili:

Localitat:

CP.:

Telèfon:

correu electrònic:

 

EXPÒS/DECLAR BAIX LA MEVA RESPONSABILITAT

1.- Que he tingut coneixement de l'anunci publicat en el BOIB sobre l'obertura del termini de presentació d'instàncies per a la elecció del jutge/a de pau titular del Jutjat de Pau de Sóller.

2.- Que reuneixo els requisits de capacitat establerts al Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels Jutges de Pau, article 1.2 del Títol I i article 13 del Títol II.

3.- Que compleixo tots els requisits que preveu la Llei orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del poder judicial, i en concret els següents:

a) Ser espanyol

b) Ser major d'edat

c) No estar incurs en cap de les causes d'incapacitat que estableix l'article 303 de l'esmentada Llei orgànica, i que literalment diu: «estan incapacitats per ingressar en la Carrera Judicial els disminuïts física o psíquicament per a la funció judicial; els condemnats per delictes dolosos mentre no hagin obtingut la rehabilitació; els processats o inculpats per delicte dolós en tant no siguin absolts o es dicti auto de sobreseïment i aquells que no estiguin en el ple exercici dels seus drets civils».

4.- Que no incorre en cap de les incompatibilitats i prohibicions regulades als articles 389 a 397 de la Llei Orgànica del Poder Judicial.

Sol·licito

Optar al procés selectiu per al nomenament de jutge/ssa de Pau de Sóller (titular)

Sóller, a                      de                             de 2024.

 

 

 

 

 

Signatura del sol·licitant