Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA BALEAR DE DIGITALITZACIÓ, CIBERSEGURETAT I TELECOMUNICACIONS (IB DIGITAL)

Núm. 332239
Resolució del director gerent de l’Agència Balear de Digitalització, Ciberseguretat i Telecomunicacions (IB DIGITAL) de 17 de maig de 2024 per la qual s’ordena la publicació de la relació de convenis subscrits per l’Agència Balear de Digitalització, Ciberseguretat i telecomunicacions (IB DIGITAL) en el primer quadrimestre de 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els ens del sector públic instrumental autonòmic han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, durant els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si són amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per això dict la següent

Resolució

Ordenar que es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració subscrits per l'Agència Balear de Digitalització, Ciberseguretat i Telecomunicacions (IB DIGITAL) en el primer quadrimestre de 2024, que figura en l'annex d'aquesta resolució.

 

Palma, 17 de maig de 2024

El director gerent Miquel Cardona Pons

 

ANNEX Convenis signats per IBETEC entre gener i abril de 2024 (primer quadrimestre de 2024)

1. Conveni d'adhesió a la xarxa digital de comunicacions mòbils en grup tancat d'usuaris entre IB DIGITAL i l'Ajuntament de Marratxí firmat el 18 de gener de 2024.

2. Conveni de cessió d'espai a Puig de Missa – Església de Sant Miquel (Sant Joan de Labritja) entre IB DIGITAL i el Bisbat d'Eivissa i Formentera.