Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 331482
Acord del Consell de Govern de 24 de maig de 2024 pel qual es dona per assabentant del nomenament del director assistencial i de gestió de la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 Que, el Consell de Govern, a proposta del conseller Turisme, Cultura i Esports, en la sessió de dia 24 de maig de 2024 adoptà l'Acord següent:

La Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears és una entitat del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears que s'adscriu a la Conselleria de Famílies i Afers Socials, segons el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificat entre d'altres pel Decret 16/2023, de 20 de juliol, de la presidenta.

Els Estatuts d'aquesta Fundació, la darrera modificació dels quals fou aprovada per l'Acord del Patronat en data 18 de març de 2024  (BOIB núm. 39 de 21 de març de 2024), preveuen, en l'article 12, lletra e), com a òrgan de la Fundació el director o directora assistencial i de gestió.

En compliment de l'article 20.5, segon paràgraf, de la Llei 7/2010, , de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la comunitat autònoma de les Illes Balears, consten els informes de la Direcció General de Pressuposts i Finançament, de 17 d'abril de 2024; i de la Direcció General de Funció Pública, de 25 d'abril de 2024.

D'acord amb el certificat de la seva secretària, el Patronat de la Fundació, en la sessió de 13 de maig de 2024, va nomenar el senyor Jesús Díaz-Santos Chico director assistencial i de gestió de la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears, amb contracte d'alta direcció.

Sobre la base de les anteriors consideracions, el Consell de Govern, a proposta de la consellera de Famílies i Afers Socials, en la sessió de 24 de maig de 2024 adoptà entre d'altres l'Acord següent:

Primer. Donar-se per assabentat del nomenament del senyor Jesús Díaz-Santos Chico com a director assistencial i de gestió de la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears

Segon. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 24 de maig de 2024

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens