Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 330279
Resolució del Secretari Autonòmic de Desenvolupament Educatiu de correcció d'errors en la publicació la Resolució del Secretari Autonòmic de Desenvolupament Educatiu per la qual s'aprova la convocatòria pública per participar com a centre mentor en el programa Codi Escola 4.0

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 52 de 20 d'abril de 2024, s'ha publicat la Resolució del Secretari Autonòmic de Desenvolupament Educatiu per la qual s'aprova la convocatòria pública per participar com a centre mentor en el programa Codi Escola 4.0.

2. En la Resolució esmentada s'han advertit algunes errades en la base novena de Proposta, nomenament i presa de possessió , que afecta a l'Annex 1 punt 2 en relació amb la presa de possessió de la plaça i la incorporació efectiva al servei respectiu.

3. També es detecta un error a l'Annex 3. Descripció del lloc de feina i plaça ocupada, que afecta al punt 5.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que es poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

2. D'altra banda, l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fets en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o disposició.

Per això, dict la següent

 

Resolució

1. Rectificar l'error material detectat a l'annex 1 a la base Novena. Proposta, nomenament i presa de possessió del punt 2.

Allà on diu:

2. La presa de possessió de la plaça i la incorporació efectiva al servei respectiu s'ha de produir el 8 d'abril de 2024.

Ha de dir:

2. La presa de possessió de la plaça i la incorporació efectiva al servei respectiu s'ha de produir l'1 de setembre de 2024.

2. Rectificar l'error material detectat a l'annex 3. Descripció del lloc de feina i plaça ocupada, punt 5.

Allà on diu:

5. Durant el tercer trimestre del curs 2023-2024 es farà formació intensiva dels mentors del programa Codi Escola 4.0, centrada en aspectes tècnics i pedagògics dels elements necessaris per implementar el pensament computacional (amb i sense pantalles), la robòtica, la programació i la intel·ligència artificial.

Ha de dir:

5. Durant el primer trimestre del curs 2024-2025 es farà formació intensiva dels mentors del programa Codi Escola 4.0, centrada en aspectes tècnics i pedagògics dels elements necessaris per implementar el pensament computacional (amb i sense pantalles), la robòtica, la programació i la intel·ligència artificial.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar directament un recurs d'alçada davant el Conseller d'Educació i Universitats en el termini d'un mes comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució, d'acord amb els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu comú de les Administracions Públiques..

 

(Signat electrònicament: 21 de maig de 2024)

El secretari autonòmic de Desenvolupat Educatiu Mateu Suñer Servera