Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE LLUBÍ

Núm. 330270
Exposició pública de la modificació de les Base d’Execució núm 19 del Pressupost Municipal 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Llubí, en sessió ordinària celebrada el dia 20 de maig de 2024 aprova la modificació de les Bases d'execució número 19 del pressupost municipal de 2024:

“Base 19ª.- RETRIBUCIONS D'acord amb allò previst en el R.D. 861/1986, de 25 d'Abril, i Reial Decret 158/1996 i demés legislació aplicable, als conceptes pels que es podran retribuir als funcionaris al servei d'aquesta Corporació, seran les següents:

a. Retribucions bàsiques en al quantia que vengui establerta per cada un dels Grups per la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat.

b. Complement de destí que fou establert pel Ple de la Corporació dins dels màxims i mínims que s'especifiquen en la legislació vigent, d'acord amb els nivells assignats a cada lloc de treball, i en la quantia que igualment s'estableixi en L.P.G.E

c. Complement específic per a aquells llocs de treball que el Ple de la Corporació determinà i en la quantia que es té establerta, sense perjudici de l'increment que en la mateixa es determina en la L.P.G.E.

d. Complement de productivitat igualment per a aquells llocs de treball per als que la Batlessa - Presidenta determini la percepció d'aquest complement i en la quantia que en cada cas concret s'estableixi, en conformitat a la massa global assignada per dit incentiu.

e. Complement de residència, de conformitat a les disposicions vigents.

Correspon a la  Batllessa-Presidenta, conforme a la legislació vigent, l'assignació individual del complement de productivitat, com a subjecció als criteris que es regulen en les present bases.

El complement de productivitat està designat a compensar a tots els funcionaris pel grau d'excel·lència   que arribin en el desenvolupament del seu lloc de treball.

S'estableixen els següents criteris per a l'apreciació individualitzada:

1) El nivell de qualitat del treball realitzat.

2) La quantitat de treball realitzat, mesurat en resultats tangibles, sense minvar en qualitat.

3) El compliment de compromisos de temps de realització de treball.

4) El bon aprenentatge de noves tasques o mètodes de treball.

5) La iniciativa en la proposta de millores organitzatives que repercuteixin en l'augment de la quantitat, qualitat i eficàcia del  treball.

6) La puntualitat     

7) La presència permanent en el lloc de feina.

8) La correcció en el tracte i la col·laboració amb els companys de treball.

9) L'eficàcia i la correcció en el tracte amb el públic.

10) La realització de cursets d'informàtica i aprenentatge del maneig de programes propis de l'Ajuntament.

11) La realització de  cursos d'aprenentatge i perfecció de la llengua catalana, i també la normalització de textos administratius en llengua catalana.

12) I als altres criteris que permetin una determinació objectiva de les aportacions individuals a la millora de l'eficàcia de l'organització municipal, incloent els anàlegs i connexos dels anteriors.

L'apreciació i assignació de la productivitat es realitzarà per la Sra. Batllessa - Presidenta, podent demanar els informes que consideri oportuns.

f)Gratificacions amb càrrec a la partida global que per aquest tipus de retribucions apareix en el Pressupost General, dins dels límits que per la seva quantia s'estableix per precepte legal. Les gratificacions no podran ser fixades en la seva quantia ni periòdiques en el seu rèdit o guany, corresponent a la Sra. Batllessa-Presidenta l'assignació individual de les que es concedeixen per serveis extraordinaris realitzats fora de la jornada normal o de major complexitat tècnica.

Les gratificacions corresponen a hores extres realitzades fora de la jornada laboral, tant per personal municipal com per qui no pertanyi a la plantilla de personal de l'Ajuntament i el seu import s'estipula al Conveni col·lectiu de funcionaris i laborals.”

Queda exposat al públic per termini de quinze dies hàbils, a comptar del següent al de la publicació del present anunci al BOIB, durant els quals podrà ser examinat en la Secretaria de l'Ajuntament i presentar-se les reclamacions que s'estimin pertinents.

Si no es formula cap reclamació, l'expedient s'entendrà aprovat definitivament, per haver estat així disposat a l'acord d'aprovació inicial.

El que es fa públic en compliment del que disposen els art. 169  del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals.

 

Llubí, (signat electrònicament: 23 de maig de 2024)

La batlessa Magdalena Perelló Frontera.