Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 330209
Notificació de Resolució de desistiment al sol·licitant de l’ajuda, RDS2 de data 16 de maig de 2024, a l’empara de la Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 12 d’abril de 2023, per la qual es convoquen ajudes destinades al foment de races autòctones en perill d’extinció, per a l’exercici 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'apartat 8.3. de la Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 12 d'abril de 2023 per la qual es convoquen, per a l'exercici 2023, ajudes pel foment de races autòctones en perill d'extinció especifica que la resolució expressa es notificarà a les persones interessades mitjançant la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears d'acord amb els termes que preveu l'article 45.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Els expedients han estat tramitats pel Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) en compliment del que disposa l'article 43 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

El vicepresident en matèria agrària del FOGAIBA, en data 16 de maig de 2024, va signar la següent resolució, 

INFORME, RESOLUCIO  DE DESISTIMENT

Programa de Desenvolupament Rural de les Illes Balears 2023-2027

Mesura 10.1.4 Ajudes destinades al foment de races autòctones en perill d'extinció

Convocatòria 2023

Document: RESOLUCIÓ

Codi SIA: 3004215

Emissor (DIR3): A04026954

Codi BDNS: 687702

Antecedents

1. En data de 15 d'abril de 2023 es va publicar, en el BOIB núm. 48, la Resolució de la Presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 12 d'abril, per la qual s'aprova la convocatòria de les ajudes per al Foment de les races autòctones en perill d'extinció per a l'any per a l'any 2023.

2. De conformitat amb l'apartat sisè de l'esmentada Resolució, el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria va acabar el dia 30/06/2023, i varen tenir entrada en el Registre del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears un total de 298 sol·licituds d'ajuda.

3. Els òrgans gestors del Servei d'Ajudes al Desenvolupament Rural han dut a terme el control administratiu de les sol·licituds i de la documentació aportada d'acord amb les normes reguladores d'aquestes ajudes.

4. El sol·licitant indicat a l'annex I ha presentat una al·legació a la Sol·licitud Única de la PAC 2023 indicant el seu desig de desistir de l'ajuda sol·licitada per a la línia d'ajuda per al foment de races autòctones en perill d'extinció.

Fonaments de dret

Llei del Procediment  Administratiu Comú de las Administracions Públiques. Llei  39/2015, de 1 octubre.

Per aplicació de l'article 94. Desistiment i renuncia pels interessats. Que al seu punt 1 diu; “Tot interessat podrà desistir de la seva sol·licitud o, quant això no estigui prohibit per l'ordenament jurídic, renunciar als seus drets.”

Informe i proposta  de  desistiment

Per tot això, s'informa favorablement i propòs al vicepresident en Matèria Agrària del FOGAIBA que dicti una resolució en els termes següents:

1.-  Donar per desistit  de  la seva sol·licitud d'ajuda presentada a la Sol·licitud Única de la PAC 2023 de la línia d'ajuda pel foment de races autòctones en perill d'extinció al sol·licitant que figura a l'annex I, d'acord amb les al·legacions presen)tades.

2.- Contra aquesta resolució –que no exhaureix la via administrativa-. Es pot interposar recurs d'alçada davant el conseller d'Agricultura Pesca i Medi Natural, en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la notificació de la resolució, d'acord amb els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, de l'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

3.- Informar a l' interessat que el seu expedient es troba a la seva disposició i consulta al Servei d'Ajudes al Desenvolupament Rural del FOGAIBA (carrer de Reina Constança, núm.4 de Palma).

Palma, a data de la signatura electrònica

La cap del Servei d'Ajudes al Desenvolupament Rural 

Gema Canós Franch

 

Conforme amb la proposta, dict resolució

El vicepresident del FOGAIBA Fernando Fernández Such”

 

ANNEX  I

Expedient

Sol·licitud

NIF

Nom

04003803

103100

B57318081

EXPL. RURAL CAN ROS, SL

 

Palma, a data de la signatura electrònica (23 de maig de 2024)

El director gerent del FOGAIBA Joan Josep Coll Bibiloni