Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 330157
Resolució del conseller d’Empresa, Ocupació i Energia per la qual es rectifica l’errada material advertida a la Resolució del conseller d’Empresa, Ocupació i Energia de 17 de maig de 2024 per la qual s'aprova la convocatòria informativa per a concedir ajuts per al manteniment d'estructures organitzatives de les associacions empresarials més representatives en l’àmbit de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 23 de maig de 2024, es va publicar la Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia de 17 de maig de 2024 per la qual s'aprova la convocatòria informativa per a concedir ajuts per al manteniment d'estructures organitzatives de les associacions empresarials més representatives en l'àmbit de les Illes Balears.

2. Posteriorment a la publicació s'ha advertit una errada material, consistent en la falta de publicació al BOIB dels annexos 2 i 3 adjunts a la convocatòria, relatius al model de sol·licitud i de declaració responsable i el model de compte justificatiu, respectivament.

3. Advertida una errada material, es necessari corregir-la.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, que disposa que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Primer. Publicar els annexos 2 i 3 adjunts a la Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia de 17 de maig de 2024, per la qual s'aprova la convocatòria informativa per a concedir ajuts per al manteniment d'estructures organitzatives de les associacions empresarials més representatives en l'àmbit de les Illes Balears, relatius al model de sol·licitud i de declaració responsable i el model de compte justificatiu, respectivament, publicada al BOIB núm.68 de 23 de maig de 2024.

Segon. Mantenir la data de presentació de sol·licituds establerta al punt vuitè de l'annex 1 de la Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia de 17 de maig de 2024, per la qual s'aprova la convocatòria informativa per a concedir ajuts per al manteniment d'estructures organitzatives de les associacions empresarials més representatives en l'àmbit de les Illes Balears, publicada al BOIB núm. 68 de 23 de maig de 2024.

Tercer. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

 

Palma, en data de la signatura electrònica (23 de maig de 2024)

El conseller d'Empresa, Ocupació i Energia Alejandro Sáenz de San Pedro García

Documents adjunts