Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 328978
Rectificació d’errades en la publicació de la notificació i citació a termini de les persones interessades en el recurs contenciós administratiu per a la protecció dels drets fonamentals, núm. 41/2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En el BOIB núm. 42, de 28 de març de 2024 es va publicar la notificació i citació a termini de les persones interessades en el recurs contenciós administratiu per a la protecció dels drets fonamentals, núm. 41/2024, malgrat que, per error, es va indicar, com a referència, el procediment ordinari núm. 41/2024.

2. Advertida aquesta errada pertoca corregir-la.

Fonaments de dret

1. La competència per resoldre aquest acte correspon al director general de Personal Docent i Centres Concertats, com a autor de l'acte administratiu objecte de rectificació.

2. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques estableix que << Les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.>>

3. Aquesta Direcció General ha tingut constància que en la publicació de la notificació i citació a termini de les persones interessades publicada dia 28 de març de 2024 s'ha produït una errada material en el títol.

Allà, on diu:

Notificació i citació a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu procediment ordinari núm. 41/2024

Ha de dir:

Notificació i citació a termini a les persones interessades en el recurs contenciós administratiu per a la protecció dels drets fonamentals (DF núm. 41/2024).

I, també, al primer paràgraf

Allà, on diu:

(...) que la senyora Carla Villagrasa Pallares i el senyor Jordi Miró Fiol han interposat recurs contenciós administratiu procediment ordinari núm. 41/2024, contra les següents resolucions.

Ha de dir:

(...) que la senyora Carla Villagrasa Pallares i el senyor Jordi Miró Fiol han interposat recurs contenciós administratiu per a la protecció dels drets fonamentals (DF núm. 41/2024).

Per tot això, i en virtut de les facultats que tinc conferides, dict la següent

 

Resolució

Primer. Rectificar les errades materials advertides en la publicació del director general de Personal Docent i Centres Concertats de 28 de març de 2024 (exp. núm. DF 41/2024), en els termes establerts.

Segon. Publicar aquesta rectificació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

 

(Signat electrònicament: 22 de maig de 2024)

El director general de Personal Docent i Centres Concertats Ismael Alonso Sánchez