Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 328955
Resolució per la que s'acorda aprovar la relació de persones aspirants que han superat el procés selectiu per cobrir una plaça d'oficial de la Policia Local per ser nomenades personal funcionari en pràctiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient 2501/2023

DECRET 2024-0702

A la Molt Lleial Ciutat de Felanitx, la batlessa Catalina Soler Torres, venc a dictar la següent resolució de conformitat amb els següents

Antecedents de fet

1. Per acord de la Junta de Govern Local de 12 de setembre de 2023 es varen aprovar les bases específiques de la convocatòria del procés selectiu per cobrir, com a personal funcionari de carrera, una plaça d'oficial de la Policia Local de l'Ajuntament de Felanitx per promoció interna, les quals varen ser publicades al BOIB núm. 130 de 21 de setembre de 2023.

2. Dins el termini establert a l'efecte i d'acord amb la convocatòria publicada al BOE núm. 234 de 30 de setembre de 2023, es varen presentar un total de 2 sol·licituds corresponents a possibles aspirants, els quals varen quedar ambdós admesos.

3. Realitzades les corresponents proves del procés selectiu i de conformitat amb l'acordat pel Tribunal qualificador, el 15 de maig de 2024 es va publicar la llista definitiva de la persona aspirant que ha superat tots els exercicis eliminatoris corresponents a la fase d'oposició juntament amb la corresponent a la fase de concurs, que és el Sr. David Garcia Cousillas, amb DNI ***2941**.

Fonaments de dret

I. Els diferents sistemes d'accés als cossos de policia local venen regulats en el títol IX del Reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears, entre els quals s'hi troba el sistema de promoció a la categoria d'oficial.

II. La clàusula primera de les Bases que regeixen el concurs oposició estableix l'objecte de la convocatòria, que és la cobertura d'una plaça d'oficial de la Policia Local, vacant i dotada pressupostàriament a l'Oferta d'Ocupació Pública de l'any2023.

III. La clàusula desena de les Bases de referència determina que el termini de presentació dels documents acreditatius de compliment dels requisits que exigeix la convocatòria s'inicia des de la data de publicació de la resolució d'aprovació de la relació d'aspirants que han superat el procés selectiu i que han de ser nomenats funcionaris en pràctiques.

IV. Tal i com es disposa la clàusula onzena, la fase d'oposició es completa amb la superació d'un període de pràctiques, període que està integrat per la superació del corresponent curs de capacitació de la categoria d'oficial com de la fase de pràctiques en el municipi. Respecte del curs de capacitació, la clàusula dotzena conclou que les persones aspirants nomenades personal funcionari en pràctiques hauran de realitzar-lo i superar-lo, excepte en el supòsits en què la normativa d'aplicació excepcioni la realització del mateix.

V. Finalment cal dir que, en atenció a l'art. 10 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, per prioritat en la tramitació de l'expedient, la batlessa coneix i resol aprovar la relació d'aspirants que han superat les proves.

D'acord amb els antecedents de fet i fonaments de dret exposats, s'adopta lasegüent

RESOLUCIÓ

Primer. Avocar el coneixement i la resolució corresponent a l'aprovació de la relació d'aspirants que han superat el procés selectiu per cobrir una plaça d'oficial de la Policial Local de l'Ajuntament de Felanitx per promoció interna.

Segon. Aprovar la relació de persones aspirants que han superat el procés selectiu, i que seran nomenades personal funcionari en pràctiques, d'acord amb el següent

ORDRE

DNI

NOM

1

***2941**

David Garcia Cousillas

Tercer. Publicar la present Resolució en el BOIB i en la pàgina web de l'ajuntament www.felanitx.org, amb la qual s'obri el termini de 20 dies hàbils perquè l'interessat aporti la documentació detallada en la clàusula desena de les Bases, i si escau, la documentació que acrediti que l'aspirant ja disposa del curs de capacitació de la categoria d'oficial o superior.

Quart. Donar compte d'aquesta Resolució a la propera sessió de la Junta de Govern Local.

La batlessa. D'acord amb la funció de fe pública prevista a l'art. 3.2h) del RD 128/2018, faig anotar a l'expedient aquesta Resolució. El secretari. Felanitx, 21 de maig de 2024.

 

Felanitx, document signat electrònicament (22 de maig de 2024)

La batlessa Catalina Soler Torres