Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 327077
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions MOVES III

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 3 de juliol de 2021, es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021.

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients,  la qual es detalla a la taula següent,  i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat setè de la resolució de la convocatòria de referència.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

MOVESIII-2211/2021

INFANTE SANTOS, JUAN

***0053**

En el document 1 cal indicar l'ajuda sol·licitada i si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte, En el document 8 falta la darrera pàgina

MOVESIII-3132/2021

RAMIS VIDAL, MARIA

***0409**

En el document 1 s'indica que és autònom, però que no té activitat comercial, aclarir aquesta divergència. En el document 4 no s'indica si té concedida o no cap tipus d'ajuda. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar.

MOVESIII-4137/2021

PONTENOVO, S.A.

***0119**

Segons el document presentat, no s'han pogut acreditar documentalment els poders de representació del sol·licitant a l'empresa (La persona que apareix com a representant legal als diferents documents normalitzats no coincideix amb l'administrador de l'empresa sol·licitant de l'ajut, en cas d'estar mal emplenats tots els documents s'han d'aportar amb les dades del representant legal acreditat). El pressupost aportat no indica ubicació ni data ni número de pressupost i no coincideix amb l'import de la memòria tècnica ni de la sol·licitud. Aclarir aquesta divergència

MOVESIII-5401/2021

BUENO COMAS, NATALIA

***8246**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle desballestat. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

MOVESIII-5487/2021

MIHALEV TRAYCHEV, HRISTO

***3104**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar el certificat d'empadronament. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

MOVESIII-5490/2021

SLAWOMIR SABALA, SZYSZKO

***2100**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte i si té activitat mercantil i comercial (punts 5 i 7). És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant i certificat d'empadronament. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. Cal aportar el document 5 signat pel sol·licitant de l'ajut. Cal aportar document 6 declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Cal aportar document 7 declaració principis PRTR. Cal aportar document 8 declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5491/2021

HOTEL NEGRESCO SL

***7144**

Cal que el pressupost estigui a nom del sol·licitant, i ha d'indicar data, número de pressupost i l'emplaçament de la instal·lació mitjançant una adreça física. Cal que la partida de documentació (PROY) estigui desglossada per preus unitaris dels conceptes indicats.

MOVESIII-5492/2021

BERNAL BOZADA, IRENE

***7550**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció signat per el sol·licitant de l'ajut o bé signat per el representant amb un poder notarial en el que consti l'autorització del sol·licitant. El document 6 ha d'estar signat pel sol·licitant o bé pel seu representant amb un poder notarial. El document 7 ha d'estar signat pel sol·licitant o bé pel seu representant amb un poder notarial. El document 8 ha d'estar signat pel sol·licitant o bé pel seu representant amb un poder notarial.

MOVESIII-5498/2021

INVERSIONES PASCUAL,SL

***4617**

En la sol·licitud ha de figurar el representant legal de l'empresa i ha de ser qui signi la sol·licitud. Cal presentar el pressupost a nom del sol·licitant de l'ajut. Cal signar el Document 2. Cal aportar el document 5 signat per el sol-licitant i signat i segellat per l'empresa instal·ladora. És necessari aportar el document normalitzat 6 de la sol·licitud degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 7 de la sol·licitud degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 8 de la sol·licitud degudament emplenat i signat.

MOVESIII-5499/2021

LAGUNEMA, SL

***4263**

És necessari presentar l'escriptura d'apoderament completa, o poder notarial a aquest efecte, per a acreditar la condició de representant legal de l'empresa per la persona sol·licitant.

MOVESIII-5500/2021

PONS RIGO, CATERINA

***9280**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del darrer any del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5502/2021

MORA GUISCAFRE, MARGARITA ANTONIA

***9995**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

MOVESIII-5503/2021

FERNÁNDEZ TENEDOR, RAUL

***8854**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5508/2021

ALCON CATALA, JOSE ANTONIO

***9783**

En el document 1 cal emplenar degudament les dades específiques del sol·licitant i si té activitat mercantil i comercial. El pressupost ha d'estar detallat per conceptes i preus unitaris de les diferents partides.

MOVESIII-5510/2021

BARCELO AVILA, AMAYA

***6684**

El pressupost ha d'estar a nom del sol·licitant i l'emplaçament que apareix al pressupost no coincideix amb el del document 5. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5511/2021

MATAS MIR , BARTOLOME

***2868**

Cal aportar certificat d'empadronament. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. El pressupost/factura del del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5512/2021

ALONSO TAPIA, ANTONIA

***3796**

En el document 1 cal indicar la inversió amb IVA i l'ajuda sol·licitada. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

MOVESIII-5513/2021

PALMER WALLIKER, JAIME

***9320**

En el pressupost falta indicar l'emplaçament del PRVE. El preu indicat al document 5 no coincideix amb el pressupost presentat.

MOVESIII-5514/2021

PALMER LLANERAS, JOAN LLUIS

***2104**

El document 1 està incomplet, falta una pàgina.

MOVESIII-5526/2021

ROSSELLÓ LLODRÁ, ELISABET

***6696**

Cal aportar còpia del DNI actualitzat. Al pressupost s'ha de desglossar la partida tramitacions per preus unitaris. En el document 5 cal emplenar el nom i el NIF del representant legal de l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-5528/2021

SANCHIS MEZQUITA, ANA

***2291**

Cal aportar còpia del DNI. Cal aportar permís de circulació del vehicle a desballestar. Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5534/2021

GELABERT CRESPI, SERGIO

***0585**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial. Cal aportar còpia del DNI. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2.

MOVESIII-5535/2021

MASSOT PUNYED, MARIA MONSERRAT

***3679**

Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut. Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. El document 8 està incomplet, falta una pàgina

MOVESIII-5539/2021

GARCIA FERNANDEZ, ANTONIO

***2273**

En el document 1 cal indicar la inversió sol·licitada amb IVA i l'ajuda sol·licitada. El pressupost/factura del del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". En el document 6 falta la firma del sol·licitant.

MOVESIII-5540/2021

SING YOUR DREAMS SL

***7786**

En la sol·licitud ha de figurar el representant legal de l'empresa i ha de ser qui signi la sol·licitud degudament. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5541/2021

POMAR TERRASA, EUGENIO

***9403**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5543/2021

SCHMACKE, HANNELORE GERDA ANNELIESE

***7943**

És necessari presentar el NIE de la persona sol·licitant. És necessari presentar el certificat d'empadronament de la persona sol·licitant. Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

MOVESIII-5546/2021

BAQUERO BARREDA, JAVIER

***1658**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

MOVESIII-5549/2021

BARCA VELAZCO, MARÍA DEL CARMEN

***1534**

És necessari presentar certificat d'empadronament per acreditar la residència a les Illes Balears. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Cal aportar permís circulació del vehicle desballestat. Cal aportar còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any.

MOVESIII-5552/2021

ROJO DI FRANCO, IGNACIO RAMIRO

***8139**

Falta aportar còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any.

MOVESIII-5553/2021

ALBA DE DIEGO, CHRISTINA MARIA CLEMENTINE

***4920**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). És necessari presentar certificat d'empadronament per acreditar la residència a les Illes Balears.

MOVESIII-5556/2021

FUNCHEIRA SANDINO, GUSTAVO ALBERTO

***8346**

Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

MOVESIII-5557/2021

MESTRE BAUZA, FRANCISCA

***9160**

Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5558/2021

VALIENTE ARCHE, JOSE MARIA

***7377**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5559/2021

CAY SANCHEZ, ISMAEL

***6437**

Cal aportar permís de circulació del vehicle a desballestar. Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. Falta document 7, declaració principis PRTR., Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5560/2021

CABEZAS VALLADAR, ESTEBAN

***2713**

Cal aportar còpia del DNI. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. Falta document 4: declaració de minimis. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Cal aportar permís de circulació del vehicle a desballestar. Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5561/2021

PALMA TREND SL

***0723**

En el document 1 cal indicar si pertany al sector taxi-VTC. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

MOVESIII-5562/2021

JRF HOTELS S.L

***0203**

Cal aportar còpia del DNI de la representant legal actualitzat. Cal aportar CIF de l'empresa. El pressupost ha d'indicar la ubicació de la instal·lació. L'emplaçament indicat al tràmit telemàtic i al document 5 no coincideix amb el que apareix al pressupost.

MOVESIII-5567/2021

MONTERO DE ESPINOSA SOLBES, MIGUEL ANGEL

***8341**

Cal aportar còpia del DNI. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5568/2021

MUÑOZ COZAR, ANTONIO

***2935**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5572/2021

VILANOVA BIBILONI, MARTI

***6564**

Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2.

MOVESIII-5574/2021

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

***1100**

Cal presentar una declaració responsable en què s'indiqui que els punts de recàrrega s'empraran tan sols per a la seva flota, és a dir, que no ofereix un servei en un mercat de competència. Cal aportar pressuposts dels PRVE. Si no hi ha pressupost, enviar el document de l'expedient, per a sustentar el pressupost base de la licitació de l'execució d'obra i dels punts de recàrrega. Presentar plecs de licitació.

MOVESIII-5576/2021

MORANO VENTAYOL, ALBERTO

***2050**

És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega.

MOVESIII-5577/2021

AJUNTAMENT ALARÓ

***0010**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III", o bé aparèixer als plecs de contractació. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

MOVESIII-5582/2021

ESTELA SOMOZA, GABRIEL FRANCISCO

***6838**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal indicar al document 5 les dades de l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-5585/2021

TIMAN INVESTMENTS ESPAÑA SL

***0023**

En la sol·licitud ha de figurar el representant legal de l'empresa i ha de ser qui signi la sol·licitud. És necessari presentar el DNI del representant legal de l'empresa. És necessari presentar el NIF de l'entitat. Cal presentar els poders de representació de l'empresa sol·licitant de l'ajut. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Cal aportar document 6 declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Cal aportar document 7 declaració principis PRTR. Cal aportar document declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5586/2021

TRIAS ROIG, ANTONIO

***0050**

En el document 1 cal indicar la inversió amb IVA i l'ajuda sol·licitada, cal indicar si té activitat mercantil i comercial i falta la firma del sol·licitant. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de minimis. Cal presentar el permís de circulació del vehicle desballestat. Cal aportar el document 6 declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Cal aportar el document 7 declaració principis PRTR. Cal aportar el document 8 declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5588/2021

OK MOBILITY GROUP SAU

***9517**

És necessari presentar el DNI o NIE del representant de l'empresa (Presentat el registre central)

MOVESIII-5594/2021

ESTARELLAS BENESTAR, RAFAEL

***4555**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

MOVESIII-5598/2021

VAZQUEZ LARREA, AITOR

***6342**

En el document 1 falta la firma del sol·licitant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

MOVESIII-5602/2021

AMAT ROSSELL, ELISENDA

***1163**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Cal aportar el permís de circulació del vehicle desballestat. Cal aportar còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any.

MOVESIII-5603/2021

CECCARELLO, STEFANO

***4615**

Cal aportar el rebut de impost de tracció mecànica del darrer any.

MOVESIII-5611/2021

CROS GALAN, TOMAS

***9251**

És necessari presentar certificat d'empadronament per acreditar la residència a les Illes Balears. Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

MOVESIII-5612/2021

EDP CLIENTES SA

***4729**

En la sol·licitud manca la signatura del representant legal de l'empresa i ha de figurar l'adreça del sol·licitant a les Illes Balears. Cal aportar els poders de representació de l'empresa sol·licitant de l'ajut. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric amb l'adreça d'emplaçament del punt de recàrrega. Cal presentar tres ofertes de diferents proveïdors quan l'import de la despesa subvencionable supera els 40.000 € en cas d'execució d'obres o 15.000 € quan es tracta d'altres contractes. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega signat i segellat per l'empresa instal.ladora. Tambè cal indicar en el document 5 l'emplaçament de la instal·lació mitjançant una adreça física. Cal aportar document 6 declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Cal aportar document 7 declaració principis PRTR. Cal aportar document 8 declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5613/2021

AMENGUAL GAYA, JOAN

***2159**

El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

MOVESIII-5614/2021

DOMENECH RODRIGUEZ, EMILIO

***7993**

Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

MOVESIII-5616/2021

BALANZAT BIBILONI, GEMMA FRANCISCA

***5292**

Cal presentar el model 1 de sol·licitud signat per la persona sol·licitant. És necessari presentar el DNI o NIE del sol·licitant. Cal aportar el pressupost del punt de recàrrega de vehicle elèctric. Cal presentar el document 5 degudament emplenat i signat o segellat per l'empresa instal·ladora. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

MOVESIII-5617/2021

SOLIVELLAS MULET, MARIA DEL MAR

***1172**

Cal aportar el document 5 degudament emplenat. Cal omplir les dades de l' empresa instal·ladora.

MOVESIII-5618/2021

GARAU MUNTANER, ALBERTO

***2648**

Cal aportar certificat d'empadronament. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5619/2021

PEÑA VERA, VICTOR JULIO

***7430**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. Cal aportar document 4: declaració de minimis. Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut, És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle desballestat. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5620/2021

KING, SUSAN

***6251**

Cal aportar certificat d'empadronament. La factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5621/2021

CERDA MORENO, CATALINA

***2855**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial. Cal aportar còpia del DNI. L'empresa que apareix al pressupost no coincideix amb la del document 5. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5622/2021

BORRAS ROMAGUERA, SILVIA

***7538**

En el document 8 falta una pàgina.

MOVESIII-5625/2021

FOLCH COLL, EVA MARIA

***5862**

Cal aportar còpia del rebut de l'impost de tracció mecànica del darrer any del vehicle desballestat.

MOVESIII-5629/2021

GERMANS MARTI HIDALGO SL

***6481**

És necessari presentar el NIF de l'entitat. És necessari presentar el DNI o NIE del representant de l'empresa. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega.

MOVESIII-5631/2021

MEZQUIDA OTERO, LORENZO

***5000**

És necessari aportat document normalitzat 6. És necessari aportat document normalitzat 7. És necessari aportat document normalitzat 8.

MOVESIII-5632/2021

OBRADOR SABATER, JAIME

***5498**

Cal aportar document 6 declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Cal aportar document 7 declaració principis PRTR. Cal aportar document 8 declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5635/2021

PLANELLS PALAU, JOSE MARIA

***5519**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5636/2021

TUR FERRER, EULALIA TERESA

***0615**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). Cal indicar el núm. RII de l'empresa instal·ladora habilitada i les dades del representant d'aquesta. Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-5637/2021

ROSSELLO NICOLAU, RAFAEL

***6164**

És necessari presentar el DNI de la persona sol·licitant. Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

MOVESIII-5640/2021

LLULL RODRIGUEZ, JAIME

***0521**

Cal indicar al document 4 si el sol·licitant de l'ajut. té o no ajuts concedits

MOVESIII-5642/2021

CALVO FORNES, BARTOLOME

***1617**

En el document 1 s'indica que és autònom, però que no té activitat mercantil i comercial. Aclarir aquesta divergència. En el cas d'autònoms, és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. En el cas d'autònoms, cal aportar el document 4: declaració de minimis. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5643/2021

RIBAS RIBAS, ANTONIO

***5637**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5644/2021

MARTINEZ BENAVENTE, ANTONI

***8276**

Cal aportar còpia DNI. Cal aportar certificat d'empadronament. En el document 8 falta una pàgina.

MOVESIII-5645/2021

ZUCCHELLI, PIERO

***0763**

En el document 1 cal emplenar degudament les dades específiques del sol·licitant, cal indicar si té activitat mercantil i comercial i si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte. La factura ha d'estar detallada per conceptes i preus unitaris. L'empresa que apareix al pressupost no coincideix amb la del document 5

MOVESIII-5652/2021

CLADERA PIRA, ANTONIA MARGARITA

***1588**

Cal aportar certificat d'empadronament actualitzat. Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

MOVESIII-5658/2021

LANGOSTA HOTEL Y RESTAURANTE, SL

***8464**

En el document 1 cal emplenar les dades del representant legal, la inversió amb IVA i l'ajuda sol·licitada i els punts 4, 5 i 7. Cal aportar DNI o NIE del representant legal de l'empresa, així com un document acreditatiu per poder acarar la signatura. El pressupost ha d'estar a nom de l'empresa sol·licitant de l'ajut i ha d'indicar la ubicació de la instal·lació. El pressupost no coincideix amb el pressupost presentat. La ubicació de la sol·licitud no coincideix amb la del projecte presentat. Aclarir aquestes divergències. Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2 degudament emplenat i signat. Al document 6 s'han d'emplenar les dades del representant legal de l'empresa. Al document 7 s'han d'emplenar les dades del representant legal de l'empresa. Al document 8 s'han d'emplenar les dades del representant legal de l'empresa.

MOVESIII-5659/2021

COLOMAR CAPLLONCH, JAIME

***1002**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial. En el document 8 falta una pàgina.

MOVESIII-5662/2021

FIOL CAIMARI, JOAN

***6237**

El pressupost ha d'estar detallat per partides i preus unitaris. Cal presentar el pressupost del punt de recàrrega de vehicle elèctric. Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2.

MOVESIII-5665/2021

GUAL BELTRAN, JAIME

***5602**

La signatura digital del document 1 s'ha de poder verificar. Error al validar la signatura. És necessari presentar el DNI o NIE del sol·licitant. Cal aportar el pressupost d'instal·lació del proveïdor del punt de recàrrega que es vol instal·lar. La signatura digital del document 5 s'ha de poder verificar. Error al validar la signatura. La signatura digital del document 6 s'ha de poder verificar. Error al validar la signatura. La signatura digital del document 7 s'ha de poder verificar. Error al validar la signatura. La signatura digital del document 8 s'ha de poder verificar. Error al validar la signatura.

MOVESIII-5667/2021

IBÁÑEZ PULGARÍN, JAVIER

***6362**

Cal presentar el model 1 de sol·licitud signat per la persona sol·licitant. És necessari presentar el DNI o NIE del sol·licitant, Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques( document 8) degudament emplenada i signada.

MOVESIII-5668/2021

ABDELHALIM KHALLOUFI, MOUSSAOUI

***3108**

En el document 1 cal emplenar degudament l'adreça del sol·licitant, les dades específiques del sol·licitant, cal indicar si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte i falta la firma del sol·licitant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5669/2021

ESTRANY VIDAL, CATALINA

***6512**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar còpia del DNI. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5670/2021

COLL QUINTANILLA, LEILA

***4183**

Cal aportar el pagament del darrer rebut de impost de tracció mecànica del vehicle a desballestar.

MOVESIII-5671/2021

GOMILA LLULL, CATALINA

***9532**

En el document 1 s'indica que no és autònom, però sí que té activitat mercantil i comercial. Aclarir aquesta divergència. El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5672/2021

MORA MAYRATA, FRANCISCA

***6194**

En el document 1 s'indica que no és autònom, però si que té activitat mercantil i comercial, aclarir aquesta divergència. El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5673/2021

MOLIAS NAVARRO, PILAR

***1860**

Al pressupost no queda clar el model del vehicle que es vol adquirir.

MOVESIII-5674/2021

SASTRE MUNAR, FRANCISCA

***2280**

En el document 1 s'indica que no és autònoma, però sí que té activitat mercantil i comercial. Aclarir aquesta divergència. El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5675/2021

DE OLIVES FERNANDEZ, JULIO

***7894**

És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle desballestat. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del 2022 i 2023 del vehicle desballestat. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

MOVESIII-5677/2021

HOSPEDAJE Y BIENESTAR SL

***8727**

Al pressupost apareixen dues empreses diferents i falta indicar l'emplaçament del PRVE.

MOVESIII-5678/2021

SUAREZ RUIZ, CATALINA

***5659**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5679/2021

RAMIS VIDAL, MARIA

***0409**

En el document 1 s'indica que és autònom, però que no té activitat comercial, aclarir aquesta divergència. Cal aportar còpia del DNI. En el cas d'autònoms, és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. En el document 5 cal emplenar degudament les dades del programa 2.

MOVESIII-5681/2021

SANCHEZ BARO, ANGEL

***2465**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5682/2021

BARCELO VIDAL, ANTONIO

***1517**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant té activitat mercantil i comercial (punt 5 ). Cal indicar al pressupost el emplaçament del punt de recàrrega. El document 5 ha d'estar signat pel sol·licitant.

MOVESIII-5685/2021

SANS GAYÁ HERMANOS S.L.

***6143**

És necessari aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació del sol·licitant a l'empresa. Cal indicar al document 5 les dades de l'empresa instal·ladora o associació empresarial.

MOVESIII-5686/2021

BAUZA DALMAU, MARGARITA

***8080**

La factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

MOVESIII-5690/2021

SANCHEZ CABEZUDO LESKE, MARIA DEL MAR

***8970**

És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega. Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora i indicar el núm. de RII. Cal aportar document 6 declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Cal aportar document 7 declaració principis PRTR. Cal aportar document 8 declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5692/2021

REAL LIFE CHARTER GMBH & CO. KG

***1783**

És necessari presentar document acreditatiu del representant legal de l'empresa per poder acarar la signatura. És necessari presentar el NIF de l'entitat. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. El pressupost ha d'indicar el emplaçament del punt de recàrrega. Cal aportar el document 8 declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

MOVESIII-5693/2021

MOSSIO, JACOPO

***5085**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar document acreditatiu de la persona sol·licitant per poder acarar la signatura.

MOVESIII-5694/2021

ROCA SALOM, MARIA DEL PILAR

***7711**

Cal aportar el document 1 degudament emplenat . Indicar al document si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte i si té activitat mercantil i comercial. Rectificar la inversió sol·licitada amb IVA. Cal aportar un pressupost desglossat, amb les diferents partides de la instal·lació del punt de càrrega per costos unitaris i a nom del beneficiari de l' ajut, indicant la ubicació de la instal·lació. Cal presentar el document 5 signat o segellat per l'empresa instal·ladora i indicar les dades del representant d'aquesta.

MOVESIII-5695/2021

GRIVE CARDONA, JORDI

***5606**

Cal aportar el document 1 degudament emplenat i firmat pel sol·licitant de la subvenció. L' ajut sol·licitat no és correcte. És necessari presentar el document 5 degudament emplenat i signat. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració cessió d acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

MOVESIII-5696/2021

MORAGUES OLEZA, MANUEL

***3368**

Cal aportar còpia del DNI Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5700/2021

PALPAN FLORES, ALEXIS JUNNIOR

***3965**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

MOVESIII-5701/2021

CR BALEARIC CONSULTING & PROJECTS SL

***6104**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5702/2021

JAUME RAMIS, CATALINA ANA

***8701**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5705/2021

EL ZAGAL TRADICION SAU

***0028**

S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament en els registres públics. Falta CIF empresa sol·licitant.

MOVESIII-5707/2021

CABEZAS VALLADAR, ESTEBAN

***2713**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Falta el permís de circulació del vehicle desballestat. Falta la còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any del vehicle desballestat. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5709/2021

MIGUEL ANGEL, JEREZ JUAN

***6136**

Cal indicar al document 1 la inversió sol·licitada amb IVA i l'import de l'ajut sol·licitat. Cal aportar el pressupost del punt de recàrrega de vehicle elèctric. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 20 de maig de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez