Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PALMA

EMPRESA MUNICIPAL D'AIGÜES I CLAVEGUERAM, S.A EMAYA

Núm. 326758
Modificació de l'Oferta d’ocupació pública de 2022 per a l’estabilització d’ocupació temporal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord del Consell d'Administració d'EMAYA, Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram, S.A. de data 19 de maig de 2022, es va publicar l'Oferta d'Ocupació Pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal corresponent a les places d'estructura al BOIB núm. 67, de 24 de maig de 2022.

Antecedents

1. En el BOIB núm. 67, de 24 de maig de 2022, es va publicar l'Oferta d'Ocupació Pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal de 477 llocs de treball de caràcter fix a cobrir a EMAYA, Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram, S.A.

2. En el BOIB núm. 84, de 28 de juny de 2022, es va publicar una primera modificació de l'Oferta d'Ocupació Pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal anteriorment referida. A la taula de PLACES PER CONCURS OPOSICIÓ, s'advertí un error entre la distribució del nombre de places i el nom del lloc de treball a oferir, sense que la correcció signifiqués una variació en la xifra total de 477 llocs de treball de caràcter fix de l'oferta pública d'ocupació.

3. En el BOIB núm. 153, de 24 de novembre de 2022, es va publicar una segona modificació de l'Oferta d'Ocupació Pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal anteriorment definida. A la taula de PLACES PER CONCURS OPOSICIÓ, s'advertí un error entre la distribució de nombre de places i el nom del lloc de treball a oferir, variant la xifra total de 477 llocs de treball de caràcter fix de l'oferta pública d'ocupació a 476 llocs.

4. En el BOIB núm. 164, de 17 de desembre de 2022, es varen publicar, entre d'altres, les següents bases específiques:

  • Bases específiques de la convocatòria oberta del concurs de mèrits per a la cobertura d'1 plaça fixa d'Oficial 1ª Administratiu a EMAYA – Qualitat Urbana.
  • Bases específiques de la convocatòria oberta del concurs oposició per a la cobertura de 2 places fixes d'Auxiliar Administratiu a EMAYA – Qualitat Urbana.

5. En el BOIB núm. 167, de 24 de desembre de 2022 es varen publicar, entre d'altres, les següents bases específiques:

  • Bases específiques de la convocatòria oberta del concurs oposició per a la cobertura de 3 places fixes de magatzemer a EMAYA – Aigües
  • Bases específiques de la convocatòria oberta del concurs oposició per a la cobertura de 14 places fixes d'auxiliar administratiu/iva a EMAYA– Aigües.

6. En el BOIB núm. 138, de 10 d'octubre de 2023, es va publicar una tercera modificació de l'Oferta d'Ocupació Pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal anteriorment definida, a la taula de PLACES PER CONCURS OPOSICIÓ, degut a circumstàncies sobrevingudes a la publicació esmentada.

7. En el BOIB núm. 145 de 26 d'octubre de 2023, es va publicar una correcció d'errades referent al publicat al BOIB núm. 138, de 10 d'octubre de 2023.

8. S'han advertit noves circumstàncies sobrevingudes a la Publicació esmentada, que modifiquen l'Oferta d'Ocupació Pública en els termes que s'estableixen a l'annex d'aquesta Publicació i que, per tant, anul·len o modifiquen algunes de les bases específiques publicades al BOIB i que també s'indiquen a l'annex.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet, o aritmètics que existeixin en els seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o disposició.

Per tot això, dicto la següent

RESOLUCIÓ

1. Rectificar, en els termes que estableix l'annex d'aquesta resolució, els errors advertits a la Publicació de l'Oferta d'Ocupació Pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal d'EMAYA, Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram, S.A. publicada en data 24 de maig de 2022 i modificada el 28 de juny de 2022 i el 24 de novembre de 2022.

2. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al Portal d'Ofertes d'Ocupació Pública de la pàgina web d'EMAYA (www.emaya.es) als efectes de donar-ne publicitat.

Interposició de recursos

D'acord amb la naturalesa jurídica d'EMAYA, es concedeix un termini de 15 dies per a realitzar al·legacions davant la present comunicació que hauran d'adreçar-se al Consell d'Administració d'Emaya, Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram, S.A., i en tot cas qualsevol reclamació respecte a la present convocatòria correspon formular-la davant els Tribunals de l'ordre Jurisdiccional Social.

Tot això, sens perjudici que pugui interposar qualsevol altre recurs que pugui estimar més convenient al seu dret.

 

(Signat electrònicament: 22 de maig de 2024

La directora de Corporació d'EMAYA Nuria Gallego Cañellas)

 

ANNEX I. Modificació de l'oferta d'ocupació pública a Emaya, publicada en el BOIB núm. 67, de 24 de maig de 2022 i modificada segons les publicacions del BOIB núm. 84, de 28 de juny de 2022, BOIB núm. 153, de 24 de novembre de 2022, BOIB núm. 138, de 10 d'octubre de 2023 i BOIB 145, de 26 d'octubre de 2023.

A les diverses taules, s'ha advertit una circumstància sobrevinguda que afecta a la distribució del nombre de places, modificant la xifra total de 466 llocs de treball de caràcter fix de l'oferta pública d'ocupació a 458 places. La variació en el nombre de places està motivada perquè 8 persones treballadores temporals de l'empresa han obtingut una sentència judicial ferma que reconeix la seva condició d'indefinit fix a l'empresa, que els atorga una plaça d'estructura, per tant, aquestes places ja no han de formar part de l'Oferta d'Ocupació Pública, i pel motiu indicat redueixen la xifra total de llocs de treball de caràcter fix de l'oferta pública d'ocupació a 458 llocs.

Per tot això, a la taula de PLACES PER CONCURS OPOSICIÓ

On diu:

Nombre

Lloc de feina

Àrea

Torn

Forma d'accés

3

Magatzemer/a

Cicle del Agua i TD.

Lliure

Concurs oposició

4

Auxiliar administratiu/va

Cicle del Agua i TD.

Lliure

Concurs oposició

3

Auxiliar administratiu/va

Corporació

Lliure

Concurs oposició

2

Auxiliar administratiu/va

Qualitat Urbana

Lliure

Concurs oposició

Ha de dir:

Nombre

Lloc de feina

Àrea

Torn

Forma d'accés

2

Magatzemer/a

Cicle del Agua i TD.

Lliure

Concurs oposició

3

Auxiliar administratiu/va

Cicle del Agua i TD.

Lliure

Concurs oposició

0

Auxiliar administratiu/va

Corporació

Lliure

Concurs oposició

1

Auxiliar administratiu/va

Qualitat Urbana

Lliure

Concurs oposició

A la taula de PLACES A ESTABILITZAR PER CONCURS OPOSICIÓ

On diu:

Nombre

Lloc de feina

Àrea

Torn

Forma d'accés

2

Auxiliar administratiu/va

Cicle del Agua i TD.

Lliure

Concurs oposició

Ha de dir:

Nombre

Lloc de feina

Àrea

Torn

Forma d'accés

1

Auxiliar administratiu/va

Cicle del Agua i TD.

Lliure

Concurs oposició

A la taula de PLACES A ESTABILITZAR PER CONCURS DE MÈRITS

On diu:

Nombre

Lloc de feina

Àrea

Torn

Forma d'accés

1

Oficial 1ª Administratiu/va

Qualitat Urbana.

Lliure

Concurs

Ha de dir:

Nombre

Lloc de feina

Àrea

Torn

Forma d'accés

0

Oficial 1ª Administratiu/va

Qualitat Urbana.

Lliure

Concurs

II. Modificació o anul·lació de bases específiques de convocatòries publicades en el BOIB núm. 164, de 17 de desembre de 2022 i núm. BOIB núm. 167, de 24 de desembre de 2022.

Per efecte de la causa indicada al punt I d'aquest annex, s'anul·len o es modifiquen les bases de les convocatòries dels següents concursos oposició que es varen publicar al BOIB segons s'informa a continuació:

Bases que s'anul·len:

  • Bases específiques de la convocatòria oberta del concurs de mèrits per a la cobertura d'1 plaça fixa d'oficial 1ª administratiu/iva a EMAYA – Qualitat Urbana: Publicades al BOIB núm. 164, de 17 de desembre de 2022 (edicte 10978). Referència al Portal d'Ofertes d'ocupació pública d'Emaya: 028-QU-CM Oficial/a 1ª administratiu/iva a EMAYA - Qualitat Urbana.

Bases que es modifiquen:

  • Bases específiques de la convocatòria oberta del concurs oposició per a la cobertura de 2 places fixes d'auxiliar administratiu/iva a EMAYA – Qualitat Urbana. Publicades al BOIB núm. 164, de 17 de desembre de 2022 (edicte 10984). Referència al Portal d'Ofertes d'ocupació pública d'Emaya: 030-QU-CO Auxiliar administratiu/iva.

Tan pel que fa al títol de les bases, com al seu contingut íntegre:

  1. On diu: 2 places fixes
  2. Ha de dir: 1 plaça fixa
  • Bases específiques de la convocatòria oberta del concurs oposició per a la cobertura de 14 places fixes d'auxiliar administratiu/iva a EMAYA– Aigües. Publicades al BOIB núm. 167 de 24 de desembre de 2022 (edicte 11306).  Referència al Portal d'Ofertes d'ocupació pública d'Emaya: 052-AG-CO Auxiliar administratiu/iva.

 Tant pel que fa al títol de les bases, com al seu contingut íntegre:

  1.  
    On diu: 14 places fixes
  2. Ha de dir: 4 places fixes
  • Bases específiques de la convocatòria oberta del concurs oposició per a la cobertura de 3 places fixes de Magatzemer/a a EMAYA – Aigües. Publicades al BOIB núm. 167, de 24 de desembre de 2022 (edicte 11302). Referència al Portal d'Ofertes d'ocupació pública d'Emaya: 050-AG-CO Magatzemer/a.

Tan pel que fa al títol de les bases, com al seu contingut íntegre:

  1. On diu: 3 places fixes
  2. Ha de dir: 2 places fixes