Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE FAMÍLIES I AFERS SOCIALS

Núm. 325844
Extracte de la Resolució de la consellera de Famílies i Afers Socials de les Illes Balears per la qual s'aprova la convocatòria de subvencions per executar projectes d'estades per a persones professionals o col·laboradores d'ONGD per a l'any 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Identificador BDNS: 762611

De conformitat amb el previst als articles 17.3 i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria. El text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions: http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index

Primer. Beneficiaris

Entitats jurídiques privades sense ànim de lucre radicades a les Illes Balears que duguin a terme activitats en matèria de cooperació per al desenvolupament i solidaritat, d'acord amb els estatuts corresponents, i que estiguin inscrites en el Registre d'ONGD de les Illes Balears, d'acord amb el que estableix l'article 43 del Decret 15/2018.

Segon. Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és establir les subvencions per executar projectes d'estades per a persones professionals o col·laboradores d'ONGD per a l'any 2024. Poden ser objecte de subvenció:

Modalitat A. Estades a les Illes Balears de persones professionals o col·laboradores d'ONGD de països del Sud (annex 2).

La finalitat principal d'aquesta modalitat és concedir ajuts a les entitats sol·licitants perquè organitzin estades de persones professionals o col·laboradores d'ONGD dels països del Sud a les Illes Balears per a la realització de col·laboracions tècniques, estades formatives (impartir o rebre coneixements), sensibilització a la ciutadania de les Illes Balears o identificació de futures línies de treball conjunt.

Modalitat B.  Estades de persones professionals o col·laboradores d'ONGD de les Illes Balears en projectes de cooperació a territoris del Sud (annex 3).

La finalitat principal d'aquesta modalitat és concedir ajuts a ONGD de les Illes Balears perquè persones professionals o col·laboradores d'ONGD de les Balears participin en projectes de cooperació o d'acció humanitària a països del Sud i duguin a terme una col·laboració tècnica amb una entitat local, imparteixin o rebin cursos de formació professional adreçats al personal del soci local, o duguin a terme una identificació de futures línies de treball conjunt.

Tercer. Bases reguladores

Aquesta convocatòria es regeix pel Decret 15/2018, de 8 de juny, del règim especial de les ajudes a l'exterior en matèria de cooperació per al desenvolupament i solidaritat internacional i del Registre d'organitzacions no

governamentals de desenvolupament de les Illes Balears (BOIB núm. 72, de 12 de juny).

Quart. Quantia

L'import màxim que es destina a la convocatòria és 70.000,00 € (setanta mil euros), amb càrrec a la partida pressupostària 17501.232A01.48000.00 dels pressuposts generals de la  Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2024.

L'import màxim previst es pot ampliar mitjançant una resolució de modificació de la convocatòria, amb els efectes que preveu l'article 39.3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Aquesta ampliació no implica ampliar el termini per presentar sol·licituds ni afecta la tramitació ordinària de les sol·licituds presentades i no resoltes expressament.

 

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds és de vint dies hàbils comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Sisè. Altres dades

La convocatòria, en el seu punt 6, estableix les entitats beneficiàries i els requisits i, al seu punt 8, la documentació que s'ha de presentar.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (22 de maig de 2024)

La consellera de Famílies i Afers Socials Catalina Cirer Adrover