Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 325804
Resolució del director gerent de la Gerència d’Atenció a Urgències SAMU 061 Balears de 20 de maig de 2024, per la qual es modifica la composició de part de la Comissió de Selecció de la convocatòria per cobrir, pel sistema especial de selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut, tres places de la categoria professional de psicòleg clínic / psicòloga clínica de la Gerència d’Atenció a Urgències SAMU 061 Balears del Servei de Salut de les Illes Balears, convocades per resolució de 15 d’abril de 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per mitjà de la resolució del director gerent de la Gerència d'Atenció a Urgències Samu 061 Balears (d'ara endavant SAMU 061) de 15 d'abril de 2024, es va convocar un procediment especial de selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut, per cobrir tres places de la categoria de psicòloga clínica / psicòleg clínic per la Gerència del SAMU 061 dependent del Servei de Salut de les Illes Balears i es van designar a les persones que integraven la Comissió de Selecció de la citada convocatòria.

2. Circumstàncias sobrevingudes obliguen a modificar la composició de part de la Comissió de Selecció de la convocatòria del procediment especial de selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut, per cobrir tres places de la categoria de psicòloga clínica / psicòleg clínic per la Gerència del SAMU 061.

Fonaments de dret

1. L'artícle 109.2 de la Llei 39/2015, d' 1 d' octubre,  del procediment administratiu comú estableix que les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet  o aritmètics existents en els seus actes.

2. L' artícle 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això dicto la següent

Resolució

1. Modificar l'annex 5 de la convocatòria del procediment especial de selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut, per cobrir tres places de la categoria de psicòloga clínica / psicòleg clínic per la Gerència del SAMU 061 dependent del Servei de Salut de les Illes Balears, per resolució del director gerent del SAMU 061  de 15 de abril de  2024, en el qual es van designar a les persones que integraven la Comissió de Selecció de la citada convocatòria.

2. Designar a les persones que substitueixen  a les que figuren en la composició inicial de la Comissió de Selecció de la convocatòria mencionada, la relació de les quals figura en l'annex d'aquesta resolución.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, el portal web del Servei de Salut, la intranet i el tauler    d'anuncis del SAMU 061.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la notificació | publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa | la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la notificació | publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa.

 

(Signat electrònicament: 22 de maig de 2024)

El director gerent del SAMU 061 Eloy Villalba Ballesteros Per delegació de competències del director general del Servei Balear de Salut (BOIB nº 112 de 12-08-2023)

 

ANNEX

Persones que substitueixen a les que inicialment integraven la Comissió de Selecció de la convocatòria del procediment especial de selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut, per cobrir tres places de la categoria de psicòloga clínica / psicòleg clínic per la Gerència del SAMU 061 dependent del Servei de Salut de les Illes Balears:

  • Maria Luz Pradana Carrión substitueix a Maria del Carme Bosch Calero com a vocal titular.

  • Marta San Segundo Campo substitueix a Maria Luz Pradana Carrión com a vocal suplent.